09 Octombrie, 2025, 11:46:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: NEINTERESANT!  (Citit de 21998 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Ianuarie, 2007, 02:00:23 p.m.
Citit de 21998 ori

crocantzel

Vizitator
30.01.2007 la un mom dat

Chiar in timp ce scriu aici ma intreb: Ce dracu fac? Nu sunt bun la asta. Nu sunt bun la destainuiri. Incerc sa ma conving ca am nevoie sa las totul afara. Poate caut asta de mult. Poate e mai bine sa vorbesc aici, unde poate nici macar nu vede cineva ce scriu(doamne-ajuta) si sa traiesc cu iluzia ca am vorbi cu cineva. Ca nu mai sunt genu ala care tine totul in el, si in loc sa-si verse oful atunci cand trebuie si pe cine trebuie il tine in el si il varsa dupa mult timp pe un forum...Sau poate cred ca problemele mele sunt speciale, ca eu sunt special si vreau sa ma laud. Adica nu sa ma laud, ce e de lauda? Sa caut...compatimire...sa zica lumea: uite ma si la ala prin ce a trecut! Saracu de el. Eh, prin ce am trecut?? Majoritatea banalitati, care s-au resimtit puternic la un copil. Sau la un adolescent-adult care nu poate sa zica ce vrea...decat rar. Care tine absolut totul in el. Si atunci ma intristez. Daca am ajuns aici, incat sa cersesc compasiune si sa ma simt bine cand altii imi poarta de mila. Si iar incerc sa ma mint. Eu?? Sunt eu asa?? Eu, care incerc sus si tare sa-mi fac o imagine de independent, de macho, de jmeker? Eu, care stiu ce inseamna viata, suferinta, responsabilitate?? ....chiar stiu? Hmm...buna intrebare...ma pun singur in corzi...poate nu stiu, nu sunt, nu am, nu am fost si nu voi fi...Ei si?! Ia uite ma! Daca nu sunt ce? In fond ma simt bine acum ca scriu aici. Nici nu ma intereseaza ce scriu. Sau daca sunt coerent...Scriu ce vrea tasta mea! E coltul meu! Mai iau o gura de cola si ma gandesc la cat am de invatat si stau ca un nemernic si nu fac nimic. Astept sa pice din cer tot. Vreau si eu casa, vreau si eu masina, vreau sa nu-i mai cer bani mamei sau fratelui sau fratelui sau...Dar, hei! ce bine e sa fii intretinut! Mai ales, sentimentul e cu atat mai profund cu cat eu urasc sa fiu intretinut. Sau..oare urasc?? Oare sunt chiar asa cum vreau eu sa fiu? "Prea bolnav sa munceasca, prea fricos sa fure, prea mandru sa ceara - multumit sa-ndure..." Bine zis. Oare o sa ma trezesc vreodata din vis? Sa mai fac si eu ceva pt mine? Tocmai am primit un mail. De la Liviu Dumitrescu@ejobs.ro subj Liviu, azi gasesti 3 joburi noi din departamentele alese de tine. Ei si? Cate nu am mai gasit? Si ce daca? Nu tot dejeaba am fost la interviuri? Deja ma cunosc tipele de la recrutare. De aia nici nu ma mai cheama la interviuri. Pierd timpul cu mine. Si ce-s eu de vina ca-s student?? Sa-mi dea jobu` vreau eu, sa ma lase cu studentia! Ma descurc eu, altfel nu ma duceam acolo. Adica ma cheama la job full time si-mi zice ca nu ma vrea ca sunt student. Pai ba retardatule, de ce nu citesti in CV-u` ala pe care l-ai ales sa vina la interviu ca SUNT STUDENT SI VREAU SA LUCREZ! N-am treaba de timpul tau, tu pe al meu il pierzi!!! Chiar toti care ajung sus sunt asa? Atunci dati-mi o matura si raman pe strada. Mai bine. Dar, totusi...cred ca o sa citesc mailu`...

05 Februarie, 2007, 10:46:09 p.m.
Răspuns #1

crocantzel

Vizitator
5.2.2007 22:22
....

22:40
Ma hotarasc in sf sa scriu. Ce? Voiam sa scriu ca azi am fost nesimtit. Si nu mi-a placut senzatia. Si totusi mi-a placut. E greu de descris, chiar sa mi-o descriu si mie.

05 Februarie, 2007, 11:30:21 p.m.
Răspuns #2

B3b3

Se pare ca doamne doamne isi face somnul de frumusete cand i te ai adresat...iti amintesti ce ai simtit cand ai dat click POST gandurilor tale?

uneori suntem fortati sa devenim nesimtiti de aici si usoara senzatie placuta,parerea mea :-*

Bebe
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

06 Februarie, 2007, 05:48:22 p.m.
Răspuns #3

crocantzel

Vizitator
6.2.2007 14:44

F*ck is the word!
Am o zi de c***t intr-o viata de c***t inconjurat de oameni de c***t. FAC! N-am chef de nimic!

08 Februarie, 2007, 06:22:43 p.m.
Răspuns #4

crocantzel

Vizitator
Stiu ca-ti place sa te joci, dar mie nu-mi place sa fiu jucat. Mi`e teama sa-ti spun asta, poate e o teama prosteasca, dar totusi...o teama. Imi face placere sa discut cu tine. De ce trebuia sa spui ce ai spus??? Nu mai sunt eu de atunci. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!

09 Februarie, 2007, 10:17:18 a.m.
Răspuns #5

B3b3

hmmmm...  :'( inteleg ca nu e de bine,am tastat ce am simtit, in urma textului postat de tine nu era loc de joaca...in plus marea majoritatea persoanelor care reusesc sa imparta stari de moment cu cei de pe love time au o senzatie de eliberare, de liniste ,eram curioasa daca s a intamplat si cu tine la fel ...

PS: :( am un stil mai ciudat de exprimare,rog daca vreodata nu intelegeti ce vreau sa spun :intrebati ma!sau mai simplu " ignorati" :-X

Multumesc

Bebe
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

09 Februarie, 2007, 11:52:14 a.m.
Răspuns #6

crocantzel

Vizitator
Hei hei hei...Bebe, postul meu anterior nu era pt tine :) Era o discutie imaginara cu cineva. Niste cuvinte pe care le-as spune sau nu le-as spune. Si nu am vrut sa raman cu ele pe suflet. Da, ai dreptate, e o senzatie de eliberare cand imi descarc sentimentele aici. Ma simt bine.

24 Februarie, 2007, 03:52:44 p.m.
Răspuns #7

crocantzel

Vizitator
24.02.07

De ce oare trebuie ca de fiecare data cand ma simt si eu bine, cand totul merge bine, se gasesti cate cineva sa-mi strice zilele? Unul, una, doi...Binevoitori de