11 Octombrie, 2025, 12:57:35 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cadouri pentru lovetimisti  (Citit de 10550 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Decembrie, 2006, 03:39:40 p.m.
Citit de 10550 ori

Little Rose

ce le-ati face cadouri prietenilor de pe love time. chiar daca ii cunoasteti sau nu?

dupa propunerea virtuala de cadou este asteptat feedbackul din partea celui care ar trebui sa primeasca acest cadoul. ii place? nu-i place? de ce? i se potriveste?

primul cadou i l-as face lui CHARLIE.

sa vedem: de craciun, ti-as oferi o clepsidra cu praf rozaliu. la baza ei va sta scris: "bucura-te de culoarea roz atata timp cat fiecare firicel de nisip cazut reprezinta un vis implinit, un zambet, o viata. nu privi aceasta clepsidra inainte de a-ti spune sunt fericit. daca o vei privi admirativ viata va trece pe langa tine."
sper sa-ti placa ;)
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

14 Decembrie, 2006, 03:44:14 p.m.
Răspuns #1

Little Rose

imi permit sa mai fac un cadou?
DA

pentru desdemona si furia ingerului.(nu le pot oferi cadouri separat, in nici un caz)

de craciun v-as oferi puterea ubicuitatii. pentru a putea fi mereu impreuna si in acelasi timp in locurile in care ar trebui sa fiti de obicei (loc de munca, scoala).

sper sa va placa.

p.s. astept si eu acelasi cadou. cred ca trebuie sa vorbesc cu MOby Dick pentru asta.

numai bine
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

14 Decembrie, 2006, 04:20:45 p.m.
Răspuns #2

serenity82

Eu i-as oferi lui Sunshine ceva daca as putea. Problema e ca ceea ce imi doresc sa ii dau nu pot face rost. Draga mea ti-am oferi tot timpul din lume ca sa te poti bucura de fericirea de acum insa pentru ca nu pot probabil as organiza ceva astfel incat sa poti sa-ti petreci sarbatorile impreuna cu copiii tai si cu cel iubit.
Sper sa-ti placa  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

14 Decembrie, 2006, 05:40:03 p.m.
Răspuns #3

pokemon

Si eu vroiam sa-ofer tot lui sunhine  ::)
Dar pentru ca ei i s-a oferit deja cadoul o sa ofer altcuiva.Mi-a rplacea sa le ofer lui Lorelei si Escu mereu aceste clipe.Sa fie mereu impreuna si fericiti,sa nu-i mai chinuie distanta.
Si le-as mai oferi tuturor acelora care isi doresc,in noaptea magica de Craciun,o clipa alaturi de oricine doreste inimioara lor. :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Decembrie, 2006, 10:24:28 p.m.
Răspuns #4

burn_2_hell

multumim pokemon...chiar mi-as dori 1 secunda..sa stau la el in brate...sau in niste brate care sa ma faca sa simt caldura...iubire...eu va doresc dragii mei tot ce e bun si frumos in viata...sa fie pentru voi.... :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

14 Decembrie, 2006, 11:31:06 p.m.
Răspuns #5

suflet

eu i-as oferi lu' pokemon o "chestie" de aia de teleportare ca in "star trek" sa nu mai cunoasca sensul cuvantului "distanta"
 ;D
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

15 Decembrie, 2006, 07:49:33 a.m.
Răspuns #6

pokemon

multumesc blegone!asta chiar ar fi o surpriza super :)as fi mai mult decat fericita sa am asa ceva,si n-as fi egoista,i-as lasa pe toti cei care isi doresc,sa-l foloseasca
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Decembrie, 2006, 12:14:03 p.m.
Răspuns #7

