10 Octombrie, 2025, 09:32:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce filme ati mai vazut  (Citit de 63868 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Martie, 2007, 09:47:48 p.m.
Răspuns #30

crocantzel

Vizitator
Rat Race, o comedie draguta.
300 abia astept sa il dea la cinema, mi l-a recomandat un prieten.
Recomand oricui stand-up`uri de ale lui Pablo Francesco sau spectacole din seria Whole Line is it Anyway. Umor de cea mai buna calitate, oameni de prima clasa.

20 Martie, 2007, 09:53:05 p.m.
Răspuns #31

katya1886

si eu fac aceeasi recomandare, intr-adevar Pablo Francesco e tare! dar ceva filme de groaza? tare mi-ar place sa stau vreo doua nopti nedormite
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

20 Martie, 2007, 09:55:56 p.m.
Răspuns #32

crocantzel

Vizitator
Si eu vreau horror. Din pacate acum apar aceleasi si aceleasi productii care nu reusesc sa-mi sperie nici cel mai mic si firav fir de par. Daca gasesti vreunu` mai bun sa imi zici si mie :)

20 Martie, 2007, 10:17:51 p.m.
Răspuns #33

mRanderson

am vazut Babel....este pe aceasi idee cu Crash...dar mai profund ..mult mai profund.......
Crestinismul tau nu valoreaza nimic daca nu poate fi vazut. Lampile nu vorbesc, dar stralucesc. <br />http://everystudent.ro/

20 Martie, 2007, 10:26:03 p.m.
Răspuns #34

Just

In ultima perioada am vazut asa:

The silence of the lambs.Un thriller de exceptie.
A brave heart. Sfarsitul a fost dureros ,dar in acelasi timp esenta intregului film.
Heat.Mi-a placut foarte mult -Al Pacino impreuna cu Robert de Niro,Brad Pitt.Foarte bun si cu un sfarsit neasteptat .Happy end? nicidecum.
Si cam atat pentru moment.
Ah !si mai ras de m-am imprastiat la Piratii din Caraibe 1 .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

21 Martie, 2007, 12:53:58 p.m.
Răspuns #35

ONLY DESIRE

Lake house(pe care il recomanda si natare) este intr-adevar impresionant!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Martie, 2007, 02:51:05 p.m.
Răspuns #36

crocantzel

Vizitator
Pursuit of happiness...exceptional.

26 Iulie, 2007, 05:10:19 p.m.
Răspuns #37

Just

Recent am vazut Murder in the first (1955) .Intr-adevar un film de exceptie inspirat dintr-o fapta reala.
 Genul filmului:Thriller/Drama.
 In rolul principal:Kevin Bacon si Christian Slater.
 Este vorba,in mare de un tanar inchis intr-o inchisoare faimoasa numita Alcatraz (astazi atractie pentru turistii ce viziteaza California) pentru ca a furat 5$ .Ceea ce va indura in continuare este de necrezut.Omul acesta va fi distrus fizic si psihic pentru ca l-au tinut intr-o pivnita a inchisorii ,fara lumina si fara haine timp de 3 ani (limita fiind 19 zile).
 Imi amintesc o secventa care m-a impresionat mult.Era de Craciun cand l-au scos pe detinut din pivnita .Acesta vazand lumina s-a bucurat ca a scapat si ca a reusit ,tipa de bucurie ,iar gardienii i-au spus ca l-au scos la aer numai pentru 30 de minute...
 Merita vazut !Pe mine chiar m-a impresionat.

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

05 Februarie, 2008, 02:03:32 p.m.
Răspuns #38

Jullie

Am vazut un film deosebit de frumos care se numeste "P.S. I love you" - filmul inca nu a aparut in romania,va aparea in iunie,dar cu putin noroc se gaseste pe Odc pe hub-uri internationale...l-am gasit si eu dar nu se vedea foarte bine,insa avand in vedere ca am citit si cartea cu acelasi nume insa tradus in romana "P.S. Te iubesc"-am inteles!
     Acum sa va spun despre ce este vorba in film poate subiectul va va atrage:

=====“Pastreaza amintirile noastre minunate, dar nu-ti fie teama sa-ti faci altele noi...” Indragostiti din copilarie, isi sorbeau cuvintele unul altuia, iar certurile lor se sfarseau in hohote de ras. Cand Gerry moare, Holly este distrusa: iubitul, cel mai bun prieten, sprijinul ei, nu mai este. Dar Gerry a promis ca isi va veghea mereu dragostea. Si se tine de cuvant: el ii lasa lui Holly un pachet cu scrisori care, deschise pe rand, in fiecare luna, vreme de un an, o vor calauzi cu delicatete sa ia viata de la capat. Pe masura ce deschide fiecare scrisoare, Holly intelege ca viata merge mai departe. Cu ajutorul prietenilor, al zgomotoasei si iubitoarei sale familii, ea invata sa rada, sa planga, sa cante, sa danseze – sa fie mai curajoasa ca niciodata. Vegheata de ingerul sau pazitor.=====

Filmul este superb..o comedie romantica perfecta din toate punctele de vedere...daca aveti ocazia sa-l vedeti sa nu ratati ocazia!
     Pentru cine vrea sa vada si un trailer se gaseste la aceasta adresa pe site-ul oficial al filmului "P.S. I love you" SITE-UL ESTE : http://psiloveyoumovie.warnerbros.com/ !
     Vizionare placuta si astept pareri despre acest film !
Cand te vad viata e un cantec, iar tu esti melodia ei !

05 Februarie, 2008, 02:10:42 p.m.
Răspuns #39

Jullie

Va mai pot recomanda urmatoarele filme,care pe mine m-au inpresionat:

1.  Adam si Eva
2.  Bood and Chocolate
3.  Chasing Liberty
4.  The first doughter
5.  Hannibal Rising
6.  If Only
7.  Iluzionistul
8.  It's a Boy Girl Thing
9.  My Sassy Girl
10. My Summer of Love
11. The Butterfly effect 1,2
12. 4 luni 3 saptamani si 2 zile
13. Un pic insarcinata
14. I Could Never Be your Woman
15. The Snow Queen
16. 10 things i hate about you
17. The Truman Show
18. Vanilla Sky
19. A walk to remember
20. Vrajitorii
Cand te vad viata e un cantec, iar tu esti melodia ei !

05 Februarie, 2008, 08:34:21 p.m.
Răspuns #40

alexia

Va recomand TRADE, un film despre traficul de carne vie. Realist, dureros de realist!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

05 Februarie, 2008, 09:03:09 p.m.
Răspuns #41

Escu

Global Moderator
Ultimul film vazut...

http://www.youtube.com/watch?v=L_hgrfZVlJA

Ultimul serial vazut...

Prison Break
Let's put a smile on that face!

03 Mai, 2008, 10:03:11 p.m.
Răspuns #42

Johnny Love

A beautiful mind
A good year
City of angels
The pianist :( superb
The lake house
The bodyguard ...pt cine nu a apucat sa-l vada :angel:
Leon The Professional 8)
When one door of happiness closes,another opens,but often look so long at the closed that we do not see the one that has been opened for us...

03 Mai, 2008, 10:45:58 p.m.
Răspuns #43

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

04 Mai, 2008, 12:38:06 p.m.
Răspuns #44

Escu

Global Moderator
horton hears a who
http://www.imdb.com/title/tt0451079/
 :D

Criminal...l-am vazut. Sa va uitati la :

PS: I Love You
Over her dead body
Mad Money
National Treasure : Book of Secrets