11 Octombrie, 2025, 01:07:49 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre "voi"  (Citit de 28051 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Martie, 2007, 10:30:25 p.m.
Răspuns #75

katya1886

dar nici nu-l consider a fi oaia neagra; dar tot citind mi s-a parut ca este cel mai adesea criticat; oricum, prefer sa nu ma arunc cu capul inainte pentru ca nu vreau sa ma grabesc in a-mi crea o opinia despre cineva - oricine; apropo as vrea sa-mi pun si eu o poza dar nu am idee ce trebuie si unde trebuie sa intru,ma puteti ajuta?
 :-*
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

12 Martie, 2007, 10:34:04 p.m.
Răspuns #76

Semiramis

Global Moderator
 :offtopic:
katya "apropo as vrea sa-mi pun si eu o poza dar nu am idee ce trebuie si unde trebuie sa intru,ma puteti ajuta?"
scrie-i lui viulian un mesaj pe privat, poate te ajută el.  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Martie, 2007, 10:44:41 p.m.
Răspuns #77

katya1886

nu vreau sa fiu sacaitoare dar... chiar nu stiu incotro s-o apuc, te rog frumos...ma poti ajuta(un pic mai mult)? :)
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

12 Martie, 2007, 10:50:00 p.m.
Răspuns #78

Semiramis

Global Moderator
nu vreau sa fiu sacaitoare dar... chiar nu stiu incotro s-o apuc, te rog frumos...ma poti ajuta(un pic mai mult)? :)

ţi-am trimis un mesaj pe privat. anunţă-mă după ce îl citeşti ca să pot şterge acest mesaj, ok?  :D

12 Martie, 2007, 11:08:23 p.m.
Răspuns #79

katya1886

mersi mult mult de tot,l-am primit;scuze ca nu am anuntat mai devreme ;)

16 Martie, 2007, 12:58:03 p.m.
Răspuns #80

crocantzel

Vizitator
Am si eu o mica intrebare: Escule, tot zici ca esti sincer si spui ce gandesti. Atunci de ce nu esti sincer si spui ce gandesti, de ce nu spui ce nu`ti convine la cutarica si cutarica? Doar arunci o acuza generala si astepti sa vezi cine se simte? Ca tot e vorba de oameni cu mai multe fete, tu cum esti? Daca tot ai chef de astfeld e topicuri si de aratat cu degetu, arata bine sa vedem toti. Sau atunci nu mai devine interesant, huh? Asa, printr-o aratare cu mai multe degete sunt si altii care se cred pe directia unuia si se simt. Nu? E mult mai fain sa arunci o vorba si sa te uiti cine se simte lezat, nu? Ei bine, dupa umila mea parere, asta contravine principiilor pe care ti le asumi...

16 Martie, 2007, 06:45:33 p.m.
Răspuns #81

Escu

Global Moderator
Am si eu o mica intrebare: Escule, tot zici ca esti sincer si spui ce gandesti. Atunci de ce nu esti sincer si spui ce gandesti, de ce nu spui ce nu`ti convine la cutarica si cutarica? Doar arunci o acuza generala si astepti sa vezi cine se simte? Ca tot e vorba de oameni cu mai multe fete, tu cum esti? Daca tot ai chef de astfeld e topicuri si de aratat cu degetu, arata bine sa vedem toti. Sau atunci nu mai devine interesant, huh? Asa, printr-o aratare cu mai multe degete sunt si altii care se cred pe directia unuia si se simt. Nu? E mult mai fain sa arunci o vorba si sa te uiti cine se simte lezat, nu? Ei bine, dupa umila mea parere, asta contravine principiilor pe care ti le asumi...

Daca citeai si alte topic-uri ai fi vazut ca asta am facut.Ia vezi ce scrie aici:
http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=4877.0
Si cum nu pot sa postez acolo...scriu aici:

crocantzel:
uneori pustan calumea, dar in ultima perioada...dornic de afirmare...

Let's put a smile on that face!

