Mi-a atras atentia acest topic tocmai pentru ca aveti pareri atat de diferite. In majoritatea topicurilor, ce spune unul spune si celelalt, dar sub o alta forma si asta am observat chiar de cand am venit pe acest site. Iar topicurile care se invart in jurul unui subiect fara sa zica mai nimic/eventual doar o singura idee, nu ma atrag deloc.
Imi sunteti dragi majoritatea (99.9%) dar asa cum a spus Lorelei nici eu nu merg seara la culcare in gand cu esecurile/realizarile voastre. Intru pe acest site ca sa simt ca am unde trage, ca sa simt ca sunt inconjurata de prieteni. Poate mai aberez uneori sau vorbesc prostii si stiu ca unora nu le plac pentru ca nu am citit sute de carti si nici nu am talent la poezii, proza si altele care tin de literatura. Tind sa cred ca o parte din acest site e literatura, ceea ce e frumos ca va exprimati sentimentele in acest mod, e chiar placut. Insa eu care nu m-a atras asta niciodata, nici nu ma va atrage si par mai nestiutoare. Sunt fascinata de alte obiecte, care nu au nici o legatura cu literatura, istoria sau altele care au de a face cu partea umana. Din aceasta cauza poate nu sunt considerata un adevarat utilizator, ca sincera sa fiu o data la 2-3 saptamani daca citesc la sectia poezii sau creatii. In fine, ideea e ca intru pe acest site pentru a da sfaturi, mai rar pentru a argumenta. Asta imi place sa fac si asta fac. Nu ma ascund in spatele niciunei masti. Chiar 3 dintre utilizatori ma cunosc foarte bine si unul sau mai bine spus una ma cunoaste personal. Bineinteles ca parerea unei singure persoane nu e de ajuns sa va convinga ca nu ma ascund in spatele unei masti si nu umblu dupa plusuri.
Pentru simplul fapt ca nu vreau sa fac oamenii sa se simta aiurea din cauza mea, sau sa-i jignesc si pentru ca, sincer, imi permit sa fac chestii de genul acesta doar cu persoane pe care le cunosc foarte bine si sunt sigura ca ceea ce spun e adevarat.
Sunt de acord cu tine ingerasule, nici eu nu fac asta, pentru ca dragii mei nu ma cunoasteti si nu va cunosc. De ce sa spuneti ca "unii se ascund in spatele unei masti"? UNII, poate ma simt si eu inclusa si altul si altul care nu se ascunde in spatele niciunei masti.
eu nu stiu de ce initiam asemenea posturi.
de ce atata analiza si judecata?
de ce initiem posturi cu despre "voi",adica despre noi sau topicuri de genul laudati sau crititcatii pe ceilalti.
Sunt de acord cu tine draga mea, pentru ca poate fara sa ne dam seama pe unii utilizatori acest fel de topicuri ii jigneste si poate se intreaba cu ce au gresit.
Am inteles perfect ideea si imi place ca Escu spune la sfarsit "fiti voi insiva" dar undeva in contextul postului a fost si ceva jignitor pentru unii. Adica ceva de genul ca unii dintre noi se ascund in spatele unei masti si noi oricum nu stim daca se lauda sau e adevarat asa ca de ce sa-i laudam si noi sau de ce sa le dam atentie?
Poate sunt rea cand spun asta dar eu sincer sunt satula de astfel de posturi unde se discuta utilizatorii. De ce sa ne discutam intr-un topic separat? Era mai simplu Escule sa incepi cu acel "fiti voi insiva" si sa argumentezi putin dar in asa fel incat sa nu dai de inteles ca unii sunt rai, iar altii buni.
Dati-mi voie sa va mai spun ca de multe ori utilizatorii se criticau intre ei, ca de ce au facut asta si nu au facut altceva. As vrea sa va vad in situatia acelui om. Sa vedem daca voi puteti sa actionati cum ati spus sau daca mai aveti curajul sa criticati. Nu tin partea nimanui pentru ca asa cum am spus cel mai mult imi place sa dau sfaturi dar unele topicuri au invinovatit pe cei in cauza.
Un exemplu simplu e cel despre gay/lesbian

Ce rost avea sa-i criticati? Nu v-ati pus niciodata problema ca poate fi cineva pe aici in acea situatie si poate are nevoie de sprijin, de intelegere, sau chiar de un sfat. Poate e pe drumul gresit si vrea sa se indrepte dar e clar ca aici nu a putut sa fie ajutat. Un alt exemplu e cel al utilizatoarei
cryrose , care imi este o prietena foarte buna acum dar nu asta e motivul pentru care o mentionez aici. Motivul e ca unii au sarit cu gura mare ca de ce nu-si iubeste copilul ca o mama si il iubeste ca o sora

V-ati intrebat vreodata cum a crescut sau care ii este familia sau problemele? Evident ca nu, dar la criticat suntem buni de tot.
Dragii mei, fara nici un pic de rautate sau nervi, sunt foarte linistita acum dar daca vrem sa demonstram ca iubirea exista si ca o apreciem trebuie sa aratam ca stim ce inseamna
iubire. Iubirea asa cum a zis si des e si iubirea de aproape nu numai iubirea fata de iubit(a).
Am mai scris asta si in alte posturi si o mai scriu inca odata, nu judecati pe nimeni pentru ca nu il/o cunoasteti in realitate si cu atat mai putin viata acelei persoane. Daca vreti sa dovediti ca stiti sa iubiti si vreti sa ajutati acest site ajutati-l prin intelegere si intelepciune.
Imi place aici si ma bucur cand de fiecare data ni se alatura un utilizator pentru ca invatam unii de la altii. De asta nu plec si nici nu ma gandesc la asta
Si oricat am vrea sa nu recunoastem, suntem orgoliosi cu totii.
Draga Lorelei, suntem oameni si toti simtim ura, iubire, orgoliu, frica (si altele) la un anumit punct din viata noastra. Toate calitatile si defectele sunt omenesti. Asa ca eu nu am sa cred pe nimeni care spune ca nu a urat niciodata, pentru ca o facem-chiar daca numai la nivelul inconstientului sau chiar a subconstientului.
Va pup

P.S. Poate nu asta era neaparat subiectul acestui topic, dar am simtit ca aici e cel mai potrivit loc unde imi pot spune of-ul.