10 Octombrie, 2025, 11:52:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: |ngerMorT in "da haus"  (Citit de 4851 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Ianuarie, 2007, 06:47:52 p.m.
Citit de 4851 ori

|ngerMorT

Dragii mei iubareti, bine v-am regasit! La multi ani tuturor in primul rand si evident.. multa iubire!  :) Facultatea m-a suprasolicitat un ultima luna, drept pentru care am lipsit. Si inca o luna de pe acum tot scumpa la vedere voi fi  ;D Am 5 pagini de unread topics  ;D Deci voi fi ocupata pentru o ora cel putin incepand de acum. Ma bucur ca am gasit forumul atat de plin de viata si va iubesc!  :-*

Poate nu era cazul sa deschis un nou topic, dar ideea principala nu este aceea ca am lipsit si acum am revenit putin, ci vroiam sa va laud pentru activitate!  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Ianuarie, 2007, 07:13:42 p.m.
Răspuns #1

pokemon

welcome back si spor cu facultatea ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Ianuarie, 2007, 12:37:27 a.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
pai tu dragă Îngerelu ne părăseşti pentru un lucru insignifiant ca facultatea? îţi spun din experienţă că studiile prea multe nu te ajută...
lăsând gluma la o parte, căci fireşte, am glumit, bine te-ai reîntors şi dacă te prind cu note mici la facultate, îţi mănânc ficaţii!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Ianuarie, 2007, 05:08:25 a.m.
Răspuns #3

Paul

Vilcomen bach in za hause... Inger... mi-era dor de iscodirile tale...
Iubesc, deci exist.

21 Ianuarie, 2007, 06:35:05 a.m.
Răspuns #4

Evangeline

Bine ai revenit si sa succes la facultate :-*
Never, never quit!

21 Ianuarie, 2007, 08:06:43 a.m.
Răspuns #5

Lorelei

Haaaaaai bine te-ntorsesi sanatoasa! Si lasa vrajeala cu facultatea ca ma faci sa cred ca mai exista studenti demni de numele de studenti  :D :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Ianuarie, 2007, 04:07:08 p.m.
Răspuns #6

Just

Bine ai revenit!Eu te-am dat disparuta la "Anunt important" si m-am necajit ca nimeni nu stie de tine.Dar acum ma bucur sa te revad sanatoasa si plina de viata ca intotdeauna.Sa ai succes la facultate si sa auzim de examene luate cu note buune.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

22 Ianuarie, 2007, 05:45:46 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Bine ai revenit Ingerito  :-*. Sa speram ca esti in forta si o sa ne incanti .. mai bine zis reincanti cu posturile tale ..  :D
  Mult succes la facultate ..  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

22 Ianuarie, 2007, 09:28:52 p.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Multumesc dragilor pentru primirea calduroasa si pentru urari.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Februarie, 2007, 05:02:10 p.m.
Răspuns #9

|ngerMorT

Iar am de citit 3 pagini de raspunsuri noi.  :o Gata, imi fac curaj si dau bataie! Am terminat sesiune cu bine (desi mai am de aflat doua note  ;D ), am dat o tura si pe la munte, am si racit si m-a apucat si cheful de gatit.  ;D Cui ii place paella con pollo il invit la masa  :P. Bine v-am regasit! Din nou!  ;D

16 Februarie, 2007, 05:46:03 p.m.
Răspuns #10

Just

O! bine ai revenit ,te asteptam .Hehe ,eu vin la masa cu toate ca nu am mai gustat pana acum paella con pollo ,tot vreau. Ma bucur ca ai terminat cu bine sesiunea si ca ai revenit.Hai,ne citim ! Cia!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

16 Februarie, 2007, 08:45:08 p.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
mie îmi spui Îngerelu? nu am intrat o săptămână până azi şi am un milion de posturi de citit...
 :woot:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!