10 Octombrie, 2025, 09:40:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O bucăţică din sufletul meu...e a voastră!  (Citit de 9859 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Ianuarie, 2007, 02:20:47 a.m.
Citit de 9859 ori

Lady Allia

Vreau să-mi împart sufletul şi după cum urmează toţi şi fiecare-n parte îmi sunteţi întregul...petalele ce adună floarea căzută...stelele fără de care nu ar exista cer...decât întuneric şi banal...!
Vreau să ştiţi în câte culori mi-aţi pictat existenţa şi în câte ritmuri îmi faceţi fericirea să danseze...!
Vreau să vă arat cât de frumoase sunt anotimpurile din zâmbetul meu printre frunzele, florile şi firele de iarbă ce dansează nebune pe tâmple senine de frumuseţe...

O zi...,un suflet...,un gând de la mine...pentru voi...ca să ştiţi de ce iubesc atât de mult LoveTime..., de ce vă iubesc pe voi atât de mult...!

Am să aleg în fiecare zi pe cineva şi...am să-l pictez prin ochii şi sufletul meu...pentru mine...!
« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 03:18:44 p.m. de Lady Allia »

14 Ianuarie, 2007, 08:19:46 a.m.
Răspuns #1

Evangeline

Draga mea Lady ai un suflet atat de frumos, se vede ca iubesti cu adevarat...bravo tie putine sunt ca tine :-* Tu nu poti fi suparata pe nimeni si pe toti utilizatori ii vezi ca si cum sunt frumosi si buni, ai un suflet nobil. Norocos e cel care te are alaturi.

:-*
Never, never quit!

15 Ianuarie, 2007, 03:32:48 p.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Mulţumesc Evangheline...

Sunt cum sunt pentru că înainte de a aştepta am învăţat să ofer şi oferind prefer un refuz decât să mă ajungă vreodată regretul că nu am spus cuiva ceea ce simt pentru el/ea!
Prefer să nu primesc la timp decât să nu dăruiesc ceea ce simt atunci când simt!
« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 03:18:58 p.m. de Lady Allia »

15 Ianuarie, 2007, 04:09:30 p.m.
Răspuns #3

Miss M.

Cuvintele mele amutesc in fata unui suflet atat de frumos ... e minunat sa vezi ca mai exista oameni care se gandesc cu inima la cei din jur . Nu te cunosc draga noastra Lady insa prin tot ceea ce am citit scris de manuta ta s-a zugravit in mintea mea o imagine spirituala a unei fiinte cu adevarat speciala si aceasta imagine ma face sa-mi doresc sa te cunosc dincolo de ceea ce este expus aici . Intr-adevar viata este scurta , plina de imprevizibil si este important sa ne deschidem inima celor dragi noua , oricand poate fi prea tarziu si ar fi pacat ... era un cantec If tomorrow never comes ...
« Ultima Modificare: 15 Ianuarie, 2007, 04:11:57 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

15 Ianuarie, 2007, 04:19:38 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Lorelei

...în ochii sufletului ei se nasc cele mai frumoase galaxii...cuvintele...
 ...în privirea ei se nasc cele mai minunate flori...iubirea şi frumuseţea...
 ...în înţelepciunea ei găsim alinarea lacrimilor...
 ...priviţi-o dragele şi dragii mei...este absolut perfectă..., iar eu sunt fericită că s-a născut o astfel de persoană...un astfel de Univers...un suflet care ştie să îmbine rutina numărând pătrăţelele de şotron...

..............................................

"Vânzătorul de şotroane - Lorelei

– Hai la şotroane... şotroane... lovi-v-ar setea şi dorul de şotroane să vă lovească!

