Nu stiu, poate nu ar trebui sa deschid un topic despre acest subiect, dar, pentru ca imi doresc din suflet un raspuns sincer...indraznesc sa fac acest pas!
Cateodata, ca poate aproape orice persoana care scrie...simt ca sentimentele mele, mesajul meu nu ajunge acolo unde trebuie...la suflet si, simt ca nu il transmit eu asa cum trebuie! Simt ca unele poezii sau proze sunt de-a dreptul puerile si atunci cand sunt criticata mi se pare corect sa mi se spuna unde gresesc...nu ca am gresit pentru ca am simtit altfel decat au simtit altii...
Inainte de a intra pe acest forum imi scriam poezii si proza pe un alt forum, unde mai intru si acum, dar...doar pentru a continua ce faceam atunci...Nu ma mai implic in topicuri, in conferinte... Ceea ce m-a facut sa deschid acest topic insa este afirmatia unei persoane de acolo:
"Gresesti asternand cuvinte pe care fortat le faci sa fie. E artificial si chinuit asternut. Nu transmite emotie. Nu te face sa inchizi ochii si sa vrei sa vezi imagini."
...M-a durut!...Nu pentru ca este o critica..., m-a durut pentru ca ... m-a durut! Oare poezia mea e lipsita de mesaj sufletesc? Oare intr-adevar gresesc undeva?...Daca da,...unde? Laudati-ma,criticati-ma..., dar spuneti-mi unde gresesc daca gresesc...