16 Septembrie, 2025, 07:24:21 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum iti poti infrange temerile?  (Citit de 5840 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Ianuarie, 2007, 03:06:42 p.m.
Citit de 5840 ori

serenity82

In ultima vreme am o mare problema sunt cuprinsa de teama sa nu pierd tot ceea ce am in acest moment, toata fericirea, mi-e frica sa nu plece de langa mine, mi-e frica sa nu raman iar singura, mi-e frica sa nu sufar iar. Am multe momente cand toate aceste ganduri negre ma dispera in clipele cand nu e langa mine. Uneori mi se pare ca totul e prea frumos sa fie adevarat. Mi-e frica sa nu ma lase pentru alta mai frumoasa, mai desteapta, mai simpatica mai buna decat mine in tot.
Cum pot sa uit de tot si sa nu mai imi fac griji?  :'( Desi sunt foarte fericita plang de frica sa nu pierd tot, sa nu-l pierd, sa nu raman iar singura si trista.
Voi ce faceti in astfel de situatii?  :-[ :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

06 Ianuarie, 2007, 03:13:09 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
după cum se vorbea la "cel mai aprig duşman", vei vedea un exemplu viu în tine, îţi faci rău gratuit draga mea. bucură-te de ceea ce ai, bucură-te de cât timp ai. dacă el va pleca pentru alta mai deşteaptă, simpatică etc. n-ai pierdut nimic crede-mă. întotdeauna vor exista femei mai frumoase, mai deştepte, mai simpatice. asta ce înseamnă că vom fi tot timpul părăsite? normal, aceste aspecte contează, dar nu asta fac totul într-o persoană. cel de lângă tine trebuie să îţi descopere unicitatea. înţelegi draga mea? aşa că nu îţi mai face gânduri negre, du-te, trezeşte-l şi zi-i să te ducă la îngheţătărie.
cu drag,
semiramis, doctor semiramis.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Ianuarie, 2007, 03:19:18 p.m.
Răspuns #2

serenity82

A adormit la loc  :'(. Si eu ma plictisesc  :'( Si vreau la plimbare  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

06 Ianuarie, 2007, 05:10:49 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

De ce te plictisesti langa cel pe care il iubesti?...A adormit?...Priveste-l...., profita de faptul ca este acolo si poti sa il privesti in clipele cele mai frumoase...cand doarme...! Mangaie-l incet..., saruta-l..., ia-i mana...aminteste-ti toate clipele voastre frumoase...zambeste...si..., daca tot mai vrei sa te plimbi...ia-ti hainuta...si iesi in parc cateva clipe....plimba-te si multumeste-i vietii pentru fiecare clipa... Nu toata lumea are sansa in viata sa cunoasca sentimentul de "teama de a pierde iubirea"..., nu toata lumea are pe cine sa priveasca in timp ce doarme..., nu toata lumea are pe cine iubi...
 Iubirea...se daruieste...si...nu te mai teme... Ai sa ajungi sa pierzi clipe minunate din cauza fricii..., ai sa pierzi secunde si zile importante sufocata de indoieli... Gandeste-te ca va ramane langa tine din acelasi motiv pentru care te-a ales dintre atatea mii de femei...: pentru ca esti unica pentru el..., pentru ca ai ceva ce altele nu au, pentru ca...te iubeste!

cu drag,
Lady Allia

06 Ianuarie, 2007, 06:38:04 p.m.
Răspuns #4

pokemon

si eu ma tem de ce va fi daca el nu va mai fi.dar apoi ma gandesc la cate a facut ca sa fim impreuna,ma gandesc ca desi au fost momente tare grele a ales sa mearga mai departe,cand putea la fel de bine sa renunte la tot,si parca imi revin.prind putere si ma gandesc ca vom trece si peste asta....dar...revin din cand in cand aceste ganduri.poate e si bine,ne dam seama de ceea ce avem langa noi....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Ianuarie, 2007, 12:23:27 a.m.
Răspuns #5

elevator

Nu uita ca o relatie se bazeaza pe INCREDERE ! Daca iti cunosti indeajuns pers iubita, nu ar trebui sa apara temerile. Ceea ce simti poate fi doar o " indiscretie " a trecutului care uneori, trebuie sa recunoastem, reintra "cu bocancii" in viata noastra !  ;)
Are we the same ?

07 Ianuarie, 2007, 09:58:37 p.m.
Răspuns #6

serenity82

Nu reusesc sa-l cunosc pentru ca el mereu incearca sa se apere de suferinta si nu ma lasa sa vad tot in adancul sufletului lui. Are momente cand e super dulce si momente cand il urasc ca e rece, uracios si foarte ursuz. Insa eu il iubesc cu toate defectele lui si stiu ca daca voi reusi sa-i castig increderea si sa il fac sa vada ca ceea ce fac e din suflet si nu ma prefac, o sa fie si el altfel. Oricum azi l-am simti mai aproape de mine decat in ultima saptamana.  :)

09 Ianuarie, 2007, 11:16:18 a.m.
Răspuns #7

burn_2_hell

In ultima vreme am o mare problema sunt cuprinsa de teama sa nu pierd tot ceea ce am in acest moment, toata fericirea, mi-e frica sa nu plece de langa mine, mi-e frica sa nu raman iar singura, mi-e frica sa nu sufar iar. Am multe momente cand toate aceste ganduri negre ma dispera in clipele cand nu e langa mine. Uneori mi se pare ca totul e prea frumos sa fie adevarat. Mi-e frica sa nu ma lase pentru alta mai frumoasa, mai desteapta, mai simpatica mai buna decat mine in tot.
Cum pot sa uit de tot si sa nu mai imi fac griji?  :'( Desi sunt foarte fericita plang de frica sa nu pierd tot, sa nu-l pierd, sa nu raman iar singura si trista.
Voi ce faceti in astfel de situatii?  :-[ :'(
exact asta fac si eu  :o  :o...ce fac eu,..ma culc ascultand muzica..si a doua zi ma trezesc zambind... :)(nu muzica este ''antidotul''..ci pur si simplu faptul ca maine este o noua zi...)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

09 Ianuarie, 2007, 01:10:47 p.m.
Răspuns #8

sunshine

Uite, scumpa mea...."Invata de pe urma trecutului.Nu-ti petrece viata doar pentru a ajunge la capatul ei. Caci multi sunt aceia care in momentul plecarii de pe acest pamant intorc capul regretand toata bucuria si frumusetea de care, din frica de a trai, nu au avut parte..." .Fa si tu ca mine , traieste azi, uita de maine, ieri nu exista. :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Ianuarie, 2007, 10:08:13 p.m.
Răspuns #9

serenity82

Incerc sa invat din greseli, mi-am indreptat multe din probleme nici macar posesiva nu mai sunt excesiv, insa inca nu am invatat sa accept ca unii oameni nu isi manifesta sentimentele, nu mi se pare bine si incerc sa-l fac sa inteleaga asta. In plus nu ma lasa sa-l cunosc, sa ma apropi mai mult de sufletul lui sa vad dincolo de aparente si cand reusesc macar putin face ceva sa ma indeparteze, e uracios sau rautacios sau gaseste el ceva. Uneori nici macar nu stiu ce simte  ??? :'( desi simt ca tine mult la mine. Ma bucur enorm cand e langa mine insa sufar cumplit cand trebuie sa plec de langa el ca na distanta ne omoara. Insa el nu arata daca se bucura sau nu ca plec sau ca ma vede, nu imi arata decat putin rar. Si de aici toata nesiguranta mea  :'(