10 Octombrie, 2025, 10:45:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cand suntem confuzi?  (Citit de 3744 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Ianuarie, 2007, 05:17:42 a.m.
Citit de 3744 ori

Evangeline

Dragii mei eu am 19 ani acus 20 si cateodata nu mai stiu ce vreau si ce simt ::) Credeam ca dupa 18 ani mintea e mai coapta putin si ca starile astea sunt mai rare, insa la mine parca s-au intensificat si inmultit ;D Se zice ca la varsta de 21 de ani creierul e gata si ca asa cum s-a format asa va fi. Bineinteles ca putem adauga multe dar baza e gata si nu se va mai schimba ::)

Voi ce parerea aveti? Putem avea stari de confuzie si cand avem 40, 50 de ani?
Eu sunt de parere ca oricand in viata pot aparea aceste stari indiferent de varsta. Acum astept parerea voastra...sa fie doar ceva trecator, prezent doar in adolescenta??? Sau sa fie ele foarte multe in perioada adolescentii si pe urma mai rare???

:-*
« Ultima Modificare: 18 Ianuarie, 2007, 05:19:50 a.m. de Evangeline »
Never, never quit!

19 Ianuarie, 2007, 04:07:03 p.m.
Răspuns #1

Cruella

Evangeline draga,

eu tind sa cred ca nu varsta are de-a face cu faptul ca uneori suntem confuzi. Eu chiar sunt de parere ca in adolescenta nu esti confuz, ci VREI sa fii confuz.... sau vrei sa-i faci pe altii sa fie confuzi cand se gandesc la tine... e chestie de interpretare! Iar creierul ma tem ca nu e "gata" niciodata :)) Tot timpul este loc de mai bine sau mai rau. Personal, cred ca starile de confuzie apar in momentul in care esti obisnuit cu ceva static o perioada lunga de timp, apoi brusc intervine o schimbare. Nu conteaza daca in bine sau rau. Dar te scoate de pe "orbita" pe care erai obisnuit sa te invarti... poate evenimentul/schimbarea iti schimba traiectoria spre teluri mult mai marete. Dar chiar si atunci esti confuz, nu credeai ca se poate :)
Eu cred ca ar trebui sa luptam mai mult, sa facem chestii mai multe, sa avem activitati foarte diferite, sa ne implicam in diferite "misiuni", sa ne facem un "to-do-list" zilnic (chestii marunte "azi imi cumpar o acadea care imi vopseste limba in verde", maine zic "pofta buuna" oamenilor care trec pe langa mine cu mancarea in mana, poimaine trabersez orasul pe jos ca sa vad zambete pe care nu le cunosc), sa incercam sa traim la maxim! Atunci cred ca ar putea disparea starile de confuzie... Dar nu pot garanta...
My imaginary friend says you are crazy!

19 Ianuarie, 2007, 08:23:37 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
confuzi putem fi oricând, la 10 ani că nu primim jucăria adevărată, la 18 ani pentru că acestă vârstă este la fel ca cea de 17, la 40 de ani în urma unui divorţ sau la 60 de ani la moartea unui prieten...motive sunt multiple şi variate.
însă trebuie să găsim pârghia care ajută să ne ridicăm înapoi, punctul de sprijin pentru a continua, chiar dacă nu este întocmai modul pe care ni-l dorim.

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Ianuarie, 2007, 07:45:50 p.m.
Răspuns #3

Just

"Nu stiu altii cum sunt,dar eu" ,eu cand sunt confuza tot ceea ce pot face este sa stau un timp in coltisorul meu.Evit sa iau decizii radicale atunci,las un timp sa treaca si ,cel putin la mine,totul se rezolva de la sine odata cu trecerea timpului.Iti mai spun cum procedez ,am un caiet in care de fiecare data cand sunt confuza scriu intamplarile ce m-au adus in situatia 'ceea ,le analizez atat cat pot,mai dau o pagina in urma si citesc ce s-a intamplat zilele trecute,sentimentele ce le-am avut atunci si asa voi ajunge la un echilibru interior,din nou.

Nu depinde nicidecum de varsta.Te poti trezi ,chiar bunica fiind ca esti pusa in situatia de a nu mai stii ce e in sufletul tau ,de a nu mai stii ce decizie e bine sa iei.Tot ce pot spune e ca o sa treaca.E doar o perioada.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."