10 Octombrie, 2025, 10:54:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre "voi"  (Citit de 28042 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Ianuarie, 2007, 10:03:07 p.m.
Răspuns #15

Lorelei

Lorelei, nici eu nu te iubesc pe tine!!!  ;D

;D ;D ;D genial!

Des, eu cred ca asemenea posturi e bine sa fie initiate. Orice "poveste" care se scrie nu ajunge cu adevarat la maturitate decat atunci cand devine autoreflexiva. Iar Lovetime e suficient de matur, zic eu, ca sa ajunga la autoreflexivitate. Si uite ca o face in ultima vreme. Si poate nu e rau.

oare chiar nu intram niciodata aici ca sa barfim sau sa ne laudam ca "uite frate cine sunt eu!"? Think again. Atunci oare de ce furia ingerului iti scrie poezii aici pe site si nu ti le trimite pe mail? eu de ce ii scriu lui Escu si nu i le spun direct? Iti spun eu de ce. Pentru ca, dincolo de faptul simplu si frumos ca ai chef uneori sa strigi in gura mare ca iubesti, mai exista in fiecare dintre noi o doza de narcisism (in sensul bun) pe care forumul o satisface. Si daca inca nu crezi asta, presupunand ca furia ingerului si cu mine scriem aici poezii doar ca sa spunem lumii intregi ca va iubim, atunci oare de ce postam in continuare si poezii care nu va sunt dedicate? Ca sa se imbogateasca altii spiritual? (Da, sigur, poate fi un efect si ne-am bucura sa fie asa) Haida de, o facem in primul rand pentru noi. Si oricat am vrea sa nu recunoastem, suntem orgoliosi cu totii. Ba uneori chiar ne si credem talentati (desi, in treacat fie spus, singurul talentat in sensul autentic al cuvantului, talentul ala genuin, este Rudy, ca ne place sau nu...).

De ce criticam termenul "a iubi"? simplu, pentru ca nu iubim. sau cu siguranta nu in masura in care afirmam ca o facem. si apoi de cand nu mai avem voie sa criticam? ci doar sa laudam sau sa ridicam in slavi?

Eu pledez pentru sinceritate in primul rand, si daca asta inseamna din cand in cand sa fim duri, eu cred ca e bine sa fim. Frumusetea lumii nu consta in bunatatea si generozitatea si altruismul fara margini a oamenilor ei (ne-am ingretosa de atata altruism), ci in umanitatea profunda a acestora, in aceea ca au dreptul sa fie si rai, si egoisti, ba chiar si ipocriti ca sa ascunda asta. Fiecare insa alege cum vrea sa fie. Ca sa poti iubi cu toata fiinta trebuie sa fii macar capabil (daca nu cumva si sa o faci) de ura profunda. M-am convins de asta. De ura, insa, in sensul ei nealterat, de ura aceea ca noroiul din fundul lacurilor care naste nuferi...

Si apoi cum de ce atata analiza si judecata? nu asta facem aici in tot ceea ce scriem? Analizam si judecam? De ce nu avem dreptul sa facem asta si cu (sau mai ales cu) noi?

Postul asta nu se vrea belicos, nici critic, ci numai argumentat. Sau, daca vrei, o pledoarie pentru sinceritate. Pentru deschidere autentica spre ceilalti. Nu e vreun atac sau vreo forma de revolta. Si in nici un caz nu e indreptat impotriva unei persoane. O spun deschis, Des, ca sa nu ma banuiesti de cine stie ce intentii. Chiar nu am si imi esti draga. Doar ca de data asta suntem pe lungimi de unda total diferite. Si uite, tocmai asta face frumusetea locului astuia, ca suntem diferiti si ca putem sa contraargumentam.

:)

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Ianuarie, 2007, 03:34:24 a.m.
Răspuns #16

Evangeline

Mi-a atras atentia acest topic tocmai pentru ca aveti pareri atat de diferite. In majoritatea topicurilor, ce spune unul spune si celelalt, dar sub o alta forma si asta am observat chiar de cand am venit pe acest site. Iar topicurile care se invart in jurul unui subiect fara sa zica mai nimic/eventual doar o singura idee, nu ma atrag deloc.