desdemona

multumim pentru frumosul cadou :D,acest lucru ar rezolva totul :)
eu am sa ii ofer violetei un medalion cu yin yang..cred ca i-ar placea si i s-ar potrivi de minune.. :-*
lui lady allia un glob de cristal cu o casuta ca cea din "Gradinea visurilor noastre" si in loc de fulgi sa cada petale de liliac...sa te bucuri de casuta sufletului tau :)
lui pokemon  un bilet de tren doar cu dus,fara intoarcere...
lui kitty17 o sticluta cu o potiune ce provoaca uitarea..sa i-o dea cui stie ea...ca sa poata fi fericita.
pentru minerva si lorelei as organiza o petrecere la un han..tinuta potrivit atmosferei obligatorie,ce s-ar bucura :)
dianei i-as oferi un parfurm..ceva cu o aroma speciala..ce ne aminteste de zborul ei.. ;D
lui viulian un ceas..mi se pare mie sau niciodata nu ai timp? ;D
love rose-i-as oferi un buchet din 11  trandafiri dar de unde as smulge tepii(1+1=2)

mai am un singur cadou..pe mine..sufletul meu sarac ce il ofer furiei ingerului..sa il primeasca si sa se bucure de el..

Sarbatori fericite!
« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 12:16:15 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

16 Decembrie, 2006, 03:45:18 p.m.
Răspuns #8

ONLY DESIRE

multumesc sis...intr-adevar mi-ar place mult tare.inca ma mai gandsc ce cadou ti-as putea face!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Decembrie, 2006, 07:16:15 p.m.
Răspuns #9

anushca

Vizitator
Abia am ajuns si eu dupa ceva timp si am dat imediat de topicul cadouri si...fuga sa vad ce-i acolo. Cand colo aveam ceva...special. Multumesc paj drag. Mi-ai adus un zambet adevarat, domnita Desdemona. E exact ce-mi doream:-[

Eu as darui colinda, cozonac pufos, cate o cana de vin fiert sau ciocolata calda la gura sobei si seara un zambet pe noptiera sa le vegheze somnul. Iar afara sa aveti zapada. Sper sa aveti sarbatori frumoase si sa va bucurati de ele alaturi de cei dragi.

16 Decembrie, 2006, 09:47:45 p.m.
Răspuns #10

Evangeline

lui kitty17 o sticluta cu o potiune ce provoaca uitarea..sa i-o dea cui stie ea...ca sa poata fi fericita.

Multumesc mult pentru sticluta. Cred ca am sa beau eu cateva picaturi ca sa uit de iubire si de relatii, caci nu mai cred in fericire. Cel putin nu mai cred ca eu voi fi fericita si ma refer strict la partea cu relatiile. Celelalte, precum scoala sau prietenii vor reusi sa ma faca fericita si sper sa fie de ajuns incat sa uit ca nimeni nu ma asteapta acasa sa-mi spuna "buna iubito"
Restul am sa impart la toti cei care au inima facuta bucati si mai ales la toti cei care nu au pe nimeni in viata lor. Sa uite de tot ce e amar ;) Viata merita traita atunci cand exista ceva care te face fericita.

:-*

Never, never quit!

16 Decembrie, 2006, 10:27:15 p.m.
Răspuns #11

suflet

Cel putin nu mai cred ca eu voi fi fericita si ma refer strict la partea cu relatiile.
kitty ... sa stii ca relatiile frumoase apar de obicei atunci cand te astepti mai putin ... nu stii niciodata cand apare alesul inimii tale ;)

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

16 Decembrie, 2006, 10:44:06 p.m.
Răspuns #12

diana_nistor

Vizitator
dianei i-as oferi un parfurm..ceva cu o aroma speciala..ce ne aminteste de zborul ei.. ;D

Prefer mireasma raspandita de fanul cosit proaspat pe care il simti atunci doar cand stai culcat pe fata rasturnata a ierburilor verii. Apoi as incerca mireasma parfumului care ti-l da moartea si care nu e altceva decat un zbor spre nemurire. Dar pana atunci imi las inima sa murmure o rugaciune de multumire pentru darul tau.  :)

16 Decembrie, 2006, 11:22:21 p.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator
v-as imparti tuturor plicuri cu iubire vesnica, saculeti cu sanatate pentru totdeauna.Pe langa astea, niste cd-uri cu parazitii si bitza.
Let's put a smile on that face!

18 Decembrie, 2006, 11:45:03 a.m.
Răspuns #14

burn_2_hell

:D multam' escu..imi plac parazitii si bitza... ;D..eu v-as darui niste cd-uri cu ViolLent,arssura...veritasaga...si pe langa asta tot ce e bun si frumos in lume...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside