11 Octombrie, 2025, 04:48:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum rezistam infidelitatilor?  (Citit de 22397 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Decembrie, 2006, 10:51:50 p.m.
Răspuns #15

burn_2_hell

bey....cred ca ar trebuii sa vorbesti cu ea...daca te iubeste trebuie sa fie sincera cu tine..pentru ca iti faci rau...si cand vei exploda..poate vei spune lucruri pe care le vei regreta...faci cum crezi tu ca este mai bine...dar nu uita ca totul are rezolvare...o sa fie bine...
       pupici si ai grija de sufletelul tau... :-*  :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

14 Decembrie, 2006, 03:34:57 a.m.
Răspuns #16

suflet

daca ii spun acum ... ce stiu eu ... ea poate ca ma convinge ca nu a fost asa si poate ca nu o sa mai aflu niciodata ... si in plus o sa ma si cert cu ea ... m-am gandit si cred ca e mai bine sa sufar 2-3 luni decat sa sufar toata viata ... daca a gresit de atatea ori o sa mai greseasca o data si tot o sa aflu sau o sa-mi spuna ... nu poate sa mearga la nesfarsit asa ...
in aceasta dilema ea pare sa fie personajul negativ ... dar inca nu stiu nimic si as putea sa fiu eu ... nu e o persoana chiar atat de rea ...
nu pot sa o acuz pana nu stiu tot ... deocamdata e o simpla banuiala

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

14 Decembrie, 2006, 05:18:58 a.m.
Răspuns #17

Evangeline

Daca te-a inselat din nou :o Asta inseamna ca te-a mai inselat :-X Citeste bine ce-ti scriu...de moment ce te-a inselat o data o va face si a doua oara si a treia oara :( O a doua sansa orice o merita dar deja daca te-a tradat din nou o a treia sansa nu mai merita :(-parerea mea. Eu sunt fata si-ti spun ca fetele nu inseala doar pentru a mai cunoaste si altul. De cele mai multe ori le lipseste ceva sau cel cu care isi inseala iubitul e mai bun decat actualul ::)  Pana la urma asta e valabil la oricine. Cand ea nu primeste iubirea pe care si-o doreste, respectul sau cine stie ce si-o mai dori...atunci ele incep sa caute in alta parte :-[ Mai bine ai vedea cu ce ai gresit de te inseala si daca are dreptate...spune-i pa. Nu mai incerca sa indrepti lucrurile pentru ca ceva din relatia voastra va fi pierdut pentru totdeauna :(

:-*
Never, never quit!

14 Decembrie, 2006, 05:56:06 a.m.
Răspuns #18

suflet

intradevar ... atunci cand banuiesc ca ma inselat ea, era cat de cat certati dar totusi impreuna ... am hotarat sa stam la distanta o vreme (2-3 sapramani) ... asta din cauza ca eu eram gelos si posesiv ... tu nu crezi ca ar trebui sa fiu gelos si posesiv din moment ce m-a inselat de 2 ori si stiam ca ar mai putea exista mai multe?

14 Decembrie, 2006, 06:02:09 a.m.
Răspuns #19

Evangeline

Iti inteleg gelozia dar oare de ce te-a inselat, ce anume nu-i ofereai? Ce motiv a avut sa te insele?
Citat
stiam ca ar mai putea exista mai multe
Care sunt alea?
Cel mai bine pentru amandoi e sa va despartiti cu toate ca doare enorm, dar o relatie tradata de 2 ori nu va merge bine niciodata :'(

Never, never quit!

14 Decembrie, 2006, 06:13:47 a.m.
Răspuns #20

suflet

nu stiu daca stii povestea mea ... cele doua "tradari" s-au intamplat la inceputul relatie ... deoarece ea nu a luat relatia in serios
Citat
stiam ca ar mai putea exista mai multe
Care sunt alea?
aici ma refeream la infidelitati ... stiam ca daca s-a intamplat de 2 ori poate exista unele despre care nu stiu si poate ca vor mai exista ... si asta explica gelozia si posesivitatea mea ... ea nu a inteles de eram eu gelos si ma condamna intruna pentru ca ea avea 100% incredere in mine

stiu ca ar trebui sa ne despartim daca ar mai fi inca una ... dar inca nu stiu ce sa aleg si oricum inca nu sunt sigur de a treia ...
nu stiu ce sa aleg pentru ca inafara acestor infidelitati ea e femeia perfecta pentru mine(absolut perfecta, as putea sa o iau in casatorie oricand ... dar acest singur defect pe care il are ma face sa ma gandesc de 1000 de ori pe minut "ce sa fac?"

dupa ce scriu eu aici ... voua vi se pare o fata rea ... dar nu e deloc asa, e dezorientata si nu stie inca ce vrea de la viata ... dar asta nu inseamna ca o sa iert orice.