Imi sunteti dragi majoritatea (99.9%) dar asa cum a spus Lorelei nici eu nu merg seara la culcare in gand cu esecurile/realizarile voastre. Intru pe acest site ca sa simt ca am unde trage, ca sa simt ca sunt inconjurata de prieteni. Poate mai aberez uneori sau vorbesc prostii si stiu ca unora nu le plac pentru ca nu am citit sute de carti si nici nu am talent la poezii, proza si altele care tin de literatura. Tind sa cred ca o parte din acest site e literatura, ceea ce e frumos ca va exprimati sentimentele in acest mod, e chiar placut. Insa eu care nu m-a atras asta niciodata, nici nu ma va atrage si par mai nestiutoare. Sunt fascinata de alte obiecte, care nu au nici o legatura cu literatura, istoria sau altele care au de a face cu partea umana. Din aceasta cauza poate nu sunt considerata un adevarat utilizator, ca sincera sa fiu o data la 2-3 saptamani daca citesc la sectia poezii sau creatii. In fine, ideea e ca intru pe acest site pentru a da sfaturi, mai rar pentru a argumenta. Asta imi place sa fac si asta fac. Nu ma ascund in spatele niciunei masti. Chiar 3 dintre utilizatori ma cunosc foarte bine si unul sau mai bine spus una ma cunoaste personal. Bineinteles ca parerea unei singure persoane nu e de ajuns sa va convinga ca nu ma ascund in spatele unei masti si nu umblu dupa plusuri.

Pentru simplul fapt ca nu vreau sa fac oamenii sa se simta aiurea din cauza mea, sau sa-i jignesc si pentru ca, sincer, imi permit sa fac chestii de genul acesta doar cu persoane pe care le cunosc foarte bine si sunt sigura ca ceea ce spun e adevarat.

Sunt de acord cu tine ingerasule, nici eu nu fac asta, pentru ca dragii mei nu ma cunoasteti si nu va cunosc. De ce sa spuneti ca "unii se ascund in spatele unei masti"? UNII, poate ma simt si eu inclusa si altul si altul care nu se ascunde in spatele niciunei masti.

eu nu stiu de ce initiam asemenea posturi.
de ce atata analiza si judecata?
de ce initiem posturi cu despre "voi",adica despre noi sau topicuri de genul laudati sau crititcatii pe ceilalti.

Sunt de acord cu tine draga mea, pentru ca poate fara sa ne dam seama pe unii utilizatori acest fel de topicuri ii jigneste si poate se intreaba cu ce au gresit.

Am inteles perfect ideea si imi place ca Escu spune la sfarsit "fiti voi insiva" dar undeva in contextul postului a fost si ceva jignitor pentru unii. Adica ceva de genul ca unii dintre noi se ascund in spatele unei masti si noi oricum nu stim daca se lauda sau e adevarat asa ca de ce sa-i laudam si noi sau de ce sa le dam atentie?
Poate sunt rea cand spun asta dar eu sincer sunt satula de astfel de posturi unde se discuta utilizatorii. De ce sa ne discutam intr-un topic separat? Era mai simplu Escule sa incepi cu acel "fiti voi insiva" si sa argumentezi putin dar in asa fel incat sa nu dai de inteles ca unii sunt rai, iar altii buni.

Dati-mi voie sa va mai spun ca de multe ori utilizatorii se criticau intre ei, ca de ce au facut asta si nu au facut altceva. As vrea sa va vad in situatia acelui om. Sa vedem daca voi puteti sa actionati cum ati spus sau daca mai aveti curajul sa criticati. Nu tin partea nimanui pentru ca asa cum am spus cel mai mult imi place sa dau sfaturi dar unele topicuri au invinovatit pe cei in cauza.
Un exemplu simplu e cel despre gay/lesbian :-X Ce rost avea sa-i criticati? Nu v-ati pus niciodata problema ca poate fi cineva pe aici in acea situatie si poate are nevoie de sprijin, de intelegere, sau chiar de un sfat. Poate e pe drumul gresit si vrea sa se indrepte dar e clar ca aici nu a putut sa fie ajutat. Un alt exemplu e cel al utilizatoarei cryrose , care imi este o prietena foarte buna acum dar nu asta e motivul pentru care o mentionez aici. Motivul e ca unii au sarit cu gura mare ca de ce nu-si iubeste copilul ca o mama si il iubeste ca o sora ??? V-ati intrebat vreodata cum a crescut sau care ii este familia sau problemele? Evident ca nu, dar la criticat suntem buni de tot. 
Dragii mei, fara nici un pic de rautate sau nervi, sunt foarte linistita acum dar daca vrem sa demonstram ca iubirea exista si ca o apreciem trebuie sa aratam ca stim ce inseamna iubire. Iubirea asa cum a zis si des e si iubirea de aproape nu numai iubirea fata de iubit(a).

Am mai scris asta si in alte posturi si o mai scriu inca odata, nu judecati pe nimeni pentru ca nu il/o cunoasteti in realitate si cu atat mai putin viata acelei persoane. Daca vreti sa dovediti ca stiti sa iubiti si vreti sa ajutati acest site ajutati-l prin intelegere si intelepciune.
Imi place aici si ma bucur cand de fiecare data ni se alatura un utilizator pentru ca invatam unii de la altii. De asta nu plec si  nici nu ma gandesc la asta ;)

Citat
Si oricat am vrea sa nu recunoastem, suntem orgoliosi cu totii.

Draga Lorelei, suntem oameni si toti simtim ura, iubire, orgoliu, frica (si altele) la un anumit punct din viata noastra. Toate calitatile si defectele sunt omenesti. Asa ca eu nu am sa cred pe nimeni care spune ca nu a urat niciodata, pentru ca o facem-chiar daca numai la nivelul inconstientului sau chiar a subconstientului.

Va pup :-*

P.S. Poate nu asta era neaparat subiectul acestui topic, dar am simtit ca aici e cel mai potrivit loc unde imi pot spune of-ul.
« Ultima Modificare: 22 Ianuarie, 2007, 03:52:09 a.m. de Evangeline »
Never, never quit!

22 Ianuarie, 2007, 04:19:34 a.m.
Răspuns #17

Evangeline

Am venit cu o completare ca poate nu m-am facut destul de inteleasa.
In concluzie pe langa ce a spus Escu as adauga frazele despre faptul ca trebuie sa invatam sa iubim fara a critica. Asta cred ca ar face site-ul mult mai frumos, sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem cu bune, cu rele. Mai ales faptul ca unii suntem talentati la poezii, proza iar altii la filosofie sau altele.

Trebuie sa ne respectam calitatile si sa nu ne judecam defectele ;) E doar parerea mea :P

:-*
Never, never quit!

22 Ianuarie, 2007, 10:46:25 a.m.
Răspuns #18

Cruella

Eu sunt una dintre “voi” de foarte puţină vreme. Şi sincer, dacă aş fi găsit acest site acum 5-6 luni poate aş fi râs în gura mare de voi. Şi de cât sunteţi de “patetici”, aş fi zis eu atunci!!!
Dar dacă 12 ani de zile singurul mod de a iubi este să-ţi iubeşti câinele.... să nu înţelegi nici în ruptul capului că dragostea dintre o femeie şi un bărbat nu este o inveţie a unor poeţi – pe care 12 ani de zile ai refuzat să-i citeşti (“mai bine invăţ Assembler că e mai util”....), dacă toată perioada asta vocabularul tău nu conţine mai mult de 600 de cuvinte (”e suficient să ştii să lucrezi cu cifre”...), dacă inveţi limbi străine pentru a putea spune cu o îngâmfare de snob “vai dragă, dar e o limbă atâta de uşoară, cum să nu o poţi învăţa?” dar nicidecum pentru a-l citi pe marele Goethe în original (că doar era un fraier... toate poeziile sunt la fel....).... dacă 12 ani trăieşti aşa, şi brusc totul se schimbă.... Ţi se deschid ochii, cu toate că ai cea mai mare ceaţă posibilă pe creier, brusc te poţi exprima în cuvinte pe care poate le-ai auzit sau citit vreodata, dar nu ai crezut că sunt făcute ca să le foloseşti chiar tu, dacă propoziţiile tale brusc au mai mult decât subiect şi predicat.... atunci începi să înţelegi.
Sunt sigură că Escu nu a făcut referire la cineva anume, pentru că nu are cum.... Da, şi eu sunt lăudăroasă, recunosc, dar când vă scriu vouă nu încerc să mă iau la întrecere cu voi, nu încerc să impresionez prin modul de a mă exprima ca să primesc un "plus", ci cel mult încerc să vă spun că aveţi dreptate, există sentimentul acela suprem pe care toţi îl cunoaştem ca “dragoste”. Şi simţeam nevoia să spun cuiva cât de mult iubesc, cât de fericită sunt că am descoperit asta, cât de impresionată sunt (de câteva luni încoace) când văd ca nu toată lumea e robot, cum am fost eu.
Nu trăiesc pentru voi. Trăiesc pentru el şi pentru mine. Trăiesc pentru viitorul care mă aşteaptă. Şi da Escule.... unii dintre noi ne pupăm prea mult, ne iubim prea mult.... E de ajuns ca cineva să-ţi deschidă inima, că loc este pentru toată lumea acolo! Iubeşti pe fiecare în alt fel, în altă măsură. O singură persoană e pe locul I, dar când simţi că ţi se umple inima tot mai mult, pe zi ce trece, vrei să împărtăşeşti asta cu cineva. Iar eu încă sunt prea “matematică” pentru a-mi împărtăşi sentimentele în cercul de prieteni (m-ar interna săracii la nebuni, că nu ar putea crede....), de aceea aici îmi dau drumul şi mă simt bine, văd că sunt înţeleasă. Nu ştiam că sunt aşa mulţi oameni care iubesc, dar mă bucur că am aflat. Mă faceţi să zâmbesc, vă citesc poeziile, nu încerc să vă cunosc, să aflu ce e in minţile voastre, mă mulţumesc cu ceea ce îmi oferiţi pe acest site. Dacă sunt măşti sau nu, dacă sunteţi sinceri sau nu, dacă exageraţi sau, dacă vă lăudaţi sau nu.... pentru mine nu are importanţă. Important este că ceea ce citesc parcă e scris EXACT pentru mine. Şi pentru asta vă mulţumesc, indiferent cu ce gând scrieţi ceea ce scrieţi!
My imaginary friend says you are crazy!

