10 Octombrie, 2025, 05:48:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani Strumfita aka Lonely_angel  (Citit de 10558 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Ianuarie, 2007, 06:59:07 a.m.
Citit de 10558 ori

Paul

La multi ani sufletelul meu dulce si frumos. Sa traiesti 1000 de ani Strumfita dulce. Te sarut pufos... :-* :-* :-*
Iubesc, deci exist.

18 Ianuarie, 2007, 08:46:12 a.m.
Răspuns #1

Lorelei

La multi ani, Strumfita, sa fii fericita si sa-ti gasesti un Strumf pe masura sufletelului tau.  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Ianuarie, 2007, 09:15:58 a.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
La multi ani Strumfo!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sper sa apara si Strumful acela mult asteptat.
Let's put a smile on that face!

18 Ianuarie, 2007, 12:04:52 p.m.
Răspuns #3

burn_2_hell

LA MULTI MULTI ANI!!sa ai parte de tot ce e bun si frumos langa tine... :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

18 Ianuarie, 2007, 01:47:34 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

La multi ani dragalaso! sa ia parte de tot binele din lume,sa fii rasplatita pentru tot ce ai indurat si pentru copilaria pierduta.sa ramai mereu la fel de frumoasa atat la chip cat si la suflet.sa ai grija de tine si sa nu permiti nimanui sa strice farmecul acestei zile,care te face si mai speciala decat esti! :-* :-* :-* :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Ianuarie, 2007, 01:51:37 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

18 Ianuarie, 2007, 02:09:05 p.m.
Răspuns #6

desdemona

La multi ani!
ziua de azi sa fie la fel de frumoasa ca si tine..

multa iubire iti doresc!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Ianuarie, 2007, 03:01:47 p.m.
Răspuns #7

sunshine

LA MULTI ANI INGERASH DRAG, sa-ti fie viata linistita si plina de realizari. :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Ianuarie, 2007, 10:04:31 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
Ştrumfelu...LA MULŢI ANI!!!
să fii fericită şi iubită, tot ce îţi doreşti, să atingi!
te pup,
semiramis
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Ianuarie, 2007, 11:15:11 p.m.
Răspuns #9

Evangeline

La multi ani ingerasule drag! Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai frumos si fiecare zi de acum inainte sa fie de doua ori mai frumoasa pentru ca ai indurat atatea. Esti un suflet curat si minunat. Sa ai grija de tine si de sufletul tau, sa fie mereu frumos si cald.

Te pup dulce :-*

P.S. Ai o inima de aur ;)-ai mare grija de ea
Never, never quit!

19 Ianuarie, 2007, 07:54:54 a.m.
Răspuns #10

pokemon

la multi ani ingeras frumos,sa fii fericita si sa ai tot ce iti doresti!
 :-* :-* :-*

imi cer scuze pt intarziere  :-[
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Ianuarie, 2007, 09:48:37 p.m.
Răspuns #11

valentina

"Eu iti doresc ca fericirea , / sa-ti urmareasca anii pas cu pas,/ sa-ti daruiesc din cupa ei iubirea ,/ sa prinda viata al gandurilor glas."
                                    LA MULTI ANI!-STRUMFI
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

20 Ianuarie, 2007, 07:46:03 p.m.
Răspuns #12

|ngerMorT

Eh, eu am intarziat cu urarea, dar tu stii ca te iubesc mult  :-* :-* :-*

La multi ani sufletelule! Sa ai viata numai frumos!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Ianuarie, 2007, 09:23:33 p.m.
Răspuns #13

Marcat pentru stergere...

La multi ani Strumfita! Sper sa fii cea mai fericita fata, pentru ca meriti!
Cu drag,
CONTINUUM.

21 Ianuarie, 2007, 04:00:55 p.m.
Răspuns #14

Just

Imi cer si eu scuze de intarziere ,insa mai bine mai tarziu decat niciodata.La multi ani fericiti,Strumfita. Visele sa-ti devina realitate si sa ai parte numai de bucurii,pentru ca meriti.Sufletul sa ti-l pastrezi la fel de frumos si chipul sa-ti fie mereu inseninat de zambete .La multi ani !

Cu drag,Andreea.
« Ultima Modificare: 21 Ianuarie, 2007, 04:02:29 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."