11 Octombrie, 2025, 12:25:43 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pretul unui suras de Craciun  (Citit de 2871 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Decembrie, 2006, 10:33:14 p.m.
Citit de 2871 ori

ColdAsIce

:) Nu costa nimic, dar ofera mult.
Ii imbogateste pe cei care il primesc, fara a-i saraci pe cei ce-l ofera.
Nu traieste decat o clipa, dar amintirea lui supravietuieste uneori o eternitate.
Nimeni nu este atat de bogat incat sa se poata descurca fara el si nimeni atat de sarac dupa ce i-a cunoscut avantajele.
Aduce fericirea in camine, cultiva bunavointa intr-o relatie si este parola prieteniei.  Poarta odihna celor obositi, speranta celor descurajati, lumina soarelui pentru cei tristi si este cel mai bun antidot al naturii pentru necazuri.
Totusi, nu poate fi cumparat, cersit, imprumutat sau furat, caci nu serveste la nimic pana nu este daruit.
Caci nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat cel care nu mai are nici unul de daruit.  :)
Doar viaţa ce o trăim pentru alţii este o viaţă ce merită să fie trăită. (A. Einstein)

27 Decembrie, 2006, 12:31:55 a.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Mi-a placut doarte mult ce ai scris. Sa daruim cu totii cat mai multe surasuri de Craciun! Toata lumea are nevoie de ele.  :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

27 Decembrie, 2006, 10:31:51 a.m.
Răspuns #2

Just

Si mie mi-a placut ce ai scris si chiar am zambit  :),voua va ofer zambetul acesta.
 Ceea ce ai scris tu ColdAsIce m-a dus cu gandul la zambetul dragalas si atat de pur al unei fetite.Aceasta copila avea mamica bolnava la pat ,iar tatal ei avea un salariu destul de mic ca sa-i poata oferi un brad de Craciun asa incat fata nu a impodobit vreodata un bradut.Niste oameni cu suflet mare i-au daruit bradul de Craciun ,lumini ,globulete,toate ornamentele necesare ,iar ea le-a daruit un zambet,un suras atat de frumos care m-a impresionat pana la lacrimi si mi-a amintit sa ma bucur de ceea ce am si sa zambesc mai mult. Nu o sa uit niciodata zambetul acela si nici fericirea din ochii ei (Ii imbogateste pe cei care il primesc) .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

27 Decembrie, 2006, 07:51:32 p.m.
Răspuns #3

ColdAsIce

... Ma bucur ca v-a placut topicul meu. Din pacate foarte multa lume duce lipsa de zambete, fiind prinsa in grijile cotidiene, niste amanunte care nu ne lasa sa traim cu adevarat. Asa ca, sfatul meu, ZAMBITI tot timpul, nu numai in preajma sarbatorilor, sau cu anumite ocazii. Incercati sa va faceti un obicei din acest lucru. Crede-ti-ma, face minuni.
Da, stiu, imi veti spune ca nu va vine sa zambiti oricand. Iata un remediu : ganditi-va la ceva frumos, la ceva inocent, pur si plin de viata, ca de exemplu la un bebelus, un catelus, sau orice situatie care va va binedispune. (in cazurile acestea, eu ma gandesc la Maxx, cainele meu, in vremea cand era mic, si facea tot felul de nazbatii :) ) .
Daca reusiti sa va dobanditi aceasta calitate, sunteti o persoana care va avea numai de castigat .. :)
Doar viaţa ce o trăim pentru alţii este o viaţă ce merită să fie trăită. (A. Einstein)