04 Noiembrie, 2025, 10:56:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Veniti la Mama Omida...  (Citit de 51665 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Decembrie, 2006, 06:55:09 p.m.
Citit de 51665 ori

Paul

Cea mai desavarsita vrajitoare de pe plaiurile mioritice, e aici la rugamintea mea. Fireste eu voi fi intermediarul intre voi si ea. Va va ghici in stele, in nori, in adieri de vant, cafea, ness si palme.
    Nu va sfiiti sa o intrebati si prin bunavointa ei si a mea veti afla cu siguranta raspunsul... Marja de eroare este +/- 1 %. Nimeni nu e perfect.
    Pentru ca se asteapta la un numar foarte mare de clienti, mama omida ofera inca un post de ajutor de vrajitoare... Astept voluntari  ;D ;D ;D

Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 06:58:45 p.m.
Răspuns #1

pokemon

eu sunt mercedesa  ;D ca tot suntem in aceeasi zona  ;D
Ma accepta mama omida?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Decembrie, 2006, 07:00:48 p.m.
Răspuns #2

Paul

Daca vrei sa ma crezi... Diana, exact la asta ma gandeam acum doua secunde...Trebuie sa ne mai descretim si fruntile, nu numai sufletele.
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 07:02:27 p.m.
Răspuns #3

Paul

Cat despre tine... Mercedesa... Esti oficial angajata in aceasta slujba. Vei fi si tu intermediar intre Lovetime si Mama Omida. Sa nu fugi de responsabilitati, tu ti-ai dorit Job-ul  :P
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 07:03:29 p.m.
Răspuns #4

pokemon

promit sa nu fug....
haideti..cu curaj,asteptam clienti  ;D

PS:si ce salariu am?  8)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Decembrie, 2006, 07:05:55 p.m.
Răspuns #5

Paul

Cota fixa din incasari... 0.1 %... Ghicirile sunt gratuite.
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 07:30:58 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
citesti in boabe de struguri ?
Let's put a smile on that face!

19 Decembrie, 2006, 07:35:52 p.m.
Răspuns #7

pokemon

in boabe de lubenita...si nu ne deranja fara motiv ca te costa....iti facem si farmece :D

19 Decembrie, 2006, 07:42:45 p.m.
Răspuns #8

Paul

Nu, dar citim in drojdie de vin...
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 07:44:11 p.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

ghicirile sunt gratuite,zici? ;D...pai atunci ia sa vedem...imi ghicesti si mie?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Decembrie, 2006, 07:45:06 p.m.
Răspuns #10

digitty

da!da! si mie!!!... de fapt eu tot ce vreau sa stiu e daca viitorul meu sot va fi brunet sau saten! ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

19 Decembrie, 2006, 07:45:54 p.m.
Răspuns #11

Paul

Sigur ca da... Bllue si Mercesa sunt numai ochi si urechi.... Pentru digitty... va fi roscat... ;D
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 07:47:57 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
ultima oara...Mercedesa si Mama Homida au fost vazute in duba politiei pentru inselaciune.
Let's put a smile on that face!

19 Decembrie, 2006, 07:48:57 p.m.
Răspuns #13

Paul

Cred ca vroiai sa zici ca au fost vazute din duba politiei... Tu le-ai vazut?! ;) ;)
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2006, 07:51:12 p.m.
Răspuns #14

pokemon

iar pt only u..iti ghicim...
se arata un viitor frumos,dar,vor fi cateva,piedici in calea ta.Vor fi depasite dar va merita.vei avea o famile reusita,copii frumosi si cuminti  :)
asteptam confirmarea...sa vedem daca am ghicit bine...desi noi stim rezultatul
PS:tre sa dati si voi ceva pt efortul depus  ;D