10 Octombrie, 2025, 07:52:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cadouri pentru voi!  (Citit de 7480 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 05:14:45 p.m.
Răspuns #15

viulian

Administrator
Suuuuuper  ;D  :-* multumesc mosule!

20 Decembrie, 2006, 07:46:04 p.m.
Răspuns #16

burn_2_hell

multumesc mosule... ;D...foarte bunnn(dulce) cadoul... :D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 08:10:05 p.m.
Răspuns #17

pokemon

atentie atentie...a sosit cadoul pt blegone...cred ca era ratacit prin sac  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 09:50:23 p.m.
Răspuns #18

suflet

chiar mi-a sosit cadoul? ... wow  :P ... sper sa fie un zambet adevarat pentru ca imi doresc tare de mult unul :'(

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

20 Decembrie, 2006, 10:48:00 p.m.
Răspuns #19

Lorelei

Mosule... darnic mai esti anul asta cu mine... ce pot sa zic? Multumesc. Altceva nu stiu acum. Iar cadourile deja le-am primit, cu varf si indesat  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Decembrie, 2006, 08:15:05 a.m.
Răspuns #20

sunshine

PE CINE HA? PE CINE? UNDE? UNDE ? UNDE? ;D Sar-na Mosule, nu m-am indoit niciodata de existenta ta. Chiar ieri, Teo , cu ma intreba , cu dorinta de a-i raspunde afirmativ, " Dar daca Mos Craciun chiar exista?" 'Exista , iubire, sigur ca exista, atata timp cat tu simti si crezi in el" .Vezi, Mosule, sufletul meu de copil l-am pastrat, acum astept "cineva"-ul de la tine , neaparat sa-l cheme Catalin ;D. Multumesc frumos , te iubesc si te astept cu lapte si prajituri ca in fiecare an. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\