11 Octombrie, 2025, 07:55:14 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Upgrade-ul s-a terminat.  (Citit de 25326 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Decembrie, 2006, 08:03:23 a.m.
Citit de 25326 ori

viulian

Administrator
Mai jos descriu motivele downtime-ului de cateva zile, urmate apoi de un sumar cu ce s-a schimbat si ce difera.

Site-ul a fost oprit deoarece am schimbat firma care oferea hosting pentru lovetime.ro.
Motivele:
- eram nemultumit de uptime-ul serverului. Lovetime pica destul de des si mai ales cand se posta mult sau avea momente cand nu se incarca pentru ca sa-si revina ulterior cu un refresh.
- spatiul pe disc era limitat drastic.
- pe site rula o versiune veche de forum (1.0.9). Robusta si stabila, totusi majoritatea forumurilor existente SMF au renuntat la aceasta versiune caci din ce in ce mai multe mod-uri/teme se fac doar pentru versiunile mai noi. Acum suntem pe versiunea 1.1.1 (ultima - vorba programatorilor - bleeding edge  8) )

Datorita upgrade-ului, unele lucruri nu mai sunt ceea ce au fost...

a) tema default a forumului este alta (cea implicita). MidLand-ul (vechea tema de pe lovetime.ro) a fost distribuita doar pentru versiunea 1.0.X a forumului. Am modificat-o ca sa functioneze si pe versiunea 1.1.1 si pare ok. Cine isi doreste MidLand-ul - poate sa-si schimbe tema din profil.
b) tema Bricks era tot pentru versiunea 1.0.X de SMF - dar nu am avut timp s-o portez. Daca J.S. are rabdare, il rog sa o porteze el - daca nu, o voi porta eu in viitorul apropiat.
c) atasamentele s-ar putea sa nu fie afisate corect in pagina. Asta pentru ca felul in care SMF 1.0.9 salva atasamentele este cumva incompatibil cu noua modalitate. Trend-ul la forumuri este ca fiecare atasament poza sa fie afisat cu un thumbnail (o poza mica pe care daca faci click sa ti se afiseze originalul). Am modificat incat sa functioneze ca inainte (fara thumbnail-uri - originalul afisat direct). Sper sa mearga, nu am verificat toate threadurile cu atasamente, ci doar cateva.

Mai sunt multe de adus la zi:

a) as vrea sa refac MidLand-ul corect dar sa mai adaug si alte teme. Look-ul forumului ar fi usor de personalizat in acest fel.
b) o sa adaug limba romana cat de curand (deocamdata totul e in engleza - sper ca multi sa va descurcati).
c) o sa adaug buton de Who's Online sus in bara de meniuri.
d) in urma discutiilor despre calitatea indoielnica a multor posturi din ultima vreme - urmeaza sa sterg unele topicuri care nu isi au rolul..

In final, vreau sa va spun ca acum avem hosting de la un provider mai rapid, forumul ar trebui sa se incarce si mai repede (depinde cumva si de conexiunea fiecaruia).

PS.
Daca aveti nemultumiri, sugestii sau reclamatii - sunt deschis la discutii :)

30 Decembrie, 2006, 10:04:14 a.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
http://www.lovetime.ro nu face redirect la http://www.lovetime.ro/community/index.php

la toate topicurile midland apare o serie de cifre 1 chiar la inceputul topicului (in partea de sus), unde numarul de cifre de 1 este numarul de reply-uri de pe pagina.

PS: Arata si se misca bine.
« Ultima Modificare: 30 Decembrie, 2006, 10:08:53 a.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!

30 Decembrie, 2006, 10:17:05 a.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
Lipsesc cateva butoane + incompatibilitate IE.

30 Decembrie, 2006, 10:21:31 a.m.
Răspuns #3

Lorelei

Si in mozilla si in IE apar si in tema default cifrele de 1 echivalente cu nr. reply-urilor. (trebuia sa gasesc si eu o chichitza, nu?  ;D)

PS. Creme de la creme?  8)
O sa treaca perioada de "tranzitie" si o sa ne bucuram cu totii de... cum ai zis? "bleeding edge"  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Decembrie, 2006, 10:26:53 a.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
Misto faza cu "Labels", iti poti sorta mesajele personale, poti sa le pui eticheta..mai pe romaneste  ;D  ;D  ;D

30 Decembrie, 2006, 10:34:54 a.m.
Răspuns #5

charlie

looking for errors ....  ;D

Si in mozilla si in IE apar si in tema default cifrele de 1 echivalente cu nr. reply-urilor. (trebuia sa gasesc si eu o chichitza, nu?  ;D)

era mai interesant daca erau in sistem 0 si 1  :P
« Ultima Modificare: 30 Decembrie, 2006, 11:23:58 a.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Decembrie, 2006, 01:48:41 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
inca o chestie mica ... de unde vine 3-ul ala ?cred ca de la ICQ

30 Decembrie, 2006, 01:56:41 p.m.
Răspuns #7

charlie

da, de acolo vine. dar e pus de "frumusete".

vezi profilul....

AIM: R
MSN:    O
YIM: S
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Decembrie, 2006, 06:28:13 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Ok am evaluat damage-ul :D cam mult.

a) am reparat redirecturile.
b) MidLandul e declarat mort deocamdata, au schimbat baietii directoarele unde sunt cautate butoanele (imaginile pentru butoane). Cand n-oi avea ce face, o sa stau sa dichisesc (mie imi place MidLand-ul - e curat asa, da' fie). Deci va rog sa nu folositi......

Pana una alta.. tema default  :-[

30 Decembrie, 2006, 06:51:14 p.m.
Răspuns #9

suflet

va scriu de pe mobil si merge super bine.
deci site-ul este compatibil wap.
bye
:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

30 Decembrie, 2006, 07:03:43 p.m.
Răspuns #10

Just

Eu eram asa obisnuita cu MidLand-ul.Acum am citit si l-am schimbat ,mi-am pus si eu Default ,dar nu o sa ma obisnuiesc niciodata si in plus nu are "View who's online" ceea ce e foarte grav pentru persoanele dependente (asa ca mine) de butonel .Oricum ,bravo pentru treaba facuta si multumim Iulian ca ai grija de noi  :).
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Decembrie, 2006, 07:05:45 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
eu folosesc midland-ul....in ciuda micilor bug-uri...si are si buton  ;D Fiecare e liber sa isi puna ce tema vrea

30 Decembrie, 2006, 07:08:24 p.m.
Răspuns #12

Iosif

Nu cred ca ar fi frumos sa intram in noul an cu tema default! :) Va promit ca din acest moment ma pun sa lucrez atat la tema grafica MidLand cat si la cea antica si de demult, numita Bricks.
Sper sa apuc sa termin in timp util.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

30 Decembrie, 2006, 10:21:14 p.m.
Răspuns #13

Iosif

Deci, asa cum am promis tema grafica cu care ne-am obisnuit cu totii cred, este gata.  Il puteti studia pe http://194.24.234.197/smf/ (este un server de test, deci s-ar putea sa nu mearga mereu!)

Iulian, anunta-ma daca si cand esti gata sa il instalam aici.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

30 Decembrie, 2006, 10:29:02 p.m.
Răspuns #14

Lorelei

Acuma nu stiu daca e intentionat sau nu  ;D ;D dar se pare ca numai eu si iulian avem butoane de delete  8)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.