Viulian, cand vrei sa crezi un lucru, gasesti argumentele necesare sa o faci. Pe langa asta, insa, ceea ce se intampla in mod real in jurul nostru atarna greu. Si cand spun asta ma gandesc cu regret ca nu intra in discutie cei care au trecut prin asemenea episoade. Ei ar fi cei mai in masura sa ne furnizeze datele necerase pentru a alcatui o statistica gen "Cate aventuri de o seara s-au finalizat printr-o relatie de lunga durata". O sa imi spuna cineva "Dar de ce trebuie neaparat sa se puna problema unei relatii de lunga durata?" . Sunt de acord, nu e necesar sa ne casatorim cu cel/cea cu care am facut sex in prima seara. Daca atat el cat si ea inteleg si vor acelasi lucru, chiar poate ramane cel putin o amintire faina. Din nefericire, nu se prea intampla asa si de cele mai multe ori fata e cea care nu intelege de ce el nu o suna, de ce o evita, etc.
Sa faci sex la prima intalnire fara remuscari, fara pretentii, inseamna sa fii destul de matur, sa fi inteles niste lucruri in lumea asta, sa poti face diferenta intre dragoste si sex, intre dorinta si necesitate. Sa nu uitam, insa, ca printre noi sunt si copii care ar putea sa inteleaga doar ce le place din mesajele noastre.

Viulian, iarta-mi, te rog, franchetea cu golirea testicolelor. Puteam sa fiu mai finuta, intr-adevar, si sa spun "nu lasati hormonii sa va influenteze alegerile in viata". Dar parca nu mai avea impactul pe care il urmaream, nu crezi? Insa, nu cred ca am folosit vreun termen vulgar, asa incat sa ma rusinez de ideea expusa.