16 Martie, 2007, 06:54:19 p.m.
Răspuns #82

crocantzel

Vizitator
Pfff...ok...aaa...eu nu gasesc esenta acestui post. Si oricum, nu stiu de unde ai ajuns tu la concluzia asta despre mine.

16 Martie, 2007, 07:03:47 p.m.
Răspuns #83

Escu

Global Moderator
din posturile tale..asta e imaginea care o vad, asa mi te imaginez...din tonul postului...din forma lui ...e greu de explicat...dar esti baiat mare si ai prins ideea...so..keep up the good work..

16 Martie, 2007, 07:21:19 p.m.
Răspuns #84

crocantzel

Vizitator
Stii ce? Nu mai conteaza. Imi cer mii de scuze ca am indraznit sa te critic. Observ ca din aceasta cauza se ajunge la concluzia ca incerc sa`mi ridic nivelul nasului mai sus decat batul care-l atinge acum. Eh, crezi ce vrei, eu imi stiu nivelul, si la ora actuala cred ca e cu mult peste al tau. Puteti zice ce vreti ca nu mai raspund.

17 Martie, 2007, 08:14:28 a.m.
Răspuns #85

Escu

Global Moderator
Stii ce? Nu mai conteaza. Imi cer mii de scuze ca am indraznit sa te critic. Observ ca din aceasta cauza se ajunge la concluzia ca incerc sa`mi ridic nivelul nasului mai sus decat batul care-l atinge acum. Eh, crezi ce vrei, eu imi stiu nivelul, si la ora actuala cred ca e cu mult peste al tau. Puteti zice ce vreti ca nu mai raspund.

Te-ai atacat.Am fost sincer, si te-ai atacat. Nu e o competitie, cel putin nu pentru mine, iar acum cand incerc sa iti explic o dai cu "nu mai raspund". Eh....copilaria asta...traieste-o cat mai poti...si bucura-te de ea...ca altii nu mai au cum.
E chestia de cum vb...daca ziceai pe alt ton...gen :

"Esculee...ma roade o curiozitate: da de ce nu ne zici despre fiecare in parte ce gandesti...macar asa nu mai sar toti in sus?"

Ideea e sa sti ce intrebi, dar cel mai imp...e cum intrebi. Hai...nu mai fii suparat ca nu ai de ce... :cheers:

17 Martie, 2007, 04:23:24 p.m.
Răspuns #86

crocantzel

Vizitator
Hehee...batrane, te-ai gasit tu sa-mi critici cei 20 de ani. Daca venea asta de la cineva de 35-40 de ani mai ziceam. Uite ca pot sa trec peste copilaria mea si sa raspund totusi. Nu m-am atacat, m-ai atacat. Macar recunoaste. La primul post in care te criticam ai zis ca mi-o iau in cap. Poate asa e. Fie. Cat despre tine, macar sa fi avut tupeul sa raspunzi la intrebare. M-am gandit la inceput ca nu am scris eu cum trebuie si nu ti-ai dat seama, dar vad ca intrebarea ai inteles-o. Atunci, de ce nu raspunzi escule? Daca imi aduc eu bine aminte, din primele posturi in topicul asta ai zis ca nu toti sunt falsi, etc etc. Pai atunci fa apel ma nene la sinceritatea ta aia debordanta si arata cu degetul pe cutare si cutare. De ce e atat de greu? Poate ai tu cabinet de parapsihologie aici in ZONA LIBERA, dar nu stiu daca te face psiholog, dar mai presus de asta, medium, sa stii cum e fiecare in parte. Si in fond ce e rau in a incerca sa fii altcineva din cand in cand? Jura-mi tu cu mana pe inima escule ca nu ai incercat asta vreodata si ma inclin in fata ta.

Pfff..am cam deviat putin. Oricum, ceea ce vreau sa zic prin postul asta e: escule, lasa oamenii sa fie cum vor ei. Invata sa vezi barna din ochiul tau inainte sa vezi paiul din ochiul celuilalt. Fiindca mie prin topicul asta nu mi-ai demonstrat altceva decat ca nu esti cum pretinzi sa fii. Si prin asta devii exact ca aceia pe care ii acuzi. Iar daca faci acuze, fa-le intr-o anumita directie, precisa. Fiindca sa zici,de ex, "mah, sunteti mitocani" si sa astepti sa iasa mitocanii singuri la suprafata mi se pare...mitocanesc.