M-am apropiat de vânzătorul de şotroane tiptil, uşor timidă:
– Cam cât costă un şotron, nene şotronare?
– Le dau ieftin să scap de ele, păcatele mele! Cât dai?
– Păi nu ştiu, că n-am mai cumpărat niciodată şotroane. Zi mata un preţ! Şi-om vedea, ne-om mai tocmi...
– Ia zi-mi mata duduiţă, da’ ce-ai de gând să faci cu şotroanele?
– Păi ce se face cu ele?
– De cele mai multe ori le sari. Dar poţi să le şi ocoleşti dacă vrei.
– Eu vreau să le sar. Dar nu reuşesc niciodată să trec de doi. Rămân ori în doi ori în unu.
– În una, vrei să zici duduiţă dragă.
– Nene, să ştii mata că am avut şi eu odată un şotron, îl desenasem frumos, cu cretă albastră... aveam două codiţe împletite la spate şi săream într-un picior. Nu ştiam încă să număr şi număram ca baba Leana din dosu’ stânii lu’ nea’ Vasile când îşi numără gâştele: una, una, una, una... Da’ să ştii mata că nu greşeşte niciodată, îi iese mereu socoteala.
– Duduiţă dragă, a mai bună socoteală e socoteală din unu-n unu. Că iese mereu cum trebuie. Matale crezi că eu îmi număr altfel şotroanele? Unu, unu, unu, unu...
– Da’ unde le ţii nene? Că nu le văd. Că ţi le număr eu. Acum ştiu să număr: uite, unu, doi, trei...
– Să nu treci de trei că restul numerelor n-au rost. Trei este maximum acceptat, şi asta numai ca relaţie între unu şi doi, nicicum ca numărătoare. Unu e unu’ şi doi e celălalt. Trei e relaţia dintre unu’ şi celalalt. Atât, restul sunt numai complicaţii inutile ale lui trei.
Abia acum observasem că şotronarul avea o pelerină lungă şi roasă la coate, părul alb, dinţi mărunţi şi cu strungăreaţă ca de copil şi mâini incredibil de albe, ca din hârtie creponată.
– Cercul, continuă bătrânul părând că vorbeşte mai mult pentru sine, este unu, esenţa tuturor lucrurilor. Arunci în apă o minge sau o cărămidă, tot în cercuri se răstoarnă apa în urmă.
– Dar dacă arunc patru cărămizi? l-am sâcâit eu, încercând să-i pun la încercare vigilenţă.
– Nu există niciodată patru cărămizi, ci numai o cărămidă, şi încă una, şi încă una şi încă una. Sau, dacă vrei să complici ecuaţia, o cărămidă şi cealaltă cărămidă şi iar o cărămidă şi cealaltă cărămidă. Dar asta depinde de cărămizi, că de obicei ele stau de câte una singură, numai omul le pune împreună să facă o casă şi o altă casă, sau o casă şi cealaltă casă, dar asta tot aşa, depinde de case.
– Nene, mata mă vezi mică şi-mi vinzi... şotroane?
– Ţi le-am vândut deja, azi mi-a mers bine, văd.
– Şi ce ţi-am dat în schimb?
Nu mi-a răspuns niciodată, a plecat doar mai departe strigându-şi „poezia” la răspântii:
– Hai la şotroane... şotroane... lovi-v-ar setea şi dorul de şotroane să vă lovească!
Nu l-am mai revăzut niciodată, dar încă nici astăzi nu ştiu să sar şotronul mai departe de doi. Sau de trei dacă ţin cu tot dinadinsul să fac punte între unu’ şi celălalt."

cu multă dragoste şi prietenie,
Lady_Allia

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 03:20:06 p.m. de Lady Allia »

15 Ianuarie, 2007, 04:40:08 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Iti multumesc, fata frumoasa, ca intotdeauna cuvintele tale ma coplesesc. Nu sunt cea pe care o descrii tu de fiecare data, dar faptul ca cineva ma poate vedea astfel ma face sa zambesc, sperand ca lumea asta este, vorba lui Leibnitz, cea mai buna dintre lumile posibile. Minunile sunt intotdeauna printre noi, la tot pasul si le descoperim mai ales cand invatam "saritul sotronului in doi". Sa-ti fie viata pe masura sufletului tau si intotdeauna ce ti-e drag sa-ti fie alaturi. Multumesc.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Ianuarie, 2007, 01:50:29 p.m.
Răspuns #6

