05 Noiembrie, 2025, 09:30:34 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce ai face daca ...?  (Citit de 28303 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 August, 2007, 07:43:52 a.m.
Răspuns #45

Cruella

O luna as fi cea mai fericita fara telefon, net, curent electric etc. Apoi as face crize, pentru ca sînt dependenta de tehnica. Nu ma descurc fara :)
Sau daca nu le-as fi cunoscut niciodata, probabil ca as creste cîini si cai :)

Ce ai face, daca dupa ani de asteptare, ai fi invitat(a) la Balul Operei din Viena, iar ajungînd acolo ti s-ar rupe rochia (smochingul)?
My imaginary friend says you are crazy!

30 Martie, 2008, 12:32:19 p.m.
Răspuns #46

Just

Probabil ca as fi descurajata si pret de cateva minute as sta lesinata in pat ,mi-as plange putin ghinionul ,dar apoi as face tot posibilul ca sa indrept situatia si sa-mi amintesc motivul pentru care sunt la Viena. Asa ca as trece peste dramatizari ,as imbraca o rochita cat de cat eleganta de prin bagaje si indiferent de cum as fi imbracata am sa duc la bun sfarsit scopul calatoriei :prezenta la Bal.

Ce ai face daca te-ai trezi intr-o cabana parasita la munte ,in pustietate cu un strain langa tine?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

03 Iunie, 2008, 09:54:22 p.m.
Răspuns #47

Sonrisa

As pleca cat mai discret, sa nu-l trezesc din somn. :)

Ce ai face daca ... ai fi primar intr-un oras timp de un mandat (in afara de inele si strapungeri, cunoscatorii stiu ce spun :laugh:)?
« Ultima Modificare: 03 Iunie, 2008, 10:00:25 p.m. de Sonrisa »

07 Iunie, 2008, 01:41:24 a.m.
Răspuns #48

Just

As mai distruge cate-va baruri ca prea s-au inmultit in ultima vreme ,as adauga mai multe biblioteci ,m-as ingriji mai mult de spitale pentru ca mai multe sanse sa te imbolnavesti ai acolo decat sa te vindeci si nu in ultimul rand as lasa mai multe spatii verzi ,parcuri sa se joace copiii intr-un mediu sanatos.

Ce ai face daca ai ajunge pentru doar trei zile in Franta -Paris ?
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

10 Iunie, 2008, 09:38:00 p.m.
Răspuns #49

Sonrisa

As decide ...sa mai stau cel putin inca 7 zile. :)

Ce ai face daca ... ar fi mereu zi?

10 Iunie, 2008, 09:42:44 p.m.
Răspuns #50

Lady Allia

Aş trage visele draperie peste pleoapele mele...să pot privi Luna îmbrăţişată de Domnul Întuneric...

Ce ai face dacă marea nu ar mai avea valuri?

10 Iunie, 2008, 09:53:19 p.m.
Răspuns #51

Escu

Global Moderator
mi-as da seama ca am gresit drumul...si am in fata un lac.

Ce ai face daca ar trebui sa slabesti 10 kg intr-u timp foarte scurt?
Let's put a smile on that face!

10 Iunie, 2008, 10:08:37 p.m.
Răspuns #52

Emma

as manca DOAR o salata verde cu ton pe zi (preparata acasa..plus niste rosii,sare,ulei,lamaie...)
...ca sa nu spun ca nu as mai fi mancat nimic... :-X

ce ai face daca cel mai bun prieten te-ar trada?
« Ultima Modificare: 10 Iunie, 2008, 10:10:57 p.m. de emma_white »
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

10 Iunie, 2008, 10:37:17 p.m.
Răspuns #53

Semiramis

Global Moderator
l-aş întreba ce l-a îndemnat să o facă. ( e o zicală: "e mai rău să nu ai încredere într-un prieten decât să fii trădat de el")

ce ai face dacă ai putea apuca un curcubeu de coadă?  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Iunie, 2008, 10:59:19 p.m.
Răspuns #54

Strumfita

l-as trage in jos pana as putea sa ma urc pe el , iar dupa aceea mi-as lua avant si m-as impinge inspre cer cu el. Nu as mai cobora niciodata.

Ce ai face daca ti s-ar oferi posibilitatea de a-ti schimba sexul?
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

11 Iunie, 2008, 12:29:11 a.m.
Răspuns #55

Emma

as refuza, evident .. :laugh: mie imi place sa fiu fata.. :laugh:

Ce ai face daca un cersetor ti-ar oferi o floare? (intrebare adresata fetelor)
They lift them up..
(Michael P. Watson)

11 Iunie, 2008, 02:19:59 a.m.
Răspuns #56

Just

As accepta-o si l-as rasplati cu siguranta pentru gestul asta. Probabil ca ziua urmatoare i-as cumpara o plasa plina cu mancare ,ceva imbracaminte - o atentie pe care mi-as putea-o permite si eu .

Ce ai face daca ti s-ar propune sa fi cu o persoana de acelasi sex intr-un mod foarte insistent?

11 Iunie, 2008, 05:28:55 a.m.
Răspuns #57

Switty

As insista in a declina :) Daca nu sunt tentata, nu sunt si basta. 8)

Hmm..ce ai face daca ai fi martora/martorul unui furt de buzunare: ai atentiona victima sau te-ai abtine, de frica represaliilor?

"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

12 Iunie, 2008, 11:34:52 a.m.
Răspuns #58

digitty

cred ca m-as duce putin mai departe de locul in care se desfasoara furtul (ca sa evit vreo lama pe fata sau ceva de genu'...) si apoi as striga "auzi baiatu' da' ce cauti in buzunarul doamnei? ce faci acolo?"  ;D ;D ;D

ce ai face daca maine ai castiga la loto?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

12 Iunie, 2008, 11:46:37 a.m.
Răspuns #59

Emma

as pleca intr-o luuunga calatorie.... :king: toata lumea ar fi fost a mea.. :laugh: ...aaa...si sa raman totusi ancorata in realitate as pastra o suma de bani pentru a face niste investitii...ca doar trebuie sa ma gandesc si la ziua de maine, nu?

ce ai face daca azi pestisorul de aur sare din cartea de povesti direct la tine in brate? care sunt cele 3 dorinte?
They lift them up..
(Michael P. Watson)