22 Ianuarie, 2007, 11:01:19 a.m.
Răspuns #19

Escu

Global Moderator
Şi da Escule.... unii dintre noi ne pupăm prea mult, ne iubim prea mult.... E de ajuns ca cineva să-ţi deschidă inima, că loc este pentru toată lumea acolo! Iubeşti pe fiecare în alt fel, în altă măsură.

M-am referit la faptul ca prea se pupa si se iubesc utilizatorii pe aici.Nu m-am referit la persoanele din viata de zi cu zi carora le dedicam totul...
Let's put a smile on that face!

22 Ianuarie, 2007, 12:07:05 p.m.
Răspuns #20

Lady Allia

De ce pentru a iubi pe cineva din punct de vedere sufleteste ai nevoia de tangibil Escule?
 De ce nu poti sa te simti apropiat de un prieten chiar daca acesta este si virtual?...Trebuie neaparat sa fii langa el ca sa inveti sa ii strangi mana, sau sa ii stergi lacrima, sau sa ii spui pur si simplu..."imi pasa"?
 Nimeni nu traieste pentru LoveTime, dar asta nu inseamna ca acest loc minunat, cu oameni minunati nu face parte din viata noastra...!
 Eu nu mint, nu lingusesc si crede-ma nu am nici un dram de ipocrizie cand va spun ca va iubesc...pe toti si pe fiecare in parte! Va iubesc prieteneste...si crede-ma...chiar imi pasa!
 Sa stii ca inainte sa adorm imi fac rugaciunile si nu am uitat sa ma gandesc la sunshine...niciodata! Nu o cunosc personal, dar daca ar fi fost sa pot sa cer o sora...ea ar fi fost cu siguranta! Nu am uitat sa ma rog pentru desdemona cand a avut olimpiada, pentru stejara a carui tata este foarte bolnav, pentru strumfi...ca sa nu mai sufere...si pentru alte multe persoane! Nu am facut-o pentru ca astept ceva...nu astept nimic! Am facut-o pentru ca asa am simtit...si simt de multe ori sa ma rog sau sa ma gandesc la voi!

........................

Asemeni multora...ma gandesc de ce se nasc astfel de topicuri in care sa ne descriem unii pe altii, sa ne punctam..., dar acum intr-un fel ma bucur...Poate asa va invata fiecare ceva sau cel putin va ramane cu ceva din toate aceste ... nici nu stiu cum sa le numesc!
 Insa...prea multa concurenta..."care pe care", prea multe resentimente intre noi...si nu inteleg de ce...?
 La urma urmei ce ne-a adus pe acest site? Nu nevoia de a simti si impartasi dragostea, durerea, problemele noastre? Nu ne-a adunat aici oare nevoia de sentiment, de prietenie, de zambet?

Eu pur si simplu nu pot sa inteleg ceva...: daca cineva spune "te iubesc" de ce nu ne bucuram, de ce nu primim si incercam mereu sa descoasem si sa dam alte intelesuri? De ce pur si simplu nu zambim in sufletul nostru si daruim inapoi? E oare chiar atat de greu?

22 Ianuarie, 2007, 12:20:56 p.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator

De ce pentru a iubi pe cineva din punct de vedere sufleteste ai nevoia de tangibil Escule?

Eu pur si simplu nu pot sa inteleg ceva...: daca cineva spune "te iubesc" de ce nu ne bucuram, de ce nu primim si incercam mereu sa descoasem si sa dam alte intelesuri? De ce pur si simplu nu zambim in sufletul nostru si daruim inapoi? E oare chiar atat de greu?

Pentru a iubi e nevoie de mai mult.Faci o mica confuzie.Una e sa iti pese, si sa te gandesti "prin cate au trecut"...e normal...fiecare are "povestea lui" si imi pare rau ca nu pot face ceva sa va fac la toti cate un bine sa nu mai suferiti, dar nu pot sa spun "te iubesc", vazand cum va vanati unul pe celalalt, cum va comportati, ahtiati dupa puncte si laude.

