20 dec. 1997.......am trecut dincolo si am primit viata de la el.......un ingerash cu parul negru , carliontat si atat de mic incat palmele imi erau de ajuns sa-l acopar :THEODOR CRISTIAN . Miracolul ce m-a readus langa fratele lui , m-a implinit si a stiut in fiecare clipa de lacrimi sa-mi aduca un zambet si sa ma faca sa nu regret niciodata ca n-am ramas acolo, printre ceruri.
" Mama, te iubesc ff mult, ai putea sa-mi spui acum de ce plangi? Ce ai dori sa fac atunci cand plangi? TE IUBESC CU INIMA INFRANTA .Daca mor in mintea ta tot o sa exist si eu o sa te simt.Esti un inger cu par de frisca si inima insangerata. Te voi iubi mereu . Teo"

( asta imi scria baietelul meu acum doi ani , in pauza la scoala). Iarta-ma Teucu , lacrimile mele ti-au adus numai tristete la varsta cand trebuia sa vezi doar ce-i frumos . M-ai invatat sa-mi doresc sa traiesc, sa nu regret nici o clipa alturi de voi. Oricat de trista am fost, oricat de negru imi era sufletul, ochii tai ma ajutau sa respir, atata prospetime si atata caldura intr--un suflet de copil! " asta-i viata , mama, oamenii mor, noi traim mai departe, ce sa facem? " Da iubitu', traiesc prin voi, traiesc pentru voi, sunt fericita cu voi, VA IUBESC ENORM !!!!!!!
LA MULTI ANI SUFLET DE INGERASH, SA TE APERE D-ZEU DE TOT RAUL DIN LUME, SA-TI VEGHEZE PASII, SA FII SANATOS , SA RAMAI ACELASI COPIL INTELEPT CE ARE UN CUVANT BUN PENTRU FIECARE DINTRE NOI! TE IUBESTE MAMA , ITI MULTUMESC , BURSUC , PENTRU FIECARE ZI MINUNATA DIN CEI 9 ANI! SUNT CEA MAI MANDRA MAMA DIN LUME , CE ARE UN MIRACOL SI O MINUNE CE POARTA NUMELE TEO SI ALEX!LA MULTI ANI SUFLETUL MEU!
" In fiecare dintre noi
Se-ascunde tainic un har
Nebanuit:
Sa poti, de grija cuiva sa porti,
Inima la fel sa-ti bata
Pentru Toti.
Sa fii acolo pentru ceilalti
Zambind,
Sa stii s-asculti, s-auzi
Si sa primesti, doar
Daruind."
el este ingerashul meu.