05 Noiembrie, 2025, 12:22:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce ai face daca ...?  (Citit de 28334 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Decembrie, 2006, 05:37:47 p.m.
Citit de 28334 ori

Just

Propun un joc pe care eu il consider un exercitiu de imaginatie haios.Cum ne jucam? completam intrebarea "Ce ai face daca s-ar intampla cutare lucru?" si la intrebare raspunde cine vrea urmand ca dupa ce a raspuns sa completeze la randul sau intrebarea  :D.Ma rog,ne obisnuim pe parcurs. O sa incep eu si deci situatia,intrebarea este urmatoarea :

Ce ai face daca ai fi Ministrul Invatamantului pentru o zi?  :D
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

28 Decembrie, 2006, 06:08:14 p.m.
Răspuns #1

serenity82

As reintroduce examenele de admitere la liceu si facultate (LA TOATE)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

28 Decembrie, 2006, 06:12:22 p.m.
Răspuns #2

serenity82

ce ai face daca maine ai afla ca de tine depinde pacea din lume?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

28 Decembrie, 2006, 06:19:23 p.m.
Răspuns #3

Just

As intra in panica pentru ca este o cruce grea de purtat in spate.Nu stiu daca m-as putea obisnui cu ideea.Mi-ar trece prin minte sa ma sinucid si sa las responsabilitatea unei alte persoane,celui mai mare dusman al meu  :D ,dar apoi as renunta la gandul acesta si mi-as plati oameni care sa-mi fie intotdeauna in preajma sa ma sfatuiasca ,sa ma ajute in actiunile mele si as scrie foarte des la "Ai nevoie de un sfat?" .

Ce ai face daca ai fi ultimul om de pe Pamant(toata lumea e a ta,dar est ultimul/a ,singur/a cuc)?
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

28 Decembrie, 2006, 06:32:31 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
m-as sinucide.

Ce ai face daca ai fi presedintele Romaniei?
Let's put a smile on that face!

02 Ianuarie, 2007, 07:03:17 p.m.
Răspuns #5

Just

Ei,ei!multe.As renunta la integrarea asta in Europa ,chiar daca mi-ati sari in cap.Apoi as curata incet ,incet tara de gunoaie mai ales cele de langa mine(care papa banii tarii).In rest ,apai ce sa mai fac!? As introduce dupa bunul meu plac "numirea la tron ereditara ;D"ca sa va las copiii pe maini sigure .

Ce ai face daca Viulian si Lorelei te-ar da afara de pe Lovetime 8) (adica nu ai voie sa vizitezi pagina si nici sa postezi)? -intrebare adresata dependentilor.

PS:Rog,frau liber imaginatiei  :).
« Ultima Modificare: 03 Ianuarie, 2007, 10:11:25 a.m. de just_a_tear »

02 Ianuarie, 2007, 10:23:51 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
mi-aş pune alt nick ("păpuşelu" de exemplu) şi aş posta în dracii ăia marii... ;D

ce ai face dacă mâine ţi-ar propune un prieten/o prietenă "hai cu mine în noua zeelanda pentru vreo lună"...ai pleca?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Ianuarie, 2007, 10:33:40 p.m.
Răspuns #7

charlie

prin urmare Semiramis e dependenta. bine ca am lamurit aceastra problema inca de pe acum.  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

02 Ianuarie, 2007, 10:53:27 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

depinde de prieten...   8)

PS. Semi, reperam IP-ul si nu se poate. deci? reactii? ramai datoare cu un raspuns...

... maine te-a trezi mai tarziu cu 2 ani decat timpul pe care il traiai in mod normal. intre timp viata ta s-a schimbat radical: ai alt prieten / prietena (care de fapt intre timp e si sot / sotie  ;D ;D, un bebe pe drum, te-ai ingrasat 15 kg desi abia esti insarcinata in prima luna (sau desi sotia e insarcinata, nu tu), rate la banca, stai in chirie intr-o darapanatura si tocmai ai fost concediat(a)  ;D ;D (sadic, nu?  8))
« Ultima Modificare: 02 Ianuarie, 2007, 10:55:40 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Ianuarie, 2007, 06:46:09 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
răspuns la PS Lorelei-ei, duă care, cel de după mine îi va răspunde la întrebare.

uiţi că am 2 IPuri în casă. şi dacă nu, mă duc la internet cafe. meleoane...ştii tu.  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Ianuarie, 2007, 11:57:30 p.m.
Răspuns #10

crocantzel

Vizitator
Ce ati face daca ati putea citi gandurile celor din jur?

07 Ianuarie, 2007, 12:25:53 a.m.
Răspuns #11

Miss M.

Pai ... ce sa fac ? ... in primul rand as lua un analgezic puternic pentru ca m-ar durea capul ingrozitor sa aud toate gandurile oamenilor din jurul meu :) ... si apoi cred ca as savura fiecare moment in care pot sa fac chestia asta , as fi foarte curioasa sa vad daca intr-adevar oamenii care se pretind a fi prietenii mei nu se dezmint in propriile lor ganduri ... as salva pe cineva care ar avea ganduri de sinucidere , i-as trage putin de atentie pe cei cu ganduri rele , as cauta sa-i fac mai optimisti pe cei cu ganduri negre ... si cred ca dupa toate astea as incerca sa scap de acest talent de a citi gandurile pentru ca devine cu adevarat stresant si naucitor si apoi ... care ar mai fi farmecul daca ai stii totul despre cei din jur ? ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

07 Ianuarie, 2007, 12:28:14 a.m.
Răspuns #12

Paul

Ce ai face daca n-ai putea face nimic?!
Iubesc, deci exist.

07 Ianuarie, 2007, 01:38:18 a.m.
Răspuns #13

crocantzel

Vizitator
Absolut tot ce as putea....

ce ai face daca ai putea sa faci orice?

07 Ianuarie, 2007, 01:50:58 a.m.