09 Octombrie, 2025, 07:47:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 307766 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Ianuarie, 2007, 09:22:53 p.m.
Răspuns #30

|ngerMorT

Se fac si copii la bord?  ;D Nu de alta, dar sa aiba de lucru si lovergirl si lacramioara  :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Ianuarie, 2007, 09:24:42 p.m.
Răspuns #31

Semiramis

Global Moderator
ce posturi mai sunt libere? să văd dacă mă "coafează"  :P vreunul.
dacă nu (şi chiar prefer), să ramân un misterios pasager. pus pe rele. diabolic. şi divin.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Ianuarie, 2007, 09:24:58 p.m.
Răspuns #32

catty

se pare ca plecare se apropie...yupyyyyyy...abea astept ;D

pofta buna la toata lumea !!!!
totul arata minunat...multumim domnului bucatar  :)

25 Ianuarie, 2007, 09:31:35 p.m.
Răspuns #33

Just

Pai daca plecam pentru o perioada lunga,doar e croaziera ,nu gluma! nu o sa lasati bebelusii acasa. :) Pentru asta este Lovergirl si eu ca ajutor.Cand o sa fie noapte de bal ce va faceti !? eh!? cine spune povestioare ca sa adoarma copiii ,cine le da lapticul inainte de culcare... doica si cu ajutorul  .Hihi.
« Ultima Modificare: 25 Ianuarie, 2007, 09:34:04 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Ianuarie, 2007, 09:32:29 p.m.
Răspuns #34

Miss M.

Se fac si copii la bord?  ;D Nu de alta, dar sa aiba de lucru si lovergirl si lacramioara  :P

Pai sunt deja 2 copii la bord  :D ... Cezara Dianei si Denisa mea  ;D ... Si bineinteles , se pot face si copii la bord , xerox sau depinde dupa caz  :P ... Doar avem si doctor , cine e ? ... Sau n-avem  ???
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

25 Ianuarie, 2007, 09:44:39 p.m.
Răspuns #35

Miss M.

Se pare ca nu avem doctor ... Se ofera cineva ?
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

25 Ianuarie, 2007, 09:48:13 p.m.
Răspuns #36

diana_nistor

Vizitator
Heeeeiiiiiiiii! intoarce barca la mal, ca suntem aici inca, nu am plecat!  :D
 Cum puteam sa plecam fara tine, dorul nostru de duca?!  ;D
Semiramis, e liber postul de doctor...si moasa inclusiv! :) Ce zici? Te "bagi"?  ;)

Cat despre facerea de copii pe corabie... parca putem stii ce surprize ne asteapta intr-o asa calatorie lunga sau ce ganduri nastrusnice au unii sau altii?  ::) Ma intreb, insa, ce nationalitate ar avea un copil nascut intre Bahamas si Miami! :)

Deci, plecam pe 30 Ianuarie ale lui 2007. Fiti pregatiti, "voiosi si teferi/ vom pierde dorul de parinti/ Si visul de Luceferi!" :)

« Ultima Modificare: 25 Ianuarie, 2007, 09:49:57 p.m. de diana_nistor »

25 Ianuarie, 2007, 09:53:33 p.m.
Răspuns #37

Semiramis

Global Moderator
ok Diana, accept cu o condiţie.
voi rămâne misteriosul pasager, care este şi doctor. voi fi alinarea inimilor frânte  :D şi a durerilor de burtă (pe care sper să nu le provoc chiar eu).

ca să îţi răspund la întrebare, un copil născut între Bahamas şi Miami va avea cetăţenia pavilionului sub care este vasul pe care s-a născut. adică va fi primul cetăţean lovetime prin naştere.

semnat,
eu, divina  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Ianuarie, 2007, 10:08:51 p.m.
Răspuns #38

diana_nistor

Vizitator
Superb! Magnific cu cetatenia copilului! Bravos!

Cu postul de medic, insa...pai daca pe unul din pasageri il ia durerile de burta ce ii spunem?! "Cauta cea mai misterioasa persoana de pe corabie, ca ea e medicul!"?! ;D

25 Ianuarie, 2007, 10:15:42 p.m.
Răspuns #39

Escu

Global Moderator
ce agitatie...sper ca v-a placut mancarea...daca nu ati apucat sa mancati....mai e destula....sa va luati bagajele din fata bucatariei...si va rog frumos sa nu ma incurcati...chiar daca mai e pana plecam...am destula treaba...sa pun totul in ordine...hai...ca unii deja muncesc..la treaba cu voi....
Let's put a smile on that face!

25 Ianuarie, 2007, 10:37:13 p.m.
Răspuns #40

Luli

Mi-a placut! ;D
Pai..stiu sa..iubesc.Din toata inima.Pot fi un matelot la prora,da'nu va cint,ca n-am voce.Va pun ceva musica si ma duc pe la bucatarie sa gatesc.Copilul vi-l las celor cu chef si cu nervi tari.
Daca eu nu slabesc,nu slabesc,asta e.Si data trecuta cind am fost la Bahamas eram mai "solida" .Si nu m-a dat nimeni jos de unde dormeam pe sfori si parime.
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

26 Ianuarie, 2007, 04:21:50 a.m.
Răspuns #41

Evangeline

Draga Only u ma bucur ca-mi esti asociata. O sa aranjam doamnele si domnii de nota 10.
Daca va pregatiti de plecare eu trebuie sa ma grabesc cu, cumparaturile si ca vreau ca sa avem de toate pentru toti. Am fugit si ma stradui sa termin totul in timp ;)
Cat despre masa nu prea am timp dar cred ca am sa servesc o supa de morcovi si putin desert.

Va pup si sa aveti grija sa aveti totul gata pana luni :-*
Never, never quit!

26 Ianuarie, 2007, 05:50:43 a.m.
Răspuns #42

diana_nistor

Vizitator
Multumim pentru masa, Escu! Delicioasa si promitatoare! Incita curiozitatea pentru mesele ce vor urma! Vai de bietele noastre siluete! La intoarcere ne vom pune, fetelor, pe zamă de şălate şi spanac! :D
Se pare ca Charlie inca e ocupat cu aprovizionarea cu bauturi din cele mai alese. Vad ca vin comenzile lui deocamdata de apa. Sper ca nu a uitat de tuica de prune si Busuioaca de Bohotin!

Vad ca pregatirile au intrat in linie dreapta. Echipajul se aduna mai greu. Se pare ca la grele incercari ii supun Comandantul si secundul sau pe candidati! Intamplator mi-a spus ca a luat legatura cu capitaniile poturilor de pe intreg parcursul itinerarului si cu mandria unui "lup de mare" spunea ca toate farurile i-au dat "verde".

26 Ianuarie, 2007, 08:42:30 a.m.
Răspuns #43

Lorelei

Pleca-vom noua din cel port
Cu capitanul zece
Si nu ii e, zau, nimanui
In piept inima rece

Si ingerasi, si bucatari
si crai, bata-i norocul,
Plecam toti peste mari si tari
Si-ncepem de-acum jocul.

Ne-om indrepta spre alte zari
Chiar in Bahamas, cica,
Imi bate inima mai rau
Si-o simt asa de mica...

Toti marinari, si toti nebuni,
Plecam pe marea muta
Si vom fi dusi mereu, mereu,
Noroc ca nu c-o pluta...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

26 Ianuarie, 2007, 09:02:58 a.m.
Răspuns #44

diana_nistor

Vizitator
Vanzoleala, lume multa
Colorata fel de fel
Cu bagaje mari si groase,
Cu catel si cu purcel
Si cu dor de duca-n inimi
Iar in ochi sclipire-adanca
Nerabdarea din picioare
Parca, parca ne mananca!