11 Octombrie, 2025, 12:08:06 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am dat minus  (Citit de 43376 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Ianuarie, 2007, 03:14:32 p.m.
Răspuns #90

Semiramis

Global Moderator
am dat plus
- serenity-ei pentru candoarea şi dăruirea cu care iubeşte
- catty-ei pentru că adoptă un sufleţel şi pentru că va avea grijă de el
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Ianuarie, 2007, 06:46:37 p.m.
Răspuns #91

Paul

Am dat Plus in felul urmator:

Pentru Semiramis... pentru intreaga activitate, pentru inteligenta si mai nou pentru perspicacitatea de care da dovada in fiecare fraza pe care o scrie.

Pentru Strumfita... scrie foarte frumos, are o gandire foarte matura pentru varsta ei si pentru ca nu se da batuta, indiferent cu cate greutati o loveste viata.

Pentru Batranul Joey... cel care m-a invitat cu ani buni in urma pe acest Lovetime...

Pentru Iulian, mereu cerebral, mereu serios si mereu demn de tot respectul.

Pentru Lorelei... draga mea Lorelei... Mereu stie sa puna punctul pe i, orice tema ar aborda...

Pentru Doctor Escu... Un + de anul nou... si o zugraveala noua cabinetului, sa-i paseasca pragul cat mai multi...

Pentru Lady Allia... Pentru ca in tot ce scrie vad o raza de soare, pentru calitatea umana si sensibilitatea de care da dovada...

Pentru Caty... Sa-i traiasca pisoiul pe care vrea sa-l adopte, si sa-i gaseasca un nume potrivit...

Pentru Minerva... O persoana foarte speciala... si as putea adauga o persoana care a pus substanta in tot ce a scris aici...

Voi reveni cu completari.
Iubesc, deci exist.

07 Ianuarie, 2007, 10:29:05 a.m.
Răspuns #92

Escu

Global Moderator
am dat + lui crocantzel pentrul post-ul de la "Însărcinate la 12 ani"

si btw... as vrea sa stiu si cele 2 motive pentru care am beneficiat moka de cele 2 -uri.
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2007, 10:36:32 a.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!

07 Ianuarie, 2007, 11:49:04 a.m.
Răspuns #93

ONLY DESIRE

da...si eu de cele 4 "-"uri! tare sunt curioasa ce am facut ca sa le "merit"!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2007, 11:51:44 a.m.
Răspuns #94

Escu

Global Moderator
da...si eu de cele 4 "-"uri! tare sunt curioasa ce am facut ca sa le "merit"!

nu avem cu cine, daca atat ii duce mintea.nu avem noi ceva de meritam -. ei au ceva de ne dau noua...
Let's put a smile on that face!

07 Ianuarie, 2007, 11:56:05 a.m.
Răspuns #95

Semiramis

Global Moderator
dragii mei, staţi liniştiţi, nu vă stresaţi cu minusurile. cine le dă pe bune o să le justifice, teoretic...cine nu...deduceţi.  ;D
cine vă apreciază, vă apreciază cu karma 0 sau cu karma 100. hai, v-am pupat!

07 Ianuarie, 2007, 12:17:52 p.m.
Răspuns #96

Miss M.

Am avut si eu probleme in a da plusuri sau minusuri la prietenii de pe aici insa odata ce am schimbat midlandul am reusit sa le dau pana la urma . Minus nu am dat la nimeni , singurul care ar merita unul , din punctul meu de vedere , este Rudy dar cum nu merita osteneala l-am lasat in pace :P ... Plusuri am dat dupa cum urmeaza :
- Viulian - indiscutabil sa nu primeasca un plus de la mine nu numai pentru faptul ca face posibila existenta acestui
  loc ci si pentru modul original de abordare al diferitelor teme de discutie .
- Lorelei - pentru poezii , fidelitate , prezenta deosebita de spirit , pentru ca pare intr-adevar
  o fiinta deosebita prin toata contributia adusa la dezvoltarea si intretinerea acestui loc
  minunat .
- Escu - pentru originalitate , umor si pentru ca trebuie sa aiba el ceva foarte deosebit de a
  reusit sa ne cucereasca Stapana .
- Bllue - pentru initiativa , topicuri interesante si replici inteligente .
- Lady Allya - pentru talentul literar de exceptie , pt. sufletul cald si special , fidelitate ,
  pentru ca si-a gasit iubirea vietii .
- Sunshine - pur si simplu pentru felul ei special de a fi si de a tine piept vietii
- Catty - pentru ca este prietena mea cea buna , o cunosc foarte bine si sunt convinsa ca
  merita pe deplin 100 plusuri , pentru ca stie sa asculte si are intotdeauna un sfat bun de
  urmat si stie sa-ti arate un alt punct de vedere din care sa privesti lucrurile ...
Atatea plusuri am avut de oferit deocamdata ... Mai am de dat cu mare placere niste plusuri pentru niste adevarati monstrii sacrii ai acestui loc : Diana , Friend , Minerva cu mentiunea ca as fii incantata sa-i vad mai des printre noi .
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2007, 12:20:16 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

07 Ianuarie, 2007, 03:40:53 p.m.
Răspuns #97

ONLY DESIRE

nu conteaza cate am primit,ci daca au vreo justificare.daca nu si le revendica inseamna ca sunt puse la nimereala si chiar nu dau doi bani pe ele!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2007, 03:45:36 p.m.
Răspuns #98

crocantzel

Vizitator
Sincer, nu mai tin minte cui si ce am dat, decat in mica parte:

*Lui Bllue un minus mai demult fiindca a postat la "jocuri de logica" un joc la care a raspuns tot el din cate am vazut eu
*Burn2Hell a luat un plus de la mine fiindca a devenit mult mai matura in gandire si o apreciez.

Cam atat imi aduc aminte.

La inceut am fost de acord cu acest sistem de vot, de Karma. Eram nerabdator sa vad cati ma apreciaza, cati nu, sa vad prestatia mea pe acest site. Mi`am dat seama ca nu e chiar ceea ce vreau. Nu vreau sa ajung un tip care se chinuie sa posteze ce vor altii sa auda doar ca sa primeasca un plus si sa nu mai aiba Karma negativa. Sa deviez putin de la subiect. Am jucat ceva timp un joc numit Lineage 2. E un MMORPG pt cei care stiu ce inseamna, sau strategie la persoana 1, ceva de genu` asta. Iti cumperi sabii, armuri, potiuni si alte alea si trebuie sa devii cel mai bun. Si acolo e Karma. Daca omori un jucator, faci Karma. Nu e cu + si -. Chestia e ca cu cat faci Karma mai mare cu atat ai mai multe sanse ca atunci cand mori sa pierzi ceva, sa pierzi un item din inventar...Nu vreau sa ajung ca un caracter de Lineage. Nu vreau sa ajung sa am Karma mare fiindca m`am stresat mereu sa postez pe placul tuturor. Atunci o sa incep usor usor sa pierd ceva din inventarul meu. Poate o sa inceapa cu originalitatea. Continua cu unicitatea, imaginatia, sensibilitatea. O sa ajung sa am Karma cea mai mare, o sa fiu cel mai apreciat de pe forum, dar o sa fiu "dezbracat"...Nu vreau asa ceva.
Si mi se mai pare o infantilitate chestia de genu` "Ce am facut de am luat minus?" Nu zic, avem dreptul sa stimd e ce am fost penalizati, dar daca cel care nu se justifica singur nu o sa fie convins mai apoi sa recunoasca. Si toata acea lamentare va face sa pareti ca aveti o parere...narcisista despre voi, daca exista asa ceva. PArca ati crede ca sunteti perfecti, ca nu meritati acele minusuri. Pe bune acum. Suna....cel putin ciudat. Imi pare rau daca jugnesc pe cineva.

Deci, in concluzie si prin urmare, Rog respectuos Stapanirea, daca se poate, sa faca in asa fel incat EU sa nu mai vad ce Karma am. Nu stiu daca se poate sau cat de mare e deranjul, dar zau ca mi`ar placea. Oricum eu o s`o ignor. Si cred ca o solutie mai viabila pentru incetarea certurilor ar fi introducerea sistemului de justificare a unui vot, fara de care sa fie imposibila votarea.

Sa ne auzim cu bine...

07 Ianuarie, 2007, 03:50:52 p.m.
Răspuns #99

ONLY DESIRE

din partea mea nu e o lamentare,ci doar o curiozitate....o simpla curiozitate.nu spun ca nu le-as merita,dar eram chiar curioasa daca persoanele respective isi vor exprima nemultumirile in privinta mea.in rest sunt de acord cu tine in totalitate cu crocantzel.

07 Ianuarie, 2007, 09:04:55 p.m.
Răspuns #100

Semiramis

Global Moderator
crocănţel,
cel supărat văd că eşti tu...dacă aveai 30 de plusuri sunt sigură că nu postai astfel. după cum ai spus şi tu, e cel mai bine să luăm în calcul + şi - justificate, considerând că acestea sunt date cu cap şi nu alandala. ceea ce bine ai remarcat, poate că există persoane care pentru a primi + devin ipocrite. asta este o greşeală şi noi nu trebuie să ajungem să facem aşa. nu trebuie să renunţi la afişarea karmei. eu voi spune întotdeanua cui dau şi ce dau pentru că aşa mi se pare corect. nu am facut-o de la început, am dat pentru activitatea de pe site în general multora. dar doar câte 1 +. acum ceea ce dau, dau strict pentru ceva anume, adică un post bun, un răspuns pertinent, o iniţiativă bună.
aşa că, dragule, chiar nu contează că ai doar 5 + momentan. eu una o să te apreciez în continuare, drept care, pentru că ai ridicat o problemă cu curaj, eu îţi ofer un binemeritat +.
 ;)

