10 Octombrie, 2025, 01:16:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Da-ti cu parerea despre tine  (Citit de 14155 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Februarie, 2007, 06:08:30 p.m.
Răspuns #15

|ngerMorT

LoveTime traieste prin utilizatorii sai. Contributia mea? Ca si a voastra.. ajut forumul sa traiasca. Fie ca e vorba de o poezie, o intrebare sau un raspuns, acest forum se hraneste si astfel poate trai.  ;)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

12 Martie, 2007, 09:58:28 p.m.
Răspuns #16

katya1886

nicodata suficient de buna cat sa contez...cat sa exist...

"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

12 Martie, 2007, 10:35:02 p.m.
Răspuns #17

Semiramis

Global Moderator
nicodata suficient de buna cat sa contez...cat sa exist...

ei...nici chiar aşa... ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Martie, 2007, 10:37:27 p.m.
Răspuns #18

katya1886

Da...dar cam asa sunt si in viata dezi cu zi...ce-i drept, cam nemultumita. Dar orice as face nu mi se pare suficient de bine...
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

11 Aprilie, 2007, 05:20:46 p.m.
Răspuns #19

charlie

Dar orice as face nu mi se pare suficient de bine...

atunci... persevereaza. trebuie sa reusesti undeva si sa zici ca e intr-adevar "suficient de bine"

You believe but what you see
You receive but what you give

17 Noiembrie, 2008, 01:08:02 p.m.
Răspuns #20

lumycriss

Vizitator
Cum mi se intampla de multe ori... imi simt interventia cam inoportuna... dar ce mai conteaza? Sunt un om printre oameni! Si e felul meu de a convietui printre voi! Am reusit sa va castig simpatia sau, din contra, antipatia... Inca nu stiu. Astept reclamatii :D Oricum, cert este ca aici am castigat cativa prieteni... de suflet... vreau eu sa cred... Dar tot timpul va lamuri si aceasta dilema... Eu... mi-am dat silinta atat cat am putut si cat am simtit pentru a aduce un plus de noutate si de frumos pe acest forum. "Sunt aici pentru că îmi place să exist aşa şi atât cât pot şi cum pot lângă alte persoane! Sunt aici pentru că nu vreau să fiu în altă parte atâta timp cât aici mă simt acasă!", vorba Lady-ei Allia.  :-*
« Ultima Modificare: 17 Noiembrie, 2008, 01:47:22 p.m. de Lumi Cris »

17 Noiembrie, 2008, 09:20:29 p.m.
Răspuns #21

katya1886

Fiecare om nu e decât o altă modalitate de a fi.  ::)

17 Noiembrie, 2008, 09:40:35 p.m.
Răspuns #22

RUDY

Probabil,sau mai mult ca sigur, cel mai genial, (daca se poate spune asa! :P), de pe site...Datorita MIE, multi ai iesit din anonimat...Poate si mai multi s-au retras...Doesn't matter...Raman la parerea ca fara interventiile si postarile MELE(asa rare cum sunt, din motive care nu privesc pe nimeni!)site-ul LOVETIME nu face nici cat o ceapa degerata! :D

Cu modestie,
Rudy

10 Ianuarie, 2009, 09:54:27 a.m.
Răspuns #23

ARIDANA

Vizitator
Contributia mea...poate contributia Lovetime,la ceea ce am devenit.
Si totusi,intentia mea este buna,...aiurita sunt eu si incapatanata sa aduc umila mea contributie. :-[
Da', nici de mine nu scapati!
Cu multa dragoste de viata...Monica ;)

21 Iunie, 2009, 03:02:50 a.m.
Răspuns #24

Paul

As dori sa adaug un merit... contributiei mele... pentru Lovetime.

Nu am sa uit niciodata ca este forumul pe care mi-am ambalat sentimentele si gandurile, fie ca am facut-o bine sau rau, fie ca am fost sincer sau nu, fie ca am facut-o sub o forma corecta sau nu. Nu l-am abandonat niciodata, si nici n-o sa-l abandonez.
Iubesc, deci exist.