Ah, si nu mai pretinde ca ma cunosti ;)

17 Martie, 2007, 05:13:12 p.m.
Răspuns #87

Escu

Global Moderator
daca vrei sa fiu ca tine...fie...
ma cobor din corcodus si iti dau un raspuns...

"ai zis ca mi-o iau in cap" - nu am spus asta, ci am spus "dornic de afirmare"...deci este evident ca te-ai atacat si ti-ai luat-o dupa aia in cap.
"macar sa fi avut tupeul sa raspunzi la intrebare." - oare link-ul ala nu ti-a raspuns la intrebare?nu prea dai dovada de aia 20 de ani...asa ca uite raspunsul: da ma...am spus despre fiecare...topicul il gasesti aici la "zona libera"
"toti sunt falsi" - asa e...nu toti, nici macar tu nu esti fals...repet..doar dornic de afirmare.
"sinceritatea ta aia debordanta" - ce e asa de greu sa citesti calumea topicul meu unde am spus sincer despre x si y ?
"altcineva din cand in cand?" - tu acum esti tu? sau alt tu ?poti sa fii cine vrei ma...dar se pare ca incerci sa nu mai fii tu.
"daca te face psiholog, dar mai presus de asta, medium" - nu am zis niciodata ca sunt psiholog, iar pentru mediu du-te la bllue.

Fiecare e liber sa fie cum vrea, asa cum eu sunt liber sa spun ce gandesc. Iar dupa un reply al tau scris cu atata "nerv" zic ca ai potential bai pustiulica...dar nu il folosesti cum trebe. Nu am zis de nimeni ca e mitocan...nu e cazul sa jignesc...ca inca mai am 7 ani de acasa, dar vad ca nu prea am cu cine...si poate ca o sa ma dezbrac de caracter...

"Ah, si nu mai pretinde ca ma cunosti"
- Te-ai ataca si mai rau daca ti-ai da seama cat de mult te "citesc"...

Ingroapa securea aia ca te-ai dat in spectacol destul si incepe lumea sa isi schimbe parerea despre tine...cat despre mine...sunt deja catalogat ca "baiat rau" ...
Pana data viitoare...
Ma inclin.

PS: nu ma mai imita cu "ma inclin in fata ta"; strici toata frumusetea din "ma inclin".

17 Martie, 2007, 07:05:17 p.m.
Răspuns #88

crocantzel

Vizitator
Ok, nvm. Ma deranjeaza catvea lucruri doar la postul tau: cu toate ca a fost ceva acreala in posturile mele, te-am respectat. Macar ai putea raspunde cu aceeasi moneda. Nu am zis ca esti mitocan, ala era doar un exemplu. Tot insisti ca m-ai citit, iti garantez ca te inseli. Altfel ti-ai fid at seama ca sunt aici chiar eu cel adevarat. Nu incerc sa te imit, Doamne fereste, scuza-ma ca "stric frumusetea" expresiei inventate de tine. Daca criticandu`te pe tine inseamna ca sunt dornic de afimare, atunci nu o sa mai fac asta. Oricum, dupa umila mea parere de caine batut, esti prea plin de tine ca sa mai pot sa te critic. You win, I loose.

Si randurile astea nu sunt scrise cu suparare sau nervi, doar amaraciune..

17 Martie, 2007, 07:56:46 p.m.
Răspuns #89

Semiramis

Global Moderator
hai măi băieţi, nu vă stricaţi week end-ul. n-are sens să vă contraţi. mai bine faceţi schimb de ID-uri pe messenger şi rezolvaţi-vă acolo problema. aici discutând nu faceţi decât să daţi satisfacţie celor care se bucură că văd astfel de "certuri".
hai, nu vă mai necăjiţi şi amărâţi!
o seară frumoasă  :)