10 Octombrie, 2025, 06:06:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Tragic si crud, dar sincer...  (Citit de 3259 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Ianuarie, 2007, 09:56:58 a.m.
Citit de 3259 ori

Paul

Ramai in lumea ta naiva, papusa stearsa si stupida,
Si-nghite-n sec toata prostia, devorand telenovele,
Ai fost la mine-n viata-ntocmai precum omida,
Ce devoreaza-n stil bulimic la frunzele de conopida...

Adio vis urat, adio janghina, capusa, Libiduda,
Te-abandonez in curtea amintirilor in descompunere,
Si-ti stivuies pe starv doar naftalina uda,
Si-un sac de DDT sa nu flirtezi cu rozatoare...
Iubesc, deci exist.

25 Ianuarie, 2007, 01:37:17 a.m.
Răspuns #1

Raul Gonzales

absolut!  >:( sinceritate cruda
..m-am nascut inteligent, dar educatia m-a ruinat...

25 Ianuarie, 2007, 01:41:05 p.m.
Răspuns #2

Strumfita

Draga  ... Adoratule .. 
Ti-as propune sa te documentezi in legatura cu "DDT-ul" .. e defapt  otrava pentru insecte..
Asa ca .. eu iti doresc in continuare .. La mai multa inspiratie si ..  maturitate !!!
Sa fii iubit .. de Ileana Cosanzeana si de Zana din povesti .. cand o sa apara si pe lumea asta .. as vrea sa va fac o poza ...   as intitula`o .. "Prostia si fantezia", dar mai degraba .. "Prostie fantastica" ..

Vise placute!
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

25 Ianuarie, 2007, 07:54:08 p.m.
Răspuns #3

Paul

Cum vad ca-mi sar in cap persoane pentru care am cea mai mare admiratie si profunde sentimente, dintre cele mai sincere, nu pot decat sa ridic din umeri... Apoi doar... Strumfita, care e cea mai buna metoda pentru a-mi descarca supararea dupa parerea ta? Sau era mai bine sa dau oamenilor in cap pe strada? Stai linistita, varful sfredelitor al acestor versuri nu te tintea pe tine, dar daca tot te-ai bagat in seama, rasfrang si asupra ta o fractiune din aciditatea lor...

Incatusat de farmece demente,
Raman, consternat,
Fara argumente...

Va multumesc pentru aprecieri  :(
Iubesc, deci exist.

25 Ianuarie, 2007, 09:13:28 p.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

Nu stiu Bllue daca se cade sa te intreb anumite chestii aici, in zona creatiei literare, dar dat fiind ca aici ti-ai postat poezia si intrebarea mea este legata de ea, o voi face.. Nu inteleg cum poti folosi asemenea cuvinte la adresa unei persoane pe care nu stiu daca ai iubit-o sau nu, dar e clar ca a facut parte din viata ta intr-un mod placut la un moment dat. Da, poezia e scrisa frumos, si da, ai talent... dar mergand mai departe de acest talent de a te juca asa frumos cuvintele, nu inteleg... "janghina", "papusa stearsa si stupida"...? Nu sunt totusi cuvinte prea dure fata de cineva pe care o data o priveai cu alti ochi? Intreb doar... tu stii cel mai bine.  :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Ianuarie, 2007, 09:15:54 p.m.
Răspuns #5

Paul

Stiti voi dragii mei... Se zice ca poezia descatuseaza, se zice ca scrisul elibereaza... De ce ar trebui sa scriu pe placul vostru, nu ar trebui sa scriu pe placul meu si la adevaratul quantum al sentimentelor mele? Imi cereti sa ma cenzurez? Am folosit cuvinte obscene? Ce va macina pe voi gandurile mele?
Iubesc, deci exist.

25 Ianuarie, 2007, 09:18:32 p.m.
Răspuns #6

Strumfita

Ingeras, stai linistita.. probabil nu vei intelege pana nu il vei cunoaste cu adevarat ..
Eu ma bucur ca am reusit sa privesc dincolo de "Perfectul, fantasticul Bllue" ..

A voastra,
                                                               Strumfita ..

... nicidecum o "papusa stearsa si stupida"
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

28 Ianuarie, 2007, 04:03:26 a.m.
Răspuns #7

crocantzel

Vizitator
In fond are omu` dreptate. Lasati-l sa-si descarce oful cum vrea el. Daca ar fi scris la Povestea Mea l-ati fi compatimit?