09 Octombrie, 2025, 07:42:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sufletele necuvantatoare...  (Citit de 37735 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Ianuarie, 2007, 08:13:12 p.m.
Răspuns #30

|ngerMorT

Ce as vrea sa am si eu o ferma unde sa ma retrag din cand in cand...  :)

« Ultima Modificare: 22 Ianuarie, 2007, 11:55:50 a.m. de |ngerMorT »
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Ianuarie, 2007, 08:16:41 p.m.
Răspuns #31

Luli

Da...e frumoasa viata in natura.
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

21 Ianuarie, 2007, 08:17:59 p.m.
Răspuns #32

Luli

La ce munca sa-l pun?Deocamdata e minza.Sper sa-l calaresc intr-o zi.Il tin acasa-stau la curte.
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

22 Ianuarie, 2007, 11:55:20 a.m.
Răspuns #33

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Ianuarie, 2007, 08:54:23 p.m.
Răspuns #34

Just

Cum sa nu te indragostesti de animalutele astea asa dragalase.Daca as avea un spatiu mai mare ,l-as transforma intr-o gradina zoologica.Imi sunt dragi toate animalele si am o atractie deosebita fata de maimute mai ales dupa ce am vazut cum vin in brate si te strang. Mai imi plac mult si iepurasii ,as vrea sa-mi pot creste unul ,numai ca si el saracutul are nevoie de spatiu ,iar eu nu i-l pot oferii.Ah!si traditionala intrebare: Oana,Doli e de dat?
« Ultima Modificare: 23 Ianuarie, 2007, 12:09:32 a.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

22 Ianuarie, 2007, 09:25:12 p.m.
Răspuns #35

|ngerMorT

E A MEA!!!! Cum sa fie de dat?   :o  :P Nu o dau pe toti banii din lume! E a mea si o iubesc... da, o iubesc! O iubesc in felul meu!  ;)

22 Ianuarie, 2007, 09:52:46 p.m.
Răspuns #36

catty

e super draguta Doli...seamana foarte mult cu catelusa matusei mele...care e o dulce :)...
sa iti traiasca si sa te bucuri de compania ei... :-*

22 Ianuarie, 2007, 10:03:49 p.m.
Răspuns #37

|ngerMorT

Multumesc catty! La fel iti urez si tie si matzului tau dragut!  :-*

23 Ianuarie, 2007, 11:32:54 p.m.
Răspuns #38

Semiramis

Global Moderator
ce faţă are Doli...e super tare...căţeluşa pe care au avut-o bunicii mei la curte înainte să-i demoleze...Cora, era tot un caniche negru...Doamne cât am mai iubit-o... :(
să-ţi trăiască, Îngerelu!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Ianuarie, 2007, 11:50:04 p.m.
Răspuns #39

ONLY DESIRE

cat e de scumpa!!!!!!!!!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

04 August, 2007, 01:03:44 p.m.
Răspuns #40

Just

Un arici pogonici,numit de către mine (foarte sugestiv)-The Ball

Iacătă încă un suflet!

Seara trecută când am ieșit în curte ne-am întâlnit pentru prima data.Probabil că ăsta mic s-a rătăcit și a ajuns la mine.
Îmi sunt dragi animalele.Am și un câine care a venit să-l cerceteze curios și s-a enervat că-i înțepa nasucul dacă se apropia de el.
Pe la 12 noaptea mă luptam să-l salvez pentru că s-a ascuns printre pietre și mi-a fost greu să-l ajung.Acum e în siguranță pe deal,departe.
Anyway ,în fiecare seara am câte un nou vizitator(salamandre,arici,bufnițe)! :)

O să revin cu suflete noi. :)
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

10 Octombrie, 2007, 02:18:02 a.m.
Răspuns #41

Just

Bine v-am regasit!

Iata ca asa cum am promis am revenit cu un sufletel .De data asta unul care face parte din familie .El este un hamster Roborovski de numai trei centimetri care se bucura de toata dragostea si atentia noastra.Este inteligent si foarte ,foarte rapid. Inca invatam sa avem grija de el si sa-i oferim tot ceea ce are nevoie.

Am tras o sperietura la numai cateva zile de cand l-am adus acasa.Am crezut ca este bolnav si asa ca m-a apucat un plans de nu m-a mai oprit nimeni din suspine si plansete cateva ore bune .Spre fericirea noastra a fost doar o alarma falsa sau o farsa animaliceasca. Hehe!

Am sa pun cateva poze pentru cei curiosi si totodata pentru iubitorii de animalute.

Pana data viitoare,numai bine!

10 Octombrie, 2007, 11:13:11 a.m.
Răspuns #42

vetiver

Foarte frumoase animalutele voastre! Ma inscriu si eu in clubul iubitorilor de sufletele necuvantatoare dar care stiu sa daruiasca atata dragoste si atatea momente de neuitat, prin simpla lor prezenta, ori prin jocurile si inepuizabilele lor resurse de voie buna. Daca le urmarim cu atentie chiar putem invata de la ele (de exemplu, demnitatea cu care suporta situatii in care noi ne plangem de mila). Deci si eu iubesc mult animalutele, am avut pesti, iepurasi, catelusi si pisicute  :).
Daca vreunul dintre voi reuseste sa creeze un loc unde pot fi ocrotite si crescute asa cum merita si ar fi de dorit, va rog sa ma anuntati si pe mine.