06 Noiembrie, 2025, 12:15:54 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Bradul Meu de Craciun  (Citit de 14133 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Decembrie, 2006, 08:48:02 a.m.
Citit de 14133 ori

Evangeline

Care e culoarea cea mai potrivita pentru globuri si luminite? Ce simbolizeaza acea culoare pentru voi?
Am sa incep eu...culoarea cea mai potrivita e albastru, imi inspira pace si armonie ;)

Dragii mei anul acesta eu nu voi avea bradut pentru ca in tara nu mai am globuri si nici nimic pentru brad. Primul an fara bradut :( Daca vreti puteti posta o poza cu bradutul vostru asa o sa am si eu o bucatica de brad de la fiecare dintre voi :)

:-*
Never, never quit!

19 Decembrie, 2006, 01:05:15 p.m.
Răspuns #1

burn_2_hell

bradutul meu este facut in 2 culori albastru si rosu...pai ma calmeaza..imi da o stare de bine...instalatia are mai multe culori...8->...momentan am doar un bradut fals la mine in camera..saptamana asta trebuie sa cumpar si natural..pentru ca daca nu este brad natural..sa simt mirosul lui..parca nu sunt sarbatori... :-\...o sa le fac o poza bradutilor mei si o sa le postez... :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

19 Decembrie, 2006, 03:42:12 p.m.
Răspuns #2

Just

Bradul il vom face in doua culori :rosu si argintiu.Rosu pentru ca reprezinta pentru mine caldura si iubire ,iar argintiu pentru ca e culoarea iernii.O sa aleg clopotei arginti ,stelute la fel  ,globulete si beteala rosii,iar luminite ...toate culorile,sa straluceasca si sa lumineze.
  Voi posta si eu o poza cu bradutul,curand. De Ajun il impodobim si impartim frumusetea lui cu tine,Evangelin :).
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

19 Decembrie, 2006, 08:26:34 p.m.
Răspuns #3

|ngerMorT

Bradutul meu va fi rosu cu auriu. De ce? Pentru ca asa imi place mie cel mai mult  ;D Pur si simplu combinatia asta mi se pare mie ca este cea mai potrivita pentru bradutul de Craciun. Mie imi place foarte mult sa pun fundite rosii pe crengute. Si am mai cumparat niste chestii foarte foarte simpatice, niste clopotei cu fundita roz-rosie...trebuie neaparat sa fac poza si sa va arat.
Oricum, cert e ca bradutul va fi impodobit in seara de Ajun.
Si da, impartim cu cea mai mare placere si cu tine! Oricum draga mea, avand in vedere ca globuletele albastre eu nu le mai folosesc tie le ofer cu cea mai mare placere in aceasta iarna ca sa-ti incalzeasca sufletul. Oferta chiar e pe bune! Cand vii in tara da un semn!  :)
Daca tot iti place albastrul, vei fi placut impresionata de luminile din centru.  :)

[Eu as fi preferat rosu cu auriu, dar deh, nu poate fi multumita toata lumea  ;D In celelalte orase prin care am maii fost, luminitele sunt pe placul meu. Diverse forme de clopotei, mosi craciuni, fulgi de zapada, in diverse culori...in special rosu si auriu, desigur.  ;D]
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Decembrie, 2006, 02:24:30 p.m.
Răspuns #4

serenity82

Bradutul meu va fi o adevarata nebunie de culori si luminite, asa cum e in fiecare an. Am globulete de toate culorile si formele, marimile, cu desene, fara, rosii, albastre, ghetute, stelute, psicute, noi, vechi (ata de acnd eram eu mica cat si de cand era tata mic), cu multa beteala, clopotei, fundite, si multe jocuri de luminite date de instalatiile mele adunate in timp. Oricum cand vine vorba despre ornamente de pom sunt inebunita dupa ele si in fiecare an imi cumpar 2 pungi pline. Pentru anul acesta marea mea achizitie, de care sunt foarte mandra este motul de pom sub forma de ingeras. Abia astept sa il folosesc.  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 04:00:52 p.m.
Răspuns #5

digitty

si eu o sa am bradut la fel ca al lui serenity... colorat...luminite multe,globulete de toate marimile si culorile...mosi Craciuni, fundite rosii, albastre,argintii....muuulte...doar ca... :-\ ... atunci cand am adus bradutul in casa si l-am bagat pe usa,eu cu fratele meu l-am cam...strambat  ;D  asa ca anul asta o sa am un bradut cam stramb ;D dar nu-i nimic...e bradutul meu... :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

20 Decembrie, 2006, 09:27:48 p.m.
Răspuns #6

|ngerMorT

Am cautat si eu varf cu ingeras si n-am gasit  :'( Serenity l-ai cumparat de mult? de la Carrefour cumva?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Decembrie, 2006, 09:45:41 p.m.
Răspuns #7

suflet

acelasi lucru ca burn_2_hell numai ca eu sunt doar un stelist ...  :-X
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

20 Decembrie, 2006, 09:50:33 p.m.
Răspuns #8

burn_2_hell

bradutul meu..(fals)... :D..trebuie sa-mi cumpar zilele astea si natural  ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 09:52:32 p.m.
Răspuns #9

burn_2_hell

apare si prichindelu de fratemeo' pe sub brad...vi-l fac cadou...il vreti?  :P ati vrea voi sa aveti un ingeras ca al meu... :P
« Ultima Modificare: 20 Decembrie, 2006, 09:54:03 p.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 10:09:40 p.m.
Răspuns #10

|ngerMorT

Hihi...ce simpatic e fratiorul tau, atat cat se vede putin din el  ;D Frmusel bradutul, dar prefer natural  8)

20 Decembrie, 2006, 10:12:14 p.m.
Răspuns #11

burn_2_hell

si eu prefer natural...nu se compara cu nimic mirosul ala de brad...huh...imi iau  sii dela'... ;D...uite el e fratiorul meu..=))
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 10:12:31 p.m.
Răspuns #12

*Girl*

Baietelu` o fi curios ce a primit de la mosu`  ::) e tare sweet si fratioru` si braduletu` ;))
The girl inside has a fear,
Of what the girl inside holds so dear,
Far from reality, but always in dream.

20 Decembrie, 2006, 10:13:20 p.m.
Răspuns #13

*Girl*

ce scump e...incerca sa faca tumbe?  ;D e tare dragut  :-*
The girl inside has a fear,
Of what the girl inside holds so dear,
Far from reality, but always in dream.

20 Decembrie, 2006, 10:14:25 p.m.
Răspuns #14

burn_2_hell

nu e asta...''lucra'' pe la instalatie...=)))...mosul vine duminica... ;D..se juca..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside