10 Octombrie, 2025, 06:01:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ma bucur sa va cunosc pe totzi!  (Citit de 9841 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Noiembrie, 2003, 01:58:55 a.m.
Citit de 9841 ori

katyia

Vizitator
chiar imi place site-ul acesta.mi-a ridicat nitzel moralul in seara asta...

sa ma si prezint: sunt o studenta la Calculatoare motiv pentru care foarte mult timp mi-l petrec in fatza calculatorului.

sunt putzin suparata pe viatza asta de o vreme, mai exact "complet ametzita de manevrele ei"
 :roll:

Sper sa mai uit de ele cu ajutorul vostru.

Katyia

04 Noiembrie, 2003, 10:42:17 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Si mie imi place site-ul.
Si eu sunt student.. la mate, sectia de info.
Si eu imi petrec mare parte din existenta in fata calculatorului.
Suparat pe viata.. eh.. toate trec..  :)
I can try to help ya, if ya still need help.  ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

04 Noiembrie, 2003, 10:43:16 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Am uitat sa zic ceva foarte, foarte important:
WELCOME! adica.. Bine ai venit!  8)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Noiembrie, 2003, 12:44:01 a.m.
Răspuns #3

Paul

Suparati pe viata toti suntem, ca altfel n-am evolua. Daca ai vre-o nelamurire trimite-o pe site, si te vom ajuta daca putem.
Iubesc, deci exist.

05 Noiembrie, 2003, 11:05:49 a.m.
Răspuns #4

katy

Vizitator
:)
asa ca sa fiu mai cu mot iti zic si eu "willkommen!" adica tot bine ai venit!
 si o mica sesizarenu-i mare diferenta intre numele noastre asa ca bine ai venit iar!

07 Noiembrie, 2003, 03:28:24 a.m.
Răspuns #5

androgin

Vizitator
bine ai venit! sedere placuta! orice cauti aici gasesti!
stop cadru
tine minte, Lovetime nu iti indeparteaza setea, lovetime iti da doar dreptul la cuvant.  :)

07 Noiembrie, 2003, 03:29:27 a.m.
Răspuns #6

androgin

Vizitator
...
si asta intr-un cerc cam restrans, ce-i drept... :roll:

08 Noiembrie, 2003, 12:39:38 p.m.
Răspuns #7

Iosif

Citat din: androgin link=board=2;threadid=498; date=1086207623
bine ai venit! sedere placuta! orice cauti aici gasesti!
stop cadru
tine minte, Lovetime nu iti indeparteaza setea, lovetime iti da doar dreptul la cuvant.  :)

androgin: imi dai dreptul sa folosesc aceste cuvinte intr-un promo pentru site?    ;)
Mi se pare mie, sau chiar suna bine?

05 Decembrie, 2003, 03:37:39 p.m.
Răspuns #8

vickers

Vizitator
Ce fel de figuri iti face viata Katja? hai sa vorbim!

05 Decembrie, 2003, 04:02:53 p.m.
Răspuns #9

vickers

Vizitator
Salutari tuturor! Site-ul este interesant si doresc sa va cunosc pe toti . sa stam de vorba .Problema cu viata care  ne face figuri
 trebuie discutata. Merita.

24 Iunie, 2004, 09:17:26 a.m.
Răspuns #10

doru

Vizitator
hai sa incep si eu, cu timiditate   :-[
 imi place sa beau  :P , dar nu ma consider alcoolic. nu fumez si nu intentionez sa ma apuc.  8) iubesc femeile,  cred ca m-as sinucide fara ele ;D. imi plac aniversarile si asi vrea sa am cate un prieten nascut in fiecare zi a anului,  nu sunt muncitor de felul meu ::)  , dar cand vreau sa realizez ceva fac orice imi este posibil ;D nu-mi place sa ma trezesc dimineatza imi place sa ma culc dimineatza tind sa cred ca nu-s prost ::), dar fiecare cu parerea lui ... IQ-ul nu-l dau pe fatza, il stie doar mama cred ca am aberat destul si ar trebui sa-mi arate careva sunt brunet cu ochi caprui mi-am pus lentile de contact, dar ma trezesc in cateva zile si imi revin la normal ascult cam ori ce fel de muzica cu conditia sa fie de calitate . nu zic ca nu mai ascult si cate un trash de melodie... dar fiecare cu problemele lui )
va mai zic ca dupa sexul frumos in viata mea urmeaza masinile si PC-urile mi-as dori sa mor pe o motocicleta sau cu o fata de 18 ani in pat :-*  cam atat, to be continued....

16 August, 2004, 04:44:22 p.m.
Răspuns #11

kytty

Saltaree!!!  mh... nu prea stiu cum sa ma pezint... sunt eleva in clasa a x-a..nu am dcat 16 ani,dar cred ca pot sa imi spun si eu parerea mea nu ? Ieri m-am inscris si pana azi am studiat site-ul...si cred ca super chiar hot....     Nice too meet u!!!!
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

16 August, 2004, 08:05:54 p.m.
Răspuns #12

DIANA

Vizitator
Fiti bine veniti cu toti!!!Cred ca toti noii  membri ar trebui intampinati cu surle si trambite. Eu nu am facut-o pana acum si imi cer scuze! Voi fi mai atenta pe viitor! Inca o data, fiti bineveniti!

01 Septembrie, 2004, 11:45:50 a.m.
Răspuns #13

samira_2004

Saltaree!!!  mh... nu prea stiu cum sa ma pezint... sunt eleva in clasa a x-a..nu am dcat 16 ani,dar cred ca pot sa imi spun si eu parerea mea nu ? Ieri m-am inscris si pana azi am studiat site-ul...si cred ca super chiar hot....     Nice too meet u!!!!
salut si eu am 16 ani cred ca suntem singurii de pe aici mai micuti sper sa vb

12 Noiembrie, 2004, 04:22:23 p.m.
Răspuns #14

samira_2004

ma bucur sa stiu ca exista o fata de 16 ani daca vrei sa vb email meu este samira_2004@k.ro astept un raspuns