Lady Allia

Şi pentru că azi este o zi deosebită...pentru un copil deosebit,...pentru un suflet curat, plin de vise, de speranţe, de magie şi frumuseţe...eu am să îi spun un sincer "LA MULŢI ANI STRUMFIŢA MEA DRAGĂ!!!"...în felul meu...:

...am învăţat de la ea să plâng din suflet...
...am învăţat să cad şi să mă ridic...
...am învăţat să zâmbesc necondiţionat şi să vreau să fiu mai plină de frumuseţe sufletească şi puritate...
...este absolut minunată..., frumoasă...
...este un înger care ne învaţă că viaţa uneori înseamnă şi cădere şi transformare şi frumuseţe...
...este un suflet plin de minunăţii..., iar ce este mai minunat la ea...faptul că...EXISTĂ..., iar eu mă bucur că exist în existenţa ei...

ÎŢI MULŢUMESC pentru că există ziua de astăzi, iar tu ne zâmbeşti atât, atât de frumos sufleteşte!!![

LA MULŢI ANI...şi fie ca viaţa să fie un drum liniştit pentru tine, fără prea multe lacrimi, dureri...! Fie ca viaţa să îţi fie împlinire, frumuseţe, căldură şi...iubire!

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 03:21:55 p.m. de Lady Allia »

22 Februarie, 2007, 07:56:05 p.m.
Răspuns #7

Just

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

22 Februarie, 2007, 08:00:42 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

..........................................................................................

Cred că de data asta cuvintele mi-au rămas undeva...de unde nu le pot găsi decât...un sincer MULŢUMESC !!!
 Este una dintre cele mai minunate, frumoase şi fericite surprize din viaţa mea...!

MULŢUMESC DIN SUFLET !!!

22 Februarie, 2007, 08:13:12 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Treizeci de zambete albastre sub stelele tale
se inalta sub treizeci de arcade de ganduri.
Pe treizeci de arginti am sa vand tristetile tale toate
si-un curcubeu am sa azvarlu astazi
de aici, de departe,
pana la tine in suflet
sa-ti poarte frumusetea
cum vechii pelerini altadata-si
strigau la raspantii dorul de duca.
Si-n treizeci de batai de inima
ai sa renasti noua si totusi aceeasi,
TU,
ultimul avatar neinfrant
al visurilor implinite.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Februarie, 2007, 08:23:56 p.m.
Răspuns #10

Lady Allia

MULŢUMESC!!!

Fată frumoasă cu vers măiestru şi suflet de înger...mulţumesc!
Într-o lume cum e asta...tu sigur vei putea mereu să o faci frumoasă şi perfectă!...

22 Februarie, 2007, 09:04:50 p.m.
Răspuns #11

valentina

LA MULTI ANI!
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

23 Februarie, 2007, 09:55:52 a.m.
Răspuns #12

amelie

e o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand ce a fost greu ti se pare usor, e ziua cand mai cade cate o petala din trandafirul vietii. La multi ani, draga Lady!....si imi cer scuze pentru intarziere....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

23 Februarie, 2007, 11:41:21 a.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Nu trebuie să te scuzi draga mea...prietenii nu întârzie niciodată...ei sunt mereu acolo...! Mulţumesc!   :hug::-* :hug:

05 Aprilie, 2007, 11:44:15 p.m.
Răspuns #14

Lady Allia

... primeşte te rog această bucăţică din sufletul meu alături de cele mai frumoase şi dragi gânduri! La Mulţi Ani !!!

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 03:22:53 p.m. de Lady Allia »