Te iubesc!!! ii spun doar lu' Lorelei.Pentru ca simt.Dar pentru voi...nu simt.Si mi se pare ciudat cum va spuneti "te iubesc". Una inseamna sa iti pese, sa asculti, sa vii cu niste solutii alta e sa spui "va iubesc".
Asa va vad eu...
Toata lumea zice "mare familie".Familie inseamna bune/rele...impreuna.La "rele" ca sa spun asa...aruncati cu pietre...Cand copilul vostru o sa faca o tampenie...in mod sigur o sa il certati...dar o sa ii spuneti vrodata "nu conteaza cate prostii ai facut, esti copilul nostru si tot te iubim, asa cum esti" ? ? ?
Acum o sa dati navala sa postati ca "DA ASA O SA II SPUNEM"
V-as spune mai multe...dar fie..aruncati cu pietre, pentu ca nu ma doare, va privesc dintr-un colt, cum va muscati intre voi...frati..surori...mari iubitori...

In speranta ca nu voi fi din nou penal asasinat...ma inclin...
sau cum zicea o prietena draga mie...

VIVA LA REVOLUTION
« Ultima Modificare: 22 Ianuarie, 2007, 12:23:46 p.m. de Escu »

22 Ianuarie, 2007, 12:46:04 p.m.
Răspuns #22

Lady Allia

Escule..."Cand copilul vostru o sa faca o tampenie...in mod sigur o sa il certati...dar o sa ii spuneti vrodata "nu conteaza cate prostii ai facut, esti copilul nostru si tot te iubim, asa cum esti" ? ? ?"...Oare ca şi părinţi buni nu aşa ar trebui să şi simţim, să şi spunem?
 Eu le spuneam zi de zi fraţilor mei..."te iubesc"!!! Ştii de ce? Pentru că îi iubesc! Cu bune cu rele îi iubesc pur şi simplu, iar dacă pentru tine iubirea este doar pentru iubit...asta nu înseamnă că toţi suntem la fel...
 Eu personal ţi-am acceptat ideea şi ţi-o respect...E modul tău de a fi, de a gândi, de a simţi, dar nu critica sentimentele altora...Critică persoana dacă vrei..., critică-i acţiunile, dar nu critica sentimentele şi sufletul persoanei! Este o foarte mare răspundere cea pe care ţi-o asumi...de a judeca ce simte sau ce nu simte altcineva!
 Iubirea...este de mai multe feluri: iubirea pentru fiinţa iubită, iubirea pentru părinţi, iubirea pentru fraţi, iubirea pentru aproape, iubirea pentru D-zeu...
 Nu am să spun niciodată că pe voi vă iubesc aşa şi atât cât îl iubesc pe Cătălin!!! Da, dacă aş face acest lucru atunci cu siguranţă voi fi o ipocrită şi o mincinoasă! Nu am cum să vă iubesc aşa şi nici atât! Dar...vă iubesc!

Eu...dragă Escu...nu am să arunc cu pietre...singurul care poate să arunce piatra este cel fără de păcat..., iar eu am destule să ştii! Plus de asta nu sunt eu în măsură să te judec pe tine sau pe oricine altcineva de aici pentru că aveţi opinii şi sentimente diferite de ale mele...Este dreptul fiecăruia să gâdească şi să simtă cum vrea!
 Şi...chiar dacă ai văzut vreo piatră aruncată...să ştii că nimeni nu a spus vreodată că acest site este perfect...Exact ca în familie Escu...! Dacă tata sau mama îţi aplică o bătaie sau o muştruluială asta nu înseamnă că îţi sunt părinţi mai puţin şi nu te iubesc!
 Dacă s-a greşit pe LoveTime s-a greşit pentru că nu toţi simt la fel, nu toti gândim la fel, nu toţi putem accepta faptul că alţii nu sunt ca şi noi, dar...oare cu chestiile astea tu în viaţa de zi cu zi nu te întâlneşti? La serviciu, acasă, cu prietenii reali...tu oare nu ai avut niciodată astfel de probleme: să fii acuzat şi criticat vehement pentru un lucru care ţie ţi se părea minor??? M-aş mira! Eu am avut parte de aşa ceva şi cred că foarte multe persoane au avut...
 De aceea revin...la faptul că şi aici ca şi în viaţa reală suntem prieteni adevăraţi...pentru că unora le pasă, pentru că unii iubesc...nu are importanţă...important este că simţim şi asta e bine!

22 Ianuarie, 2007, 01:40:34 p.m.
Răspuns #23

Miss M.

" ... Cand copilul vostru o sa faca o tampenie...in mod sigur o sa il certati...dar o sa ii spuneti vrodata "nu conteaza cate prostii ai facut, esti copilul nostru si tot te iubim, asa cum esti"
Acum o sa dati navala sa postati ca "DA ASA O SA II SPUNEM" ... "

Nu prea reusesc sa inteleg ce ai vrut sa demonstrezi cu asta ... nu cred ca exista nici o legatura intre ceea ce se discuta aici si ceea ce le vom spune noi copiilor nostri ... dar daca tot ai intrebat , bineinteles ca ii voi spune fetitei mele , cand va fi cazul , ca intotdeauna o voi iubi si va fi mereu copilul meu ... indiferent de cate prostii ar face ! Si nu spun asta ca sa ma laud , nu cred ca e ceva de laudat ca-ti iubesti copilul ! ...

