10 Octombrie, 2025, 09:44:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Scrisoare pentru Mos Craciun  (Citit de 34717 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Noiembrie, 2007, 12:49:48 a.m.
Răspuns #75

Rebecka

Draga Mos Craciun,
De mult timp, am incetat sa mai cred in tine, am incetat de fapt sa cred si in mine, si am uitat a fiu copil..am pus pe ceilalti inainte si am realizat ca sunt altii care au probleme adevarate, mult mai grave decat ale mele..asa ca nu te rog sa imi aduci nimic, dar te voi ruga asa cum te rog pe tine si pe Dzeu, (seful tau:P) in fiecare seara sa ai grija de oameni..sa ai grija de familia mea, de prietenii mei, de cei dragi, chiar si de dusmani..ai grija de cei in ochii carora nu insemn nimic, mai tarziu vor vedea, dar asta este, eu inteleg si nu port pica..du darurile mele, altcuiva care le merita si are nevoie, iar eu ,  daca am rezistat pana acum, voi rezista si inca un an fara ce imi trebuie...iti multumesc, si...iarta-ma ca am uitat sa fiu copil..
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

27 Noiembrie, 2007, 04:45:13 p.m.
Răspuns #76

Lady Allia

Anul trecut Mosule ti-am cerut o sufletica pe care sa o tin în brate, sa o simt la sânul meu, sa o iubesc mai presus de orice si sa încerc impreuna cu Catalin sa o crestem mare, fericita si sanatoasa... Se pare ca ea era deja pusa de Doamne, Doamne în tolba ta plina de minuni, iar eu îti sarut mâinile batrâne si am sa îti asez sub brad pentru când vei veni toata multumirea, caldura si sufletul meu ca sa le ai la vreme grea.
Ti-am cerut ca eu si Catalin sa ne iubim la fel de mult si...mi-ai zambit inca o data - cand noi am spus "DA"!
Anul acesta nu am sa îti mai cer nimic decât sa existi în continuare în toate Ajunurile fiecarui suflet si sa existi atât de frumos încât sa învete sau sa reânvete si altii sa te simta...ca sa poata fi cu adevarat fericiti într-o astfel de zi.

Draga Mosule...
te rog sa nu mai lasi batrâni si copii singuri si tristi, înfrigurati, flamânzi si plânsi - care probabil nu mai au nici o stea de care sa se agate - du-le si lor cadoul unui camin cald si adevarat, lumina frumoasa din vârful braduletului si macar o felie de colac sa nu uite totusi sa mai simta.

te rog sa mergi prin spitale - acolo e cea mai mare nevoie de tine, acolo e cea mai mare nevoie sa se creada în tine si în miracolele din Ajun.

te rog ...

lui Lili a mea sa îi fi aproape si sa îi pui în tolba ta toti anii goi si tristi, lacrimile si neâmplinirile sa le transformi în amintitri fara gust amar, iar apoi sa îi scoti de acolo doar ani plini, fericiti, zâmbete si împliniri. ti-as cere multe pentru surioara mea, dar daca o vei vedea vei stii cu siguranta tot ce îmi doresc eu pentru ea - femeia, mama, nasa, copila si surioara minunata care este ea prin tot ce face!

Minervei mele dragi adu-i Mosule un Craciun frumos si cald mai ales ca acum e atât de departe de cei dragi ei nu o lasa nici o clipa sa simta departarea, iar singuratatea umple-i-o de persoane apropiate, de persoane care sa stie sa vada dincolo de aparente, de persoane care sa-i stie ramâne alaturi, de prieteni de caldura si dragoste multa dragoste Mosule sa-i pui în par Mosule o steluta te rog sa nu uite niciodata sa straluceasca.

