04 Noiembrie, 2025, 10:58:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Veniti la Mama Omida...  (Citit de 51667 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Decembrie, 2006, 07:57:44 p.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

hmmm...copiii frumosi si cuminti?inseamna ca sotul meu va fi frumos si ca va educa copiii.
prea pare totul frumos!asa sa fie oare? ???.........normal ca dau!pupiciiiiii
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Decembrie, 2006, 08:01:39 p.m.
Răspuns #16

Paul

Only u... Te rugam sa ne onorezi... cu mesajul numarul 1000. Promitem... viata lunga cu cat mai putine griji :-*
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 01:45:16 p.m.
Răspuns #17

serenity82

Ma inscriu si eu pe lista celor care doresc sa le ghiciti. Pe mine m-ar interesa mai mult pe plan sentimental ca pe plan profesional ca e la anu' sau peste 10 tot ajung eu unde vreau  ;D. Multumesc si astept
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 01:47:40 p.m.
Răspuns #18

pokemon

pai..sa vedem ...se intrevede o relatie frumoasa,care dureaza de ceva timp,si va mai dura si in viitor... ;)
pt mai multe detalii o asteptam pe mama omida :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 01:49:31 p.m.
Răspuns #19

serenity82

o asteptam nu e nici o graba  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 01:57:58 p.m.
Răspuns #20

ONLY DESIRE

ehh...daca voi imi promiteti viata lunga si mai ales lipsita de griji,nu am altceva de facut decat sa va cred si sa va invit la un pahar de vin si o felie de cozonac,ca tot se apropie sarbatorile!...si iata si mesajul 1000! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Decembrie, 2006, 02:37:18 p.m.
Răspuns #21

Paul

Serenity... mama omida zice asa:

Mult timp ti-ai cautat linistea in zadar, te loveai din perete in perete fara sa te poti linisti... Mult timp ai invidiat pana si frunzele uscate, pentru ca ele se opreau din cadere... Dar totul a trecut, pentru ca ai obtinut rasplata pe care o cautai. Intotdeauna vei cauta stabilitate, pentru ca agitatia si nesiguranta iti dau mari emotii.
In plan profesional, esti pe drumul cel bun, dar sunt foarte multe ocazii sa calci stramb, alege-ti pasii cu grija... si vei reusi.
In plan afectiv... nu esti sigura... dar aceasta siguranta nu va intarzia sa apara. Nu iti e frica sa faci pasul spre casatorie, doar sa ai cu cine, si sa fii 100% sigura.

Toate cele bune si sarbatori fericite... iti oreaza Mama Omida, prin umila sa sluga...
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 02:39:36 p.m.
Răspuns #22

Escu

Global Moderator
bai mama Homida, numai lucruri care le stie deja i-ai spus...eu zic ca pacalesti oamenii!
Let's put a smile on that face!

20 Decembrie, 2006, 02:40:47 p.m.
Răspuns #23

serenity82

Si eu ii doresc acelasi lucru Mamei Omida si celor doi tineri care o slujesc  :-*

Escu daca e sa vorbim serios si tu la topicul tau tot asa ne aburesti  ;D cu sfaturi pe care in proportie de 99% le stim si noi  ;D 8)

20 Decembrie, 2006, 02:42:56 p.m.
Răspuns #24

Paul

Mama Homida... ti-a pus argint viu in galosi Escule... Nu-i de joaca ... cu magia neagra, ai grija.
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 02:45:08 p.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator
exista o diferenta, daca ai sa citesti cu atentie, unele posturi chiar au raspunsuri sincere, nu misto-uri.Cei care au pus intrebarile, nu stiau raspunsurile, pe cand aici, ti se spune ce sti deja!

20 Decembrie, 2006, 02:47:09 p.m.
Răspuns #26

pokemon

cu argintul viu rezolva surioara mercedesa....stai fara grija...
escule...cum poti sa spui ca am spus tot ce se stia?uite ce i-am spus lui only u....suntem sinceri...dar nu vedem asa departe un viitor :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 02:49:13 p.m.
Răspuns #27

Escu

Global Moderator
am uitat sa precizez, doar in cazul "serenity".in rest am vazut ca va ies "pasentele". mult success in afaceri! Clienti estem!

20 Decembrie, 2006, 02:50:09 p.m.
Răspuns #28

pokemon

asa domne..nu ne face anti-reclama  ;D
haideti...care mai doreste...care mai poftesteee

20 Decembrie, 2006, 02:50:33 p.m.
Răspuns #29

Paul

Hmm Escule, invidia te roade precum roade termita o bucata de lemn de mahon... Dar ... e loc si de caini pe drumul nostru... Scuze, daca am fost prea dur, numai ca eu nu am aruncat cu mere stricate la tine in cabinet.
Iubesc, deci exist.