05 Noiembrie, 2025, 08:13:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: JOC: "Blind Date"  (Citit de 56512 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2006, 03:53:04 p.m.
Răspuns #45

Escu

Global Moderator
si Lorelei stie!Stie prea bine!
Let's put a smile on that face!

27 Noiembrie, 2006, 07:10:35 p.m.
Răspuns #46

pokemon

si eu stiu  ;D desi nu cred ca intereseaza pe cineva  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Noiembrie, 2006, 08:47:44 p.m.
Răspuns #47

sunshine

si eu mi-am dat seama.........hmmmmmmm voi chiar credeti ca o pacaliti pe "mami"? :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Noiembrie, 2006, 09:06:07 p.m.
Răspuns #48

Escu

Global Moderator
nimeni nu pacaleste pe nimeni... :P

11 Decembrie, 2006, 07:52:47 p.m.
Răspuns #49

Escu

Global Moderator
sa reveni aici pentru ca au mai aparut useri activi

propun pe zzUzzU si burn_2_hell

11 Decembrie, 2006, 08:14:45 p.m.
Răspuns #50

|ngerMorT

Mai sa fie.  ;D Are you thinking what I'm thinking?  ;D

Hai cu zzUzzu si burn_2_hell!!!  ;D ;D ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

11 Decembrie, 2006, 08:23:07 p.m.
Răspuns #51

pokemon

ingeras suntem pe aceeasi lungime de unde  ;D
hai sa vedem  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

11 Decembrie, 2006, 11:09:54 p.m.
Răspuns #52

burn_2_hell

Ma plimbam linistita prin centru proaspat renovat...mai precis prin fata mercurului unde se afla si un patinoar, cand deodata ma apuca o dorinta aprinsa de a patina, fiind iarna, zapada afara...si fara sa mai ezit imi iau patinele ma incalt si incep sa patinez,nefiind o experta eram mai prudenta,deodata din spate ma simt foarte puternic lovita si ma trezesc pe jos  :o..un tanar foarte dragut imi intinde mana cerandu-si mii de scuze,motivand micul accident
zzUzzU-sunt incepator si pana ma obisnuiesc...
    Chipul acela m-a lovit ca un fulger,mi-a picat cerul in cap cand i-am vazut chipul atat d angelic...rosu in obraji poate de frig poate de rusine...,ma ridica usor de jos ca pe o floare plapanda si gingasa si isi cere din nou scuze..
zzUzzU-uite ca sa ma revansez, te invit la o ciocolata calda... 
 eu inrosita si de frig si de emotii spun foarte timid :
 burn_2_hell-accept cu drag invitatia...
 iesind de pe patinoar..ma opreste isi cere din nou scuze pentru  ca a uitat sa se prezinte..
 zzUzzU:mi se spune zzUzzU....pe tine cum te cheama?
 la fel de emotionata ii raspund usor: raluca... foarte galant si atent imi spune ca este incantat si imi marturiseste ca el nu cunoaste craiova, e strain si ma roaga sa-l duc eu intr-un local mai ferit de ochii lumii deoarece e mereu in vazul lumii...si vrea cateodata sa se ascunda...il duc in sun, un local intim...cu lumina putina...cateva separeuri...il avertizez mai intai de toate ca acolo nu va avea semnal si ii spun sa-si sune prietena sa ii zica ca pt o perioada nu va avea semnal el insa imi spune ca nu are prietena ma intreaba daca eu am si raspund ca nu, marturisindu-i ca inima mea fusese ranita cu mult timp in urma de o persoana  si de atunci m-am decis sa nu ma mai implic intr-o relatie...
ajungand in sun incepem sa vorbim dupa ore indelungi de convorbire despre toate chestiile care ne treceau prin cap..
il invit la mine acasa pentru a manca ceva...fiind foarte tarziu, sun trebuia sa se inchida. m-am gandit ca cea mai buna optiune ar fi la mine acasa...ajunsi acolo l-am intrebat ce ar vrea sa manance..am pregatit rapid ceva,am mancat si am desfacut o sticla de vin rosu
si ne asezam comod in sufragerie in fata semineului, unde ardea un foc mocnit...ma decid sa il mai intetesc putin asa ca incep sa ma joc cu focul...zzuzzu se apropie usor de mine si imi sopteste la ureche: ''daca te mai joci mult, s-ar putea sa te arzi'' ...incepem sa radem amandoi..
si pana sa ne dam seama am fost cuprinsi de vraja iubirii...ne uitam ochi in ochi si in urmatoarea clipa m-am trezit cu cel mai dulce sarut din viata mea...a fost un sarut atat de inocent si de dulce cum niciodata nu mai primisem..m-am simtit superb, a fost ceva cu totul special...si ma intrebam sa fie oare cu putinta sa ma indragostesc din nou?..
ametiti de bautura si de obositi de atata patinat am adormit unul in bratele celuilalt....dimineata insa cand m-am trezit...eram invelita si dormeam cu capul pe perna...langa focul care aproape se stinsese. ma uit in stanga in dreapta nu vad pe nimeni, in casa liniste, ma intristez, insa aud usa de la intrare si il zaresc din nou. vine ma saruta prietenesete pe frunte si ma intreaba cum am dormit. imi spune ca a fost pana la alimentara de jos sa ia ceva sa pregatim micul dejun...

