11 Octombrie, 2025, 10:21:21 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Bradul Meu de Craciun  (Citit de 13463 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Decembrie, 2006, 01:40:18 p.m.
Răspuns #30

Semiramis

Global Moderator
brăduţul cel mic, pentru că cel mare a fost fotografiat pe întuneric si nu se vede în adevărata lui splendoare.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Decembrie, 2006, 04:54:04 p.m.
Răspuns #31

serenity82

Charlie o sa va ataseze niste poze cu bradutul meu cel infofolit  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

27 Decembrie, 2006, 05:01:42 p.m.
Răspuns #32

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

27 Decembrie, 2006, 05:03:21 p.m.
Răspuns #33

serenity82

Cam asa arata bradutul meu inainte sa il jumuleasca motanul. Acum arata binisor dar si motanul e la un pas de castrare  :D ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

27 Decembrie, 2006, 05:04:04 p.m.
Răspuns #34

charlie

asteptam poze din era 'post-motan'.

27 Decembrie, 2006, 05:09:28 p.m.
Răspuns #35

Just

E frumos,frumos.Trebuia de la inceput sa facem un concurs cu cel mai frumos bradut si bradul care castiga era jumulit de toate cadourile de sub el :D .Eu l-as fi votat pe cel al lui Serenity :D.  Lasand gluma la o parte mie mi-au placut toti bradutii,fiecare are ceva frumos si special in el. Oh!sa tot fie Craciun.Mai vreau braduti si cadouri.
« Ultima Modificare: 27 Decembrie, 2006, 05:46:08 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

27 Decembrie, 2006, 06:11:07 p.m.
Răspuns #36

black rose

bradul meu....din inima e impodobit cu globuri albe...eu asa il vad...pt ca arata puritatea...inocenta...adevarul...dreptatea...totusi e Nasterea Domnului...a unui Prunc innocent si nevinovat...bradul de acasa...are o multitudine de culori..este "piestrit"...dar imi place....a iesit foarte bine....apropo..fratiorul tau seamana mult cu o verisoara de-a mea...tot de aceeasi varsta
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

01 Ianuarie, 2007, 08:52:00 p.m.
Răspuns #37

Evangeline

Bravo sunshine, se vede ca ai avut ajutor ;) :-*

Frumos serenity :-* E foarte des si foarte impodobit ;) Chiar toate cadourile erau pentru tine? ;D

:-*

P.S. Multumesc mult pentru poze prieteni :)
Never, never quit!

03 Ianuarie, 2007, 10:04:48 p.m.
Răspuns #38

serenity82

Nu am fost asa cuminte. Oricum cel mai important cadou al meu nu se afla sub bradci era langa mine si il tineam in brate. A fost cel mai frumos Craciun de care am avut parte pana acum.
Cat despre bradut mereu il impodobesc din suflet si imi ia cel putin 3 ore unul asa mic pentru ca pentru mine impodobitul bradului e o adevarata arta, sunt atenta sa nu am doua globuri de aceeasi culoare unul langa celalalt, beteala la fel sa nu fie doua asemanatoare in apropiere, beculetele sa acopere tot bradul, muuulta munca. Cel mai mult mi-a luat sa impodobsc un brad acum 5 ani. Am muncit la el aproape 6 ore si era din pamant pana in tavan (iar eu am camera foarte inalta) si plin de crengute si bogat rau de tot.
toti bradutii nostri au fost frumosi pentru ca au fost impodobiti din inima,i

03 Ianuarie, 2007, 11:22:42 p.m.
Răspuns #39

charlie

[irelevat]

pentru tine totul se ridica la rang de arta.  ;D

04 Ianuarie, 2007, 12:44:48 a.m.
Răspuns #40

Miss M.

Cred ca am cam intarziat ... dar vreau sa arat si eu bradutzul meu ... :)

Ia uitati ce am gasit eu sub brad ! ...

" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

04 Ianuarie, 2007, 11:37:35 a.m.
Răspuns #41

serenity82

Frumos si bradul si micul cadou. Sau era ajutorul lui Mos Craciun? Oricum sunt super.

Charlie dragutza tu stii ca nu fac nimic daca nu sunt sigura ca se apropie de perfectiune  ;). Iar arta macar la unii din noi sa existe ca din pacate in ziua de azi lumea a uitat ce inseamna si mai mult a uitat sa o aprecieze  :-[

04 Ianuarie, 2007, 03:25:43 p.m.
Răspuns #42

charlie

Charlie dragutza

bleah.... poate vrei sa nu mai vezi poze pe forum prea curand.  8)

04 Ianuarie, 2007, 04:01:15 p.m.
Răspuns #43

serenity82

Cine a zis ca nu mai vad?  ;D

04 Ianuarie, 2007, 04:39:25 p.m.
Răspuns #44

Luke

eu nu am avut bradutz ! si nici nu am de gand sa imi fac . . . ;D 8)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!