07 Ianuarie, 2007, 09:44:15 p.m.
Răspuns #101

crocantzel

Vizitator
Mai, eu nu sunt suparat ca am doar plus sase. Din cate stiu eu se poate sa am plus 100 si minus 94...Ma gandeam ca de un an de cand imi petrec timpul printre voi sa fi invatat ca nu mint sau ca zic ce zic doar de dragul altora. Sincer nu ma intereseaza cum apreciaza lumea ce zic eu si ce postez. Si mi`am dat seama ca voturile sunt pentru posturi, fiindca in perioada cand nu am postat nu am primit voturi. Ma rog....Nu prea-mi place sa ma justific, fiindca pana la urma ajung sa dau in lamentare. Crede fiecare ce vrea :P Imi mentin pozitia ;)

08 Ianuarie, 2007, 03:20:38 a.m.
Răspuns #102

diana_nistor

Vizitator
Apreciera facuta deunazi de Lovegirl cum ca eu, Robert, Minerva am fi "monstri sacri" ai LoveTime-ului, chiar daca reflecta oarecum sutele si miile de ore in care am incercat sa facem durabil forumul, si, desi coplesitoare, este putin exagerata, totusi. :)
Imi pare rau ca efortul nostru s-a diluat in timp, chiar daca si astazi se munceste mult pentru a se pastra stacheta acolo sus, unde am lasat-o  noi. Imi aduc aminte de androgin, de Muzafer, de Gordius, aparuse steaua lui Lorelei, care promitea mult si nu s-a dezmintit, Geophilos, Bllue, Doniacris si multi altii. Sigur ca un loc aparte il are JS, crezand si eu "in visul si viziunea lui".
Eram o COMUNITATE - FORUM si asta pentru ca, intr-adevar, pluralul nu exista.
Cred din tot sufletul ca NUCLEUL  actual (nu dau nume pentru ca le stiti cu totii! ) va regasi tonul TIMPULUI IUBIRII.

PS  Acelor marunti ("masti razande puse bine, pe-un caracter inimic") a caror activitate este doar manuirea butoanelor lui Iulian de la stanga lui 0, imi pare rau pentru ei ca nu si-au gasit locul pe LoveTime.
« Ultima Modificare: 08 Ianuarie, 2007, 06:05:26 a.m. de diana_nistor »

08 Ianuarie, 2007, 03:54:03 a.m.
Răspuns #103

Miss M.

Diana ...
In primul rand vreau sa zic ca aprecierea la adresa voastra nu este una exagerata ... pentru ca nu este gratuita . Spun asta pentru ca am avut curiozitatea sa citesc posturi foarte vechi , inca de la zamislirea acestui loc si pot sa zic ca am avut parte de o surpriza foarte mare ... am vazut oameni care s-au implicat cu adevarat in tot ceea ce se dorea a fi acest loc , care prin sfaturile si expunerea unor experiente proprii de viata au ajutat cu adevarat pe altii pentru ca le-a pasat cu adevarat , am citit poezii semnate Friend care au vibrat in sufletul meu cu fiecare vers , am simtit cum sinceritatea transpira printre randuri , ce m-a impresionat este mult mai mult decat poate fi exprimat in cuvinte ... dar pentru mine este clar ca acesti oameni , pe care i-am amintit la care , bineinteles , trebuie sa-i adaug pe Joey (pe atunci admin) si Stapanirea Viulian , sunt cei care au pus temeliile pentru tot ceea ce inseamna LoveTime !
In al doilea rand , nu stiu ce importanta are parerea mea ... asa simt eu ! Nu ma consider a face parte din NUCLEUL actual din varii motive , nici nu am aceasta pretentie ... simt ca mi-am facut aici un locsor al meu unde pot sa evadez cand am nevoie , vin trag aer in piept si plec daca nu am timp de stat ... imi incarc bateriile cu succes aici , fie ca savurez o poezie , imi dau cu o parere sau mai invat cate ceva de la altii ... sunt incantata de acest loc fara sa ma raportez la minusurile si plusurile celorlalti ...
« Ultima Modificare: 08 Ianuarie, 2007, 03:57:37 a.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

08 Ianuarie, 2007, 05:53:53 p.m.
Răspuns #104

Semiramis

Global Moderator
rugămintea mea este ca cine a descoperit plăcerea de a se juca cu minusuri în karma dianei, să se oprească. i-am înţeles mesajul cu toate că nu văd de ce o face şi nici nu înţeleg cu i-a greşit atât de mult diana încât să ajungă la atâtea minusuri. hideţi vă rog să dăm notele pe merit, ok?  ;)
« Ultima Modificare: 08 Ianuarie, 2007, 05:55:28 p.m. de Semiramis »