Am avut si eu probleme in a da plusuri sau minusuri la prietenii de pe aici insa odata ce am schimbat midlandul am reusit sa le dau pana la urma . Minus nu am dat la nimeni , singurul care ar merita unul , din punctul meu de vedere , este Rudy dar cum nu merita osteneala l-am lasat in pace

... Plusuri am dat dupa cum urmeaza :
- Viulian - indiscutabil sa nu primeasca un plus de la mine nu numai pentru faptul ca face posibila existenta acestui
loc ci si pentru modul original de abordare al diferitelor teme de discutie .
- Lorelei - pentru poezii , fidelitate , prezenta deosebita de spirit , pentru ca pare intr-adevar
o fiinta deosebita prin toata contributia adusa la dezvoltarea si intretinerea acestui loc
minunat .
- Escu - pentru originalitate , umor si pentru ca trebuie sa aiba el ceva foarte deosebit de a
reusit sa ne cucereasca Stapana .
- Bllue - pentru initiativa , topicuri interesante si replici inteligente .
- Lady Allya - pentru talentul literar de exceptie , pt. sufletul cald si special , fidelitate ,
pentru ca si-a gasit iubirea vietii .
- Sunshine - pur si simplu pentru felul ei special de a fi si de a tine piept vietii
- Catty - pentru ca este prietena mea cea buna , o cunosc foarte bine si sunt convinsa ca
merita pe deplin 100 plusuri , pentru ca stie sa asculte si are intotdeauna un sfat bun de
urmat si stie sa-ti arate un alt punct de vedere din care sa privesti lucrurile ...
Atatea plusuri am avut de oferit deocamdata ... Mai am de dat cu mare placere niste plusuri pentru niste adevarati monstrii sacrii ai acestui loc : Diana , Friend , Minerva cu mentiunea ca as fii incantata sa-i vad mai des printre noi .