10 Octombrie, 2025, 01:35:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cadouri pentru voi!  (Citit de 7458 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 12:34:20 p.m.
Citit de 7458 ori

Mos_Craciun

Mosul a venit mai devreme la voi, pentru ca am miliarde de oameni de vizitat intr-o singura noapte, am decis ca voi, prietenii mei de suflet sa va bucurati de cadouri primii.

Pentru Lorelei, anul asta mosul iti aduce toata dragostea.Toate bucuriile, toate fericirile, pentru tine toate.
Pentru Iulian am o tailandeza mica, o sa te astepte cu masa pusa si o sa te bucuri de cel mai relaxant masaj posibil dupa o zi grea la munca.
Pentru dr.Escu am un cabinet nou.
Pentru pokemon am fericire, iubire, dragoste si promisiunea ca dorinta i se va indeplini.
Pentru catty am o strada numai pentru ea unde soarele rasare numai la geamul ei.
Pentru charlie am niste prieteni care or sa ii fie mereu alaturi. ii gaseste la www.lovetime.ro
Pentru Semiramis am un card fara limita de bani!
Pentru sunshine am pe cineva care o sa o faca fericita mereu.
Pentru Lady Allia am un stilou in care cerneala nu o sa se termine niciodata
Pentru Paul am un borcan cu dulceata de trandafiri, atentie, trebuie impartit.
Pentru serenity am un tren special care sa o poarte langa juju ei, oricand, la orice ora.
Pentru Joey am un saculet pe care scrie "incredere in oameni", sa il foloseasca cand doreste el.
Pentru Evangeline am o carte cu toate raspunsurile pe care le cauta.
Pentru desdemona si furia ingerului o flacara intr-un borcan, alimentati-o ca sa nu se stinga niciodata
Pentru ONLY U am un strop de copilarie, sa il foloseasca cum stie ea mai bine.
Pentru |ngerMorT niste aripi mai mari, si o ruta de zbor numai pentru ea.
Pentru Nu_exist am o cutie, acolo se afla speranta, de cate ori o sa deschizi cutia, speranta ta o sa ramana tot in cutie.Ai mare grija de ea.
Pentru digitty am o vacuta care zboara, multa zapada si o sa am grija ca viitorul sot sa fie brunet!
Pentru burn_2_hell am multa nutella
Pentru zzUzzU am niste nutella la burn_2_hell, poate iti da si tie.
Pentru lovergirl am multa liniste sufleteasca.
Pentru Rudy Valentino as vrea sa ii las o nuielusa, dar nu ma lasa inima.Niste ochelari care iti arata de fapt cum sunt oamenii...si inca ceva...multa putere da a oferi oricui o sansa.
Pentru GeoSteph o calatorie in jurul lumii.

Imi cer scuze daca sunt cam sarac anul asta cu voi, dar promit sa ma revansez la anu.Multa iubire, multa dragoste, sanatate, asta va doresc.Daca am sarit pe cineva, sa nu ma injurati dar am probleme cu renii, luati din borcanele de dulceata si nutella.
Nu uitati sa credeti in Mos Craciun, datorita voua exist!
Craciun Fericit!

PS: Pentru blegone am niste incredere la sac, sper sa o foloseasca cum stie el cel mai bine.Asculta-ti inima copile!
« Ultima Modificare: 20 Decembrie, 2006, 07:53:29 p.m. de Mos_Craciun »
Pe poteca de catun ,
Sprijinit în bat de-alun,
Prin nametii de troian,
Ca în fiecare an,
        Umbla Mos Craciun ! ...

20 Decembrie, 2006, 12:43:29 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Multam mult Mosule! ;D Abia astept sa-mi iau zborul cu 500 de km/h! Iuhuuuuu  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Decembrie, 2006, 12:45:40 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
Multumesc Mosule..oricum nu prea mai am clienti la cabinetu asta vechi, poate ca la cel nou o sa fie alfel.
Let's put a smile on that face!

20 Decembrie, 2006, 12:46:05 p.m.
Răspuns #3

pokemon

off mosule mosule....ce bine ne cunosti...multumesc mosule ...tu sti ca eu cred ca mi se va indeplini dorinta...doar ca va mai trebui sa astept un pic...dar vom reusi intr-un final  ;)

PS:mosule...si tie iti doresc sa fii fericit,sa ai parte de tot ce iti doresti si sa ne iubesti la fel de mult cum te iubim noi  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 12:54:26 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Multumuesc Mosule...!
Multumesc in primul rand pentru ceea ce insemni si sadesti in sufletele noastre de fiecare data cand se apropie ziua de Ajun...!
Mosule draga...inainte de stilou iti multumesc pentru ca in acest an de Craciun sunt alaturi de Catalin...! A fost cea mai mare dorinta a mea...anul trecut!
Si...pentru stilou Mosule..., pentru stilou iti multumesc in mod deosebit. Am sa incerc sa il folosesc in cel mai minunat mod posibil... Am sa ma straduiesc sa astern cerneala lui magica pe hartie in asa fel incat nimeni sa nu uite niciodata ca EXISTA MOS CRACIUN si ... iti promit ca o sa scriu cu el numai lucruri frumoase care sa ii bucure pe cei care le vor citi!

cu drag,
elfisorul tau (asa imi zicea bunicul...)

20 Decembrie, 2006, 12:56:55 p.m.
Răspuns #5

serenity82

Multumesc mult de tot mosule, o sa am nevoie de tren la anu ca nu imi vor ajunge calatoriile gratuite sa merg de cate ori vreau eu la juju  :-* :-* :-* :-* :-*  :-* pupici multi de la mine  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 02:56:55 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
Ne-a cam nimerit anu asta Mosulica la cadouri....Ce tare e MOSU!!!

20 Decembrie, 2006, 02:58:02 p.m.
Răspuns #7

pokemon

sa sti ca ne-a nimerit...are talent domne...stie ce vrem fiecare  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 03:02:11 p.m.
Răspuns #8

charlie

Pentru charlie am niste prieteni care or sa ii fie mereu alaturi. ii gaseste la www.lovetime.ro

wanna bet ?

PS: vreau 5 secunde in alt timp.
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Decembrie, 2006, 03:02:50 p.m.
Răspuns #9

Paul

Multumesc din suflet, Mosule, iata, am desfacut borcanul de dulceata, va invit sa va serviti la discretie.
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:04:04 p.m.
Răspuns #10

serenity82

Eu vin prima NICIODATA nu refuz dulciuri (nici cand sunt bolnava)  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 03:05:22 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

iti multumesc mosule! e cel mai frumos cadou...nici nu ai idee cat mi l-am dorit(sau poate ca ai ;))!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Decembrie, 2006, 03:05:43 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
Pot sa gust si eu din duceata ta?

20 Decembrie, 2006, 03:26:41 p.m.
Răspuns #13

catty

multumesc mult mosule....abea astept sa ajung sa pasesc pe acea strada...si sa vad din nou acel rasarit...si daca nu cer prea mult...sper sa imi ti pumni sa nu il privesc singura....

multumesc mult :-*

20 Decembrie, 2006, 03:52:57 p.m.
Răspuns #14

digitty

ce mos de treaba!!! multumesc muuult!  ;D ;D ;D

O sa scot vacuta in fiecare zi la plimbare!!!

Iar pe sotul meu brunet...eheheeeee... ;D ;D ;D   o sa-l scot si pe el la plimbare  ;D ;D :D

everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.