10 Octombrie, 2025, 06:11:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Scrisoare pentru Mos Craciun  (Citit de 34694 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Decembrie, 2006, 04:30:33 p.m.
Răspuns #60

Strumfita

.. sa ma iei din lumea asta ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Decembrie, 2006, 08:12:23 p.m.
Răspuns #61

pokemon

Off draga mea Lady,cum as putea eu vreodata sa iti multumesc pentru cuvintele tale minunate si pentru ceea ce imi doresti?Nu voi putea,pentru ca,cuvintele sunt goale in multe cazuri,ele nu pot spune tot ceea ce vrem.
Dar dragul meu Mos,indeplineste-i dorinta arzatoare,daruieste-i un copil,ca astfel,sa fie impliniti.Merita Mosule,ajuta-i si tu cu puterea ta magica,si da-le Mosule cadou multa fericire si fa-le sufletele sa se inalte!
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Decembrie, 2006, 06:02:50 p.m.
Răspuns #62

Evangeline

Ieri noapte Mosul a primit toate scrisorile si sper ca azi ati primit ce v-ati dorit :-* La mine a venit Mosul si intr-adevar nu a uitat de mine, mi s-a implinit o parte din dorinta :-* si ma bucur foarte mult si pentru bucatica aia :) :-*

:-*

La voi cum a fost?" :-*
Never, never quit!

25 Decembrie, 2006, 06:52:22 p.m.
Răspuns #63

pokemon

Si la mine a venit Mosu,mai devreme un pic,dar,important este ca a venit.MI-a indeplinit,la fel ca si tie,o parte din dorinta.Multumesc Mosule si te astept si la anu  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Decembrie, 2006, 09:44:49 p.m.
Răspuns #64

burn_2_hell

mosul mi-a adus multe...dar se pare ca a uitat..sa imi aduca ce ii cer de atat vreme...liniste si pace in sufletu meu si al familiei mele.. :'(.
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

25 Decembrie, 2006, 10:25:51 p.m.
Răspuns #65

Iosif

Mos Craciun a fost darnic cu mine si in acest an! Am primit doua cadouri importante. Primul a fost ocazia sa ajut un prieten la nevoie, iar al doilea cadou a fost o imbratisare sincera din partea unei fete pe care eu o iubesc foarte tare. Prin legatura invizibila dintre noi au curs sentimente puternice, la fel ca si cu un an in urma. A fost cel mai frumos cadou ce il puteam primii! Am primit si lucruri materiale, de fapt, unul singur, am primit o carte de la una din cele mai dragute si de treaba colege careia tin sa ii multumesc! Liniste nu am primit, pentru ca atata timp cat ai usa deschisa pentru oricine in caz de are vre-o problema.. prea putin probabil sa ai parte de liniste, insa eu ma simt suficient de implinit si sper ca si voua sa va fi adus Mosul tot ce va doriti!

Happy B-day God!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

26 Decembrie, 2006, 08:17:37 p.m.
Răspuns #66

suflet

ma uitam prin telefon si l-am gasit pe mosuuuuuuuu'
ui la el ce scump e  ;)
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

26 Decembrie, 2006, 08:21:42 p.m.
Răspuns #67

suflet

am gasit o poza si cu merry, sotia lui mos craciun  :D :D :D

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

27 Decembrie, 2006, 05:00:12 p.m.
Răspuns #68

serenity82

La mine mosul mi-a adus mai mult decat i-am cerut si sincera sa fiu au fost cele mai frumoase zile de Craciun petrecute vreodata. Sper ca in fiecare an sa fie din ce in ce mai frumos si sa ma pot bucura macar jumatate din cat am facut-o acum. Iti multumesc mosule ca existi, iti multumesc pentru minunea facute pentru mine, iti multumesc pentru aceasta fericire pe care o simt cu toata fiinta mea si care nu vreau sa se mai termine.  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

28 Decembrie, 2006, 01:57:00 p.m.
Răspuns #69

Miss M.

Denisa-Maria ... ajutorul lui Mos Craciun ! ... :) :P

" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

28 Decembrie, 2006, 02:56:13 p.m.
Răspuns #70

Strumfita

oooo .. cu asa un ajutor /.. mi-as dori sa vina Mosu la mine zilnic, bineinteles impreuna cu ajutorul lui ( Denisa-Maria )  :D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

04 Noiembrie, 2007, 06:20:59 p.m.
Răspuns #71

Mos_Craciun

Am dat o mica fuga pe net. Astept ca in fiecare an scrisorile voastre. Am fugit in fabrica ca elfii isi fac de cap daca nu ii supraveghez.
Cu drag
Mos Craciun
Pe poteca de catun ,
Sprijinit în bat de-alun,
Prin nametii de troian,
Ca în fiecare an,
        Umbla Mos Craciun ! ...

20 Noiembrie, 2007, 09:41:47 p.m.
Răspuns #72

Lorelei

Doua lucruri vreau: primul este un fel de bol cu fundul plat si inchis ermetic in care ninge (de obicei are inauntru o moara sau un castel sau ceva, oricum un decor), dar care sa nu fie kitsch ca tot ce am vazut in comert, in care sa ninga muuuult ca in povesti; iar al doilea este o vorba buna la regizorul cu ninsoarea pentru iarna asta. Sper ca de data asta am dat toate specificatiile, nu se mai intampla accidente si neintelegeri  :P (desi uneori si accidentele si neintelegerile nu se termina deloc prost  :))
« Ultima Modificare: 20 Noiembrie, 2007, 09:43:57 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Noiembrie, 2007, 09:52:34 p.m.
Răspuns #73

Just

Anul asta as vrea ca de Craciun sa primesc multe ornamente si luminite ca sa fac un brad mare pana in tavanul sufrageriei pe care sa-l pozez si sa ramana in albumul amintirilor.
Mai vreau ca  ,daca se poate ,sa vorbesti tu ,Mos Craciun ,cu cel ce are lumea-n mana sa puna stop catastrofelor din ultimul timp si sa aibe si saracii macar caldura si mancare in noaptea de Craciun .
Apoi mai vreau sa te vorbesti cu elfii tai si sa aduceti cadoul ce si-l doreste iubitul meu din suflet .Eu stiu ce ! E neagra ,acustica si are corzi .Am dat si indicii ca sa nu fie loc de greseala.

In rest ,ai grija sa nu racesti pe drum!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

20 Noiembrie, 2007, 11:28:36 p.m.
Răspuns #74

Semiramis

Global Moderator
Doua lucruri vreau: primul este un fel de bol cu fundul plat si inchis ermetic in care ninge (de obicei are inauntru o moara sau un castel sau ceva, oricum un decor), dar care sa nu fie kitsch ca tot ce am vazut in comert, in care sa ninga muuuult ca in povesti; iar al doilea este o vorba buna la regizorul cu ninsoarea pentru iarna asta. Sper ca de data asta am dat toate specificatiile, nu se mai intampla accidente si neintelegeri  :P (desi uneori si accidentele si neintelegerile nu se termina deloc prost  :))

1 să înţeleg că vrei un glob în care ninge...
2 stai liniştită, că va niiiiingeeeee!!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!