« Ultima Modificare: 12 Decembrie, 2006, 09:52:13 a.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

11 Decembrie, 2006, 11:19:23 p.m.
Răspuns #53

Escu

Global Moderator
ce poveste frumoasa, bravo burn2hell.zzUzzU asteptam nerabdatori si povestea ta.

12 Decembrie, 2006, 12:08:06 a.m.
Răspuns #54

Luke

e 12:05 Am  ascult :  michael bolton - said i loved you, but i lie si ma chinui sa scot ceva. . . .
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

12 Decembrie, 2006, 09:52:34 a.m.
Răspuns #55

burn_2_hell

ce poveste frumoasa, bravo burn2hell.zzUzzU asteptam nerabdatori si povestea ta.
mersi  :D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Decembrie, 2006, 12:44:24 p.m.
Răspuns #56

Luke

vine ma saruta atat de dulce si suav  si ma intreaba cum am dormit.
imi spune ca a fost pana la alimentara de jos sa ia ceva sa pregateasca  micul dejun si ma roaga sa nu ma scol din pat ...
Se duce la bucatarie si in in cateva mnute se intoarce cu o masuta unde era micul dejun si un trandafir de un alb ce nu'l mai vazusem.
zzUzzU: UIte astazi vrea sa vii cu mine , vreau sa vedem Dunarea Impreuna , vreau sa vad apusul de soare impreuna cu tine plimbadu'ne pe Dunare ! ce zici !?
Raluca :(fara sa stea pe ganduri)Da
Cele 3 ore petrecute in personal au zbubat ca prin minune . . .
Raluca: nu imi imaginam ca  Dunarea este atata de frumoasa , nu imiimaginam ca am sa mai pot sa ma indragostesc vre'o data !
(chipul lu decebal ,Cazanele mici si Mari ,Ruinele bisericii de sub dunare )
Ziua trece fulgerator de repede si soarele apune atat de maiestru in umbra sarutarilor noastre !
La intoarcere tot malul Dunarii din fata cabanei era plin cu lumanari formand o imensa inima plina cu petale de tradafir si in mijloc o masa cu lumanari si cina. .
Raluca:Nimeni nu a facut asa ceva pentru mine .Multumesc
zzUzzU:Pentru iubire nu se multumeste ,deci in consecinta te iubesc cu o iubire total nepamanteacsa Acum vino !
Si se petrece o seara de neiutat lasandu'ne purtati de val su privirile zeilor care ne priveau prin perdeaua de stele !

Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

12 Decembrie, 2006, 12:49:19 p.m.
Răspuns #57

Escu

Global Moderator
deci se poate!!!bravo mai copii!! impart bunatati!!

12 Decembrie, 2006, 01:38:39 p.m.
Răspuns #58

burn_2_hell

supppperr zzUzzU...pfoai...ma faci sa imi doresc sa se intample tot ce am povestit... :-[
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Decembrie, 2006, 01:42:27 p.m.
Răspuns #59

|ngerMorT

Pai poate se rezolva  :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...