14 Decembrie, 2006, 06:32:32 a.m.
Răspuns #21

Evangeline

Imi aduc aminte de povestea ta si chiar de a fost relatia la inceput tot nu are scuza. Din contra daca erai cel dupa care nu mai putea, nici nu se uita la altul...dar asa se vede ca ea nu era sigura daca pe tine te place cel mai mult sau daca mai este altcineva.

Citat
dar nu e deloc asa, e dezorientata si nu stie inca ce vrea de la viata

Vezi aici e o mare parte din adevar...daca ea nu stie ce vrea de la viata normal ca nu stie nici ce vrea de la relatia voastra. E aiurea, ma simt si eu uneori asa si crede-ma ca asta nu face decat sa raneasca pe cei din jur. Oricand se poate razgandi...nu astepta prea mult ;) Daca se dovedeste ca te-a mai inselat din start ar trebui sa o lasi si sa-ti vezi de viata ta ;)

Never, never quit!

14 Decembrie, 2006, 06:36:40 a.m.
Răspuns #22

suflet

nu stiu ce sa fca inca ... deocamdata fac ce spune si semnatura ta: "never, never quit", pana cand adevarul iese la iveala

14 Decembrie, 2006, 06:45:14 a.m.
Răspuns #23

catty

eu iti doresc sa afli acel adevar de care te legi cu totul cat mai curand posibil...
dar..te rog...nu iti strica viata pentru un vis...nu renunta la tine pentru ce ar putea fi...nu aduce atatea satisfactii cat pare ca ar aduce...respecta-te tu pe tine...

ai grija de tine si de sufletul tau...nimeni nu o poate face mai bine ca tine

14 Decembrie, 2006, 06:48:17 a.m.
Răspuns #24

Evangeline

Citat
deocamdata fac ce spune si semnatura ta: "never, never quit"
Ma bucur ca semnatura mea te ajuta :) Incerc sa o respect dar cateodata simt ca nu mai pot. Atunci imi aduc aminte ca speranta mea spre mai bine nu moare niciodata si ma ridic mai puternica ;) Ce trebuie sa stii e ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce si ca de asemenea mereu va fi speranta pentru tine ;)

P.S.Nu uita semnatura lui GuardianAngel, "ce nu ma omoara ma face mai puternica" (nu stiu daca o mai are dar tin minte ca o avea) :-*
« Ultima Modificare: 14 Decembrie, 2006, 06:51:29 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

17 Decembrie, 2006, 01:33:53 a.m.
Răspuns #25

suflet

superstitii ...
ieri dimineata, cand m-am trezit, pernita in forma de inimioara, care o am de la ea, sa rupt ... sa descusut ... no comment :-X
 :'(
intamplator am vreo 10 manele care ma lovesc la inimioara in playlist-ul de la winamp printre alte 575 de piese ... winamp-ul ia melodiile aleator ... de fiecare data cand ma gandesc la suferinta, imi intra automat una din cele 10 piese care ma "lovesc" ... care sunt sansele? ...  :-X
 :'(

17 Decembrie, 2006, 01:35:56 a.m.
Răspuns #26

suflet

si inca ceva apropo de pernita ... s-a mai rupt de cateva ori   :-X :'(

17 Decembrie, 2006, 08:05:33 p.m.
Răspuns #27

burn_2_hell

:( imi pare rau sa te vad trist...pot doar sa iti spun ca daca ai sa vorbesti cu cineva..stii unde sa ma gasesti  ;)...o sa fie bine...fie ce o fii' viata merge mereu inainte..  :)
 pupici si bezele.... :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

17 Decembrie, 2006, 11:37:26 p.m.
Răspuns #28

suflet

am luat o decizie ...
inca nu am nici o dovada clara ca se intampla ceea ce banuiesc eu ... asa ca ar trebui sa termin cu problema asta si sa revin cand voi afla adevarul ... deocamdata ea nu a gresit ... "hotul neprins e negustor cinstit" ...
acest topic o sa mai ramana doar cateva zile, dupa care o sa il sterg deoarece exista riscul ca prietena mea sa intre pe site si sa vada ce postez eu aici in legatura cu problema mea  :o...
sunt bucuros deocamdata .... ma simt bine cu ea in continuare ... deocamdata nu a gresit ... daca o sa gandesc problema asta in continuare asa ... intr-un final o sa ajung sa o urasc si poate ca ea nu a gresit absolut deloc ...
deci pan la urma cazul este inchis!!!
 :-X

18 Decembrie, 2006, 09:47:09 p.m.
Răspuns #29

d3ad_ang3l

blegone...sfatul meu sincer cel mai bine e sa discuti cu ea, sa te convingi daca te-a inselat din nou si poate ar trebui sa cauti motivele pentru care te-a inselat iarasi sau greselile care au impins-o sa o faca, apoi fie indrepti acele greseli, o ierti si totu e ok, fie va despartiti fiecare pe drumul sau. decizia nu e una usoara si sper sa iei cea mai corecta decizie pentru aman2.
bafta multa!
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<