"Logica sentimentelor se pare ca nu poate fi explicata de logica ratiunii." Iulian are dreptate. Fiecare persoana are propriile trairi, eu de exemplu desi am fost toata viata o cerebrala,am lasat undeva in urma ratiunea, am incetat sa mai tot analizez...si am simtit pur si simplu. Ceea ce spui tu ca este teorie, reprezinta de fapt experienta de viata a unor oameni, trairile lor, incearca sa citesti printre randuri, dar nu pragmatic..... cu siguranta vei avea ceva de intatat din experientele lor. Asta nu inseamna ca nu iti vei trai propria experienta. Totul este sa ai curajul de a incerca. Reteta fericirii o gasesti singura, din propriile trairi, care, probabil, nu va fi vesnica....sau poate da... cert este ca a trai momentul este minunat, chiar si amintirea ce ramane...candva iti va face bine pentru suflet. Apoi apare ratiunea, si analizand trairile, iti va ghida pasii pentru viitor, este confortabil sufletului tau ceea ce ai...ok, nu...atunci mergi mai departe, cu optimism, cu forta ce ai capatat-o, cu experienta ce ai dobandit-o.....