"... V-as spune mai multe...dar fie..aruncati cu pietre, pentu ca nu ma doare, va privesc dintr-un colt, cum va muscati intre voi...frati..surori...mari iubitori... "
 - Cu alte cuvinte tu ai aruncat bomba si acum stai si privesti , probabil amuzat , cum se ataca lumea ... :) Foarte tareee ! Numai tu puteai face asa ceva :) ...

Si acum ca sa abordez subiectul principal al acestui topic ... Pana la urma care este scopul acestui topic ? ... Nu am remarcat pe nici unul care sa sustina ca viata lui se intampla aici , deasemenea nu pot sa zic ca am simtit pe cineva avid de laude ... cine spune spune " va iubesc" probabil ca si simte un fel de atasament pentru acest loc in ansamblul lui si , de altfel , are dreptul sa spuna si sa simta ce doreste ... mi se pare stupid sa vin eu sa-i spun ca e fals ce spune/simte . La randul meu ... nu va iubesc ... dar sunt cateva persoane aici care mi-au castigat admiratia si respectul si , de ce nu , se poate sa ma fi gandit vreodata ca mi-ar place sa le cunosc mai bine , ma refer la Lorelei , Lady Allia , Viulian , Semiramis , Escu , Bllue , Sunshine , Desdemona si Furia ei :) , Diana , Friend ... acestia au reusit sa ma impresioneze ... mai sunt altii care nu m-au impresionat dar nu am nimic cu ei , sunt draguti in felul lor de a fi , asa cum se expun aici , ii apreciez si atat . Exista si cativa care din motive mai mult sau mai putin intemeiate imi sunt antipatici  : Continuum - pentru faptul ca in spatele suferintei si a problemelor lui parca a plutit permanent o publicitate mascata a unui alt site  ( stie el despre ce e vorba ) si  Rudy - pentru ca se supraestimeaza , ii desconsidera pe ceilalti si este membru aici numai pentru a-si posta parodiile ...

Asa va percep eu ... unii imi plac mai mult , altii mai putin dar per ansamblu imi e drag locul asta , cu tot ce are el de oferit , bun sau rau ... ideea e ca ma intereseaza , altfel n-as avea nici un motiv sa fiu aici ! Ce ma priveste pe mine cine se lauda sau vaneaza plusuri ?  nu ma afecteaza cu nimic treaba asta , cine este fals se minte singur ! Nu exista padure fara uscaturi , nu e nici o tragedie . Fiecare alegem ce ne place , asa se intampla in viata ... Pe de alta parte parerea mea este ca aici predomina totusi respectul si bunul simt si cred ca asta conteaza cel mai mult .

« Ultima Modificare: 22 Ianuarie, 2007, 03:28:16 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

22 Ianuarie, 2007, 02:09:04 p.m.
Răspuns #24

pokemon

Am citit topicul asta si mari indoieli am avut daca sa ma bag sau nu in vorba...
in primul rand nu inteleg acest *noi* sau *voi*.lovetime este o comunitate deci ar trebui sa existe numai noi...nu excludem pe nimeni,si oricine e bine venit,chiar daca uneori nu suntem de acord cu o situatie,cu ceea ce zice o persoana,forumul acesta este AL NOSTRU.
nici eu nu pot sa zic ca treiesc pentru aceasta comunitate,as fi patetica.dar imi pasa de oamenii pe care i am cunoscut si ma intereseaza ceea ce li se intampla.
pot spune ca sunt povesti la care am plans,si am plans pentru ca m a durut sa stiu ca respectivii au trecut prin diverse incercari,si am incercat,cu o vorba buna,cu un sfat,sa le fiu alaturi.
nu stiu daca pot spune ca iubesc utilizatorii,dar exista persoane de care chiar imi pasa...
cat despre iubirea si vorbele te iubesc...cum sa nu poti simti iubire pentru o persoana pe care nu ai vazut o personal..eu asa am simtit...si e iubire... cum poti sa te indragosteti de o persoana care nu e langa tine,la fel de bine poti sa te legi sufleteste,poti lega o prietenie adevarata cu cineva care este la celalalt capat al lumii...se poate...

eu una nu inteleg pentru ce atata analiza...e o greseala sa spui te iubesc unor prieteni?
e o greseala sa iti spui parerea despre o anumita situatie...chiar daca pare ca arunci cu pietre...e parerea ta...
eu cand am intrat prima oara aici,m am asteptat sa fiu condamnata,judecata...eram pregatita pentru asta...dar nu am auzit asa vorbe...dimpotriva mi s a dat curaj si multi mi au fost alaturi...
acum nu stiu...mi se pare ca sunt prea multe topicuri in care ne judecam,ne analizam,ne criticam unii pe altii...
haideti fratilor sa le lasam la o parte,si daca avem ceva sa ne reprosam ne reprosam in privat,ca asa e frumos...rufele murdare nu se spala in public...
nu stiu cat ati inteles din ceea ce am vrut eu sa zic,dar sunt revoltata si astfel de topicuri imi creeaza o stare de apatie,caci suntem aici pentru a lega prietenii si nu pentru a ne analiza subconstientul,dorinetele de afirmare...etc....

