Mersi celor care au votat, alegerea mea nu inseamna oricum nici un grad de comparatie cu ceilalti membrii ai uniunii pt. ca, macar aici, sper sa fim in stare sa construim ceva integru.
As mai avea de adaugat ca voi prelua eu Suedia, fata mea va ramane probabil la Malta (nu am vb. inca cu ea dar dintre cele 2, Cehia si Malta, va opta cred pt. Malta) ceea ce inseamna ca ramane libera Cehia de data aceasta.
Ar trebui sa se inghesoaie lumea pe o asemenea tara, membra atat NATO cat si UE, din mai 2004 si o tara a carei deviza este, pe limba lor "Pravda vítězí", pe limba noastra, "Adevarul Invinge". Ca sa va faceti o idee ce inseamna prosperitate intre acest stat si al nostru, PIB-ul pe cap de locuitor in Romania este 8.400 USD iar in Cehia 19.488 USD. Deh, stramosii lor sunt slavii, ai nostrii daco-romanii...pana aici toate bune, dar...altualii locuitori ai lor sunt cehii, actualii locuitori ai nostrii sunt romanii...vb. unuia care nu stie prea multe da' vb. a prost dupa vorbele altora destepti "Si asta ne ocupa tot timpul"

Haideti sa luam si Cehia sa putem demara acest proiect.