11 Octombrie, 2025, 04:33:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum rezistam infidelitatilor?  (Citit de 22367 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Decembrie, 2006, 11:23:32 a.m.
Citit de 22367 ori

suflet

ce se intampla daca aflu ca m-a inselat din nou?  ??? :(

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

12 Decembrie, 2006, 11:32:30 a.m.
Răspuns #1

burn_2_hell

pffuuu'....pai ce sa faci mei...ori o ierti...ori mergi mai departe...fara ea...eu nu as suporta sa aflu ca m-a inselat...nu stiu daca as fi in stare sa il iert...asta daca l-as iubii...daca nu l-as iubii si ar fi o relatie...asa ca sa fie..i-as tine niste predici..si l-as ierta... ;)...pupici si bezele...stai linistit..o sa fie bine..mereu zic asta..si mereu e asa ;D....
          :-*  :-*  :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Decembrie, 2006, 11:41:02 a.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Pai...iubind?!!
Iubind sincer si din tot sufletul?!  :)
Cea mai reala si buna metoda!

12 Decembrie, 2006, 11:41:55 a.m.
Răspuns #3

suflet

stiu sa iert si sa merg mai departe ... dar dupa cum stii s-a mai intamplat de 2 ori ... e adevarat ca s-a intamplat la incput in primele doua luni, si atunci a durut foarte tare ... dar cum o sa doara daca aflu c-a m-a inselat dupa un si jumatate ...
oi fi eu optimist, dar in acest domeniu am foarte multa experienta, sunt un foarte bun detectiv si simt cand se intampla ceva
atunci a venit de buna voie si mi-a spus ce s-a intamplat dupa ce "am tras-o de gura" ... dar acum nu mi-a spus inca nimic ... si daca aflu inainte sa imi spuna e si mai greu de iertat
oricum sunt optimist inca si mai sper sa nu se fi intamplat nimic ... pentru ca daca s-ar intampla sansele de impacare sunt aproape de 0 (zero)!!!

12 Decembrie, 2006, 11:43:36 a.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

daca te-a inselat "din nou"? pai ar trebui sa te intrebi serios "de ce"? in functie de raspunsul pe care il gasesti,vei sti ce sa faci:daca tu crezi ca poti fi motivul infidelitatii ei,stai de vorba cu ea si incearca sa te schimbi,daca o iubesti atat de mult...daca te inseala pur si simplu pentru ca nu stie ce vrea...las-o sa faca asta si apoi pune-o sa aleaga intre tine si reaspectivul.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

12 Decembrie, 2006, 11:46:52 a.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

Daca te-a inselat doar cu trupul, la o petrecere sa zicem, si o iubesti mult si ea te iubeste pe tine, eu zic ca ai putea sa o ierti. Dar sa incerci sa afli clar de ce face asta.

Daca te-a inselat la modul ca mai este cu unul in paralel, atunci din punctul meu de vedere ar trebui sa spui "Pa".
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

12 Decembrie, 2006, 11:50:08 a.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
blegone, se spune ca in general unul din ce 2 ofera mai mult decat celalalt, sfatul meu este, sa oferi cat ti se ofera, asta ca o masura de protectie.
Let's put a smile on that face!

12 Decembrie, 2006, 11:50:33 a.m.
Răspuns #7

suflet

only U, nu cred ca a fost ceva de durata ... a fost ori de o seara ori de cateva zile pe ascuns si s-a terminat ... si asa ca daca ar fi sa aleaga sigur m-ar alege pe mine ... dar eu, sa o accept inapoi
si inca ceva ... sunt sigur ca daca m-a inselat si-a dat seama cat a gresit ... daca ar fi fost sa se intample, cred ca s-a intamplat in vara aceasta, iar acum im arata mult mai mult ca ma iubeste ... dar oare, cat mai pot eu sa indur?

PS deocamdata vorbim cu "daca" pentru ca inca nu sunt 100% sigur

12 Decembrie, 2006, 11:59:03 a.m.
Răspuns #8

suflet

Daca te-a inselat la modul ca mai este cu unul in paralel, atunci din punctul meu de vedere ar trebui sa spui "Pa".
nu ii spun "pa", ii spun "adio" ... acelasi lucru daca aflu ca s-a culcat cu el
eu cred ca a vrut doar sa fie libera pentru cateva zile ... asa e felul ei de a fi ... vrea sa se distreze cateodata ... si de asta mi-e frica mie cel mai mult ... faza e ca daca s-a intamplat sunt sigura ca si-a dat seama ce gafa uriasa a facut pentru ca stiu aproximativ data cand s-au petrecut toate astea si stiu ca dupa aceea totul s-a schimbat radical intre noi ... acum parca ma iubeste de 1000 de ori mai mult ... dar cu am scris si mai sus ... sunt unele lucruri pe care nu le pot trece cu vederea chiar daca si-a dat seama ca a gresit si ca o sa se schimbe (dar asta pana cand?) ... este o fata foarte frumoasa si foarte multa lume ii face curte ... si ea cred ca nu a putut sa faca fata tuturor tentatiilor ... cred

12 Decembrie, 2006, 12:08:49 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
fratica, odat' ce a muscat din fructul oprit ca sa zic asa si ai iertat-o, o sa mai muste.e doar o chestiune de timp, iubeste-o dar nu te lasa calcat in picioare.E doar o expresie, arata-i ce frumoasa e luna, dar nu o aduce la picioarele ei.Sti ce vreau sa spun.Esti baiat destept.Agita-te, pune intrebari in stanga si in dreapta, uneori si dragostea asta in "exces" ca sa zic asa, pe care ti-o arata, e cu semnul intrebarii, e urmare a unei actiuni facuta de ea.Asa dintr-o data te iubeste mult.E nevoie de ceva ca sa ajungi acolo.
Let's put a smile on that face!

12 Decembrie, 2006, 02:00:18 p.m.
Răspuns #10

catty

eu nu as suporta sa aflu ca m-a inselat...nu stiu daca as fi in stare sa il iert...asta daca l-as iubii...daca nu l-as iubii si ar fi o relatie...asa ca sa fie..i-as tine niste predici..si l-as ierta

ai iubit vreodata cu adevarat ???
ai fost vreodata inselata de persoana pe care o iubeai ???

12 Decembrie, 2006, 03:04:10 p.m.
Răspuns #11

pokemon

hm...te a inselat 1 data...si a dat seama ca a gresit...i a parut rau,ti a marurisit....ai iertat-o....Apoi iarasi te a inselat....iar si a dat seama ca a gresit,iar ti a marturisit si ai iertat o....iar acum...iarasi banuiesti ca te a inselat....
Oricine greseste,ca suntem oameni dar trebuie sa inveti sa nu mai repeti greseala.Eu am impresia ca ea pur si simplu stie ca tu o vei ierta si ca mereu vei fi acolo,pentru ea,si profita de lucrul acesta.
Imi cer iertare ca iti spun asta,dar daca te iubeste cu adevarat va rezista tuturor tentatiilor pentru ca tu esti baiatul perfect pentru ea,si nu ar mai avea nevoie sa experimenteze si cu altii.
Inteleg ca erati la inceputul relatiei atunci cand ea te a inselat....sa zicem ca inca nu erau sentimente atat de puternice intre voi...dar acum..dupa atata timp...de ce ar mai fi vrut sa se mai incurce cu altu ???
Eu zic sa incerci sa afli adevarul...iar daca se va dovedi ca te a inselat...ar trebui sa te gandesti bine la viitor.
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Decembrie, 2006, 10:49:47 p.m.
Răspuns #12

Lorelei

O vei ierta de cate ori e nevoie... ce vreau sa spun e ca si daca iti propui ca de data asta nu o ierti... s-ar putea sa ajungi sa o ierti... ca e mai rau fara decat cu... O sa te rupi de ea (in cazul in care banuielile tale sunt reale) atunci cand se va umple paharul. Dar cat traim invatam. e lectia ta, o vei suporta pana o inveti. Cand vei intelege, dar nu rational, ci afectiv, ca e prea mult si iti face prea mult rau vei invata sa pui punct. Pana atunci insa.. tot vei repeta aceeasi "lectie" care nu se lasa invatata de una singura...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

13 Decembrie, 2006, 04:40:40 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Draga blegone...

fiecare om atunci cand iubeste...iubeste, dar cand persoana iubita trece de atatea ori peste sufletul tau, peste trairile tale, peste tine ca si om...te spulbera si te calca in picioare printr-un egoism cinic...asta nu se mai numeste nici iubire, nici macar relatie nu mai este!

A mai existat un topic "Ce este in stare omul sa faca in momentul in care iubeste?", scris de un_om, iar la acel topic, daniela a raspuns foarte frumos :

Citat
e in stare de foarte multe lucruri, dar, asa cum spunea cineva, mai corect ar fi sa intrebam ce nu este in stare sa faca un om in momentul in care iubeste? Daca ne referim la iubirea de cuplu, atunci raspund asa la aceasta ultima intrebare: nu pot trece peste mine, nu-mi pot leza nimic din integritate! Iubirea mea merge pana acolo unde se termina intelegerea si respectul reciproc
[/color][/i].

Daca intr-o relatie accepti mereu sa fii pe ultimul loc si nu incerci sa admiti ca meriti sa stai macar alaturi de partenera...atunci ai renuntat la tine ca si om, la respectul fata de tine si inseamna ca te-ai resemnat in ideea ca nici altii sa nu te mai respecte.

Daca tu nu te iubesti si nu te respecti nu astepta sa o faca nici altii...cu atat mai mult nu astepta asta de la partenera ta!

13 Decembrie, 2006, 06:41:39 p.m.
Răspuns #14

suflet

imi pare rau ca nu pot sa va raspund chiar acum (am un timp limitat din anumite motive) ... dar o sa incerc sa mai raspund in week-end ...
deocamdata nu sunt inca sigur 100% ... dar am peste 50% certitudinea ca s-a intamplat ce se intampla ...
problema in acest moment e foarte complicata ... sunt extrrem de deprimat si se vede pe mine ... nu stiu cat o sa mai rezist sa zambesc in fata ei ... si nu vreau sa se ajunga la discutii cu ea pentru ca nu o sa rezist sa ii spun tot ce stiu si atunci e posibil sa nu mai pot afla adevarul niciodata si voi ramane pentru totdeauna cu gandul la ce sa intamplat ...
nu stiu cum sa ma abtin ... nu stiu cat mai rezist ... nu stiu ce sa fac ... nu stiu cat o sa mai dureze ... ar putea sa mai dureze cam inca vreo 2-3 luni ce putin ... si o sa explodez ca de obicei ...
ce sa fac?