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

22 Ianuarie, 2007, 02:50:55 p.m.
Răspuns #25

ONLY DESIRE

cat timp lovetime-ul a fost intr-o perioada proasta,cand postarile aveau o calitate indoielnica putini au fost cei care au facut ceva in acest sens...au deschis topicuri noi,interesante,au incercat sa ne faca sa postam din nou,sa propuna subiecte interesante sa nu ne mai plangem de calitatea discutiilor.si ce primesc in schimb?sunt acuzati ca vor sa se dea mari,ca se intrec in filozofari si ca nu stiu pe cine sa mai citeze.foarte bine! cu ocazia aceasta mai invatam si noi cate ceva...cei chiar nu avem timp sa mai citim.si ce daca folosesc termeni pomposi? de limbajul de strada suntem satui toti cred.nu cred ca cineva incearca sa se dea mare...ci pur si simplu isi expune ideile intr-un mod cat mai placut.

cat despre pupici...ce sa spun?fiecare face ceea ce simte! unii sunt mai lipiciosi,mai sensibili....mai extrovertiti.de ce trebuie sa-i catalogam drept prefacuti?
sunt satula de dicutiile despre plusuri.bagati-va mintile in cap fratilor.sincer cui ii pasa cate plusuri are lorelei,lady allia,des.furia...etc?cititi cu acelasi interes postarile lor,nu? atunci de ce tot punctati acest aspect?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Ianuarie, 2007, 03:37:55 p.m.
Răspuns #26

crocantzel

Vizitator
Aaa...poate sunt eu mai blond putin, mai necitit, dar...nu am inteles mare lucru din primul post al tau, Escule. Nu pricep decat in mare ce te supara. Nu inteleg de ce te deranjeaza ca oamenii se "pupacesc" pe aici pe forum. De ce te derajeaza cand oamenii mai dau cate un citat si de ce crezi ca o fac doar sa se dea cititi? Tu nu ai citat niciodata pe nimeni? Daca nu cunosti oamenii personal, de ce te gtabesti sa judeci? Ai "cabinet medical", esti psiholog, dar nu esti in stare sa judeci un om dupa posturi? Sau esti si de aceea ai pornit discutia? Chiar crezi ca cineva care posteaza pe aici doar ca sa fie mai "jmeker" decat ceilalti o sa stea pre mult? Eu sincer ma indoiesc. Aici majoritatea oamenilor sunt sinceri, majoritatea iti zic o vorba buna fiindca asa simt, fiindca chiar sunt alaturi de tine. Nu stiu daca si cel mai nesimtit om ar face multi purici in zona. Nu stiu, poate ma insel, dar cred ca era mai mult acolo de unde a venit postul asta. Cred ca ai mai multe pe suflet. De ce nu zici?

22 Ianuarie, 2007, 03:56:32 p.m.
Răspuns #27

Escu

Global Moderator
A fost doar parerea mea despre "voi".Am vazut cine s-a atacat.Oare o sa recunoasca cineva "da sunt cum zice Escu?" Nimeni absolut niciodata.De ce ? Pentru ca e mai placut sa dam impresia ca suntem "cineva" cand de fapt realitatea e alta.Am zis sa fiti voi insiva...nu prefacuti...asa cum sunteti unii dintre voi.Nu dau nume, pentru ca da...vreau sa vad cine se mai ataca.
Oare chiar speram sa vad cine e de acord cu mine?Sa fim seriosi...sunt cativa care gandesc..dar dintre toti eu am avut curajul sa spun lucrurilor pe nume.Nu ma intereseaza punctele, nu ma intereseaza cum ma judecati, pentru ca toti stiti sa aruncati cu pietre.Nu m-am enervat nici acum, nici cand am scris primul post, nu am nimic de "dezvaluit".Si btw...daca as avea ceva de spus...nu v-as spune voua, pentru ca sunteti prea indoctrinati, prea "altii".
S-au atacat multi useri la care nu ma asteptam, dar fie...mi-ati demonstrat ca nu va ridicati la nivelulrile la care pretindeti sa fiti tratati.

Respectele mele celor care stiu sa gandeasca.
Ma inclin.