Rebecai sa îi aduci din nou copilaria, Craciunul si pe tine în suflet pentru ca stiu ca ea într-un fel sau altul are cel mai mult nevoie sa le simta pe toate din nou. Adu-i fericire si un suflet cald care sa o ajute din nou sa zboare frumos si sa creada în tot ce viata a facut-o sa uite sa mai creada.

nebunaticei mele drage Serenity sa îi aduci Mosule un print frumos cu suflet plin de caldura si rabdare care sa îi stie iubi sufletul minunat si sensibil fara sa mai stie sa plece de lânga ea vreodata, sa îi mai aduci Mosule încredere, încredere în ea, în gândurile ei, în proiectele ei, în dorintele ei pentru ca e atât de minunata încât cu siguranta TREBUIE sa stie si ea asta.

dragului de Iulian adu-i Mosule un pic de timp liber si pentru el, adu-i liniste si împliniri si Mosule, fa ca în fiecare dimineata sa treaca prin fata ferestrei sale avioane mari ca sa nu uite ca realizarile mari se fac si din birouri mici cum spunea el odata. Mosule daca ai mai vrea tu...i-ai aduce si un suflet cald si frumos care sa îl înteleaga, sa îl accepte si sa îl iubeasca asa cum este el?!...eu i-as dori tare mult asta...

iubitei mele Pika du-i din partea mea un pantof fermecat care sa o ajute mereu sa ramâna acelasi "copil" minunat, vesel si plin de gingasie - saruta-i ochisorii aia atât de dragi mie si fai sa fie plini de stralucire, iar aceasta zapada sa fie prima zapada fermecata alaturi de iubitul ei drag, prima din multele zapezi pe care eu le doresc împreuna...

lui Alex Mosule..., lui Zantiala...îti multumesc ca mi-ai ascultat oarecum ruga din anii trecuti si i-ai adus în suflet iubirea si caldura, dar ai vrea sa nu i-o mai iei niciodata? Mosule...el are nevoie multa sa fie iubit si sa iubeasca las-i iubita alaturi si ajuta-i sa învinga orice drum si orice furtuna care uneori în dragoste se naste atât de usor din
nimicuri.

printesei albastre Lorelei cea cu penita absolut fermecata adu-i Mosule o cerneala magica care sa nu se termine niciodata, iar ea sa continuie sa ne încânte cu "scriiturile" ei delicate, sensibile si frumoase. mai adu-i Mosule printul acela minunat pe care ea-l viseaza mereu atât de frumos si fi bun macar de anul asta lasa-l lânga ea si nu-l mai lua...(printesei mele dragi îi sta foarte bine zâmbind si radiind fericita sa nu uiti Mosule...)

Semirei îi doresc multe împliniri, fericire si sa fie iubita Mosule - sa-i saruti mereu calduros sufletul si sa-i lasi tot ce-si doreste ea aproape ca sa o putem vedea mereu plina de frumusetea pe care stie sa o daruiasca mai departe cu multa candoare.

lui Escu draga Mosule...înainte de toate da-i un ghiont din partea mea sa stie ca eu te-am trimis, iar apoi lasa-i te rog linistea, caldura si dragostea de care are nevoie sa-i fie mereu alaturi si sa-i umple fiecare sarbatoare de zâmbete si veselie.

valyusckai...ia-i tristetea pe care i-o simt uneori si daruieste-i clipe frumoase si cer senin alaturi de minunile ei mici si gingase, iar iubirea Mosule fa-o sa se aprinda din nou cu toata puterea, iar flacara ei sa îi redea fericirea si veselia.

minunatei just_a_tear nici nu stiu ce mi-as putea dori sa-i duci pentru ca e cu adevarat un suflet frumos între suflete si i-as dori tare, tare multe însa vreau sa-i duci o îmbratisare calda din partea mea, sa o rogi sa nu se schimbe niciodata - e tare frumoasa ca om Mosule...si sa profite la maxim de dragostea de lânga ea, de clipele lor frumoase si tinere, de zâmbetul mamei ei...si...într-o zi de Ajun Mosule...poate îi vom duce împreuna o cizmuta pentru o  LITTLE_just_a_tear.

fetitei mele dragi Desdemona lasa-i sufletul la fel de frumos si dragul ei mereu alaturi sa se poata bucura unul de altul multi ani...infinit de mult unul de altul.

caldei Only_U daruieste-i linistea si iubirea ajuta-i pasii iubirii sa ajunga acolo unde simte ea ca ar vrea sa ramâna pentru totdeauna.

lui Pensees sa îi duci multa sanatate, împliniri si fericire alaturi de copii ei. sa îi duci uitarea a tot ce a fost greu în viata si sa îi lasi doar amintirile care stiu sa o faca sa zâmbeasca.

lui mRanderson sa îi duci mult zâmbet, fericire si iubire,iar când va fi sa cada zapada, sa se auda colindele...sa îi duci aproape pe toti cei dragi lui.

Cruellei sa îi duci multe, multe împliniri, bucurii, fericire, frumusete, oameni dragi alaturi de colind,un brad magic si iubirea sa îi zâmbeasca mereu asa cum si ea stie sa o faca întotdeauna la timp.

Dianei
sa îi duci Mos drag sanatate, impliniri si fericire alaturi de familia ei sa se bucure împreuna de miracolul Craciunului, de colindele frumoase, de caldura acestei frumoase sarbatori.

prietenei mele dragi andrada de care îmi e nespus de dor sa îi duci Mosule multe, multe zambete, sanatate, fericire alaturi de dragii ei si adu-i mai aproape ingerul ei iubit ca sa ii simta si mai frumos iubirea, caldura aripilor lui, zambetul si sa nu il duci niciodata departe de ea Mos drag.

lui no_matter Mosule du-i un suflet cald si frumos sub bradulet, langa care sa se bucure de frumusetea vietii si a unei iubirii sincere si adevarate, asa cum viseaza sufletul lui frumos si plin inca de copilarie si povesti. Du-i zambet, fericire si colindatori sa aiba o sarbatoare de neuitat si multumeste-i din partea mea pentru povestile frumoase si pentru faptul ca mereu a incercat sa imi fie un prieten adevarat si a reusit.

indutei
Mosule...sa ii duci tot ce isi doreste sufletul ei frumos multe povesti, iar cea pe care sufletul ei o viseaza cel mai mult implineste-i-o Mosule - sa ne ajute si mai mult decat o face sa stim visa! Du-i liniste, fericire si multa, multa iubire...

Mosule..., chiar daca el intr-un fel ne-a uitat...eu nu l-am uitat si... te rog sa ii duci si lui Rudy un Craciun minunat, un brad plin de stralucire, multa caldura in casa si in suflet si...du-i o muza adevarata care sa ii fie mereu aproape...nu doar in ale scrisului, ci si in ale vietii...si langa care sa afle cu adevarat ce este iubirea si fericirea... Sa nu uiti Mosule sa ii spui ca fanei lui ii e dor de el si sa faca bine sa mai treaca si pe aici din cand in cand...sa nu mai fie atat de "tafnos" marca Rudy Valentino... :P

Am lasat spre sfarsit un prieten drag...de care imi este foarte dor. Mi-e dor sa stau la gura sobei sa depanam povesti si cantece, sa vorbim de elfi in elfeasca..., sa ii aud povestile despre hangita lui draga... Mi-e dor sa stiu ca e bine si ca e fericit acolo unde l-au dus pasii sufletului sau... Vreau sa ii duci de la mine Mosule o steluta frumoasa...cea din varful bradului de la Han...sa ii straluceasca, iar el sa nu uite niciodata sa o priveasca... - ea va stii mereu sa il aduca acasa... Mosule...sa nu il lasi singur sub nici o forma..., sa ii spui mereu ca e minunat, ca e un om bun, ca are un suflet frumos, ca viata are si pentru el surprize fericite..., dar sa ii spui Mosule, sa ii spui, pentru ca el are obiceiul sa uite asta!!! Sa ii mai duci multa fericire, bucurii, impliniri, liniste si iubire...multa, multa iubire, pentru ca poate mai mult decat oricine el are cu adevart nevoie sa nu fie singur nici o clipa!!! O iarna plina de frumusete draga Gordius...

sa nu uiti sa ii duci si strumfitei multe impliniri...ca iubire, fericire si liniste, acum stiu ca are... si ma bucur enorm!!!

Mosule stiu ca pe multi nu i-am spus - sunt multi Mosule, dar tu sa nu ii uiti pe nici unul...si sa le duci la toti impliniri, fericire, zambete, caldura in case si in suflete...sa le umpli aceea zi de colinde minunate, de oameni dragi si de stralucire, iar zapada sa le ninga frumos atat pe la ferestre cat si in suflete...sa nu uite niciodata sa fie copii si sa nu uite niciodata ca cineva, undeva, mereu se gandeste cu drag si prietenie la ei!!!

Multumesc pentru ca ai avut rabdare si m-ai citit asa cum o faci in fiecare an ...Sarbatori Fericite...Mosule!!!