22 Ianuarie, 2007, 03:58:16 p.m.
Răspuns #28

Lorelei

Ma uitam acum pe karma stats si n-am putut sa nu vad doua minusuri lui Escu pentru topicul asta. Am zambit. Nu comentez mai mult dar m-a amuzat faptul in sine...

Lady Allia, Only u, pokemon, lovergirl... stiu, aveti dreptate in felul vostru asa cum si eu am in felul meu, asa cum vreti nu vreti si Escu are in felul lui. Fiecare suntem subiectivi si influentati de felul nostru de a fi si de propria experienta din spate. Si e greu sa acceptam ca oglinda in care privim e concava, nu e perfect plata, si ne arata poate mai... si mai... decat suntem. In fine, eu m-am saturat de topicul asta, speram sa fie ceva mai deschis si mai constructiv si nu sa aruncam cu piatra...

Crontzy,
am tinut sa-ti raspund cumva separat la ce ai scris inainte sa o faca, poate, Escu, dintr-un motiv foarte simplu. In tot ceea ce ai scris de cand ai aparut pe forum mi-ai parut unul dintre cei mai sinceri, cu o franchete demna de invidiat. Asa imi pare si postul tau de acum. Cred, insa, ca te inseli, nici Escu nu se referea la faptul cu unii vor doar sa para "jmekeri", aia dispar de la sine, cum spui tu, voia sa spuna (sau de fapt nu sunt sigura, dar cel putin eu la asta m-am refeit in posturile mele) ca exista un fel de a face caz de cat suntem de sensibili, cititi, altruisti etc etc. Singura lui problema, i-am spus-o de altfel, este ca tonul posturilor lui e putin acuzator, chiar daca el e convons ca nu e asa.

Eu cred ca e normal sa stea lucrurile asa, eu cred ca e omeneste sa vrem sa parem frumosi, destepti, talentati, tine de autoraportarea la sine si nimeni nu va accepta vreodata ca nu e destept (indiferent cat e de ignorant), ca nu e altruist (chiar daca este de un egoism feroce). Dar asta este pana la urma o normalitate, asa este omul construit, asa suntem, va place nu va place mereu ne supraestimam... si cine crede ca nu o face, se supraestimeaza chiar prin faptul ca e convins ca nu o face  ;D ;D (tare argument, nu?).

A propos de pupacit pe forum, nu s-a luat nimeni nici de pupici, nici de lipiciosenie sau ziceti cum vreti, ci doar de explozia de "va iubesc" (exact cum ai spune ca iubesti omenirea). Si aici insa, posibil sa ne inselam si eu si Escu. In sensul ca pentru fiecare dintre noi "te iubesc" "va iubesc" sunt foarte pretioase (si nu, nu este vorba de faptul ca spui te iubesc numai iubitei), eu cred ca absolut sincer, cu mana pe inima, doar la vreo 5 persoane din viata mea le pot spune "te iubesc". Dar fiecare acorda verbului a iubi propria valoare, si aici si noi am fost subiectivi, pentru ca valoarea pe care o acordam noi e foarte inalta.

Ceea ce vreau sa spun, pe scurt, este ca, dincolo de infatuarile sau sensibiloseniile fiecaruia dintre noi, suntem frumosi pentru ca suntem perfect umani. Suntem frumosi pentru ca ne suparam, pentru ca ne maniem, pentru ca stim sa o dam pe gluma, pentru ca radem din toata inima, pentru ca plangem cand ne emotionam, pentru ca scriem aici cu toata convingerea ca parerea noastra e cea mai buna si ca restul nu pricep totul pana la capat...  ;)

Asa ca... lovetime este, ca sa-l parafrazez pe Leibnitz (sa vezi ce-mi sare Escu in cap acum ca epatez :D :D), cel mai bun dintre forumurile posibile.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Ianuarie, 2007, 04:00:33 p.m.
Răspuns #29

Paul

Mda... vad ca sumbrele mele previziuni s-au adeverit, ne-ar mai trebui doar o casa de bilete si un Coliseum ca sa intram in atmonsfera... Astfel de topikuri nu duc decat la antipatii... DE CATE ORI SA MA REPET???? Ca ma dor mainile de acuma, de ce nu incercam sa evitam pricinile de antipatie??? De ce nu folosim PM pentru exprimarea nemultumirilor? Tu, Escu, crezi ca omul vine aici ca sa arunce cu reprosuri in stanga si in dreapta? Crezi ca omul normal, tu spre exemplu, vrei sa fii judecat de necunoscuti, sau vrei sa judeci necunoscuti? Aici... in primul rand nu ne putem citi decat inspiratiile sau emanatiile intelectuale, Escu... De ce nu ne limitam la judecarea acestora??? De ce sa extindem caracterizarea la intreaga persoana, pe care nu o cunoastem? DE CE?
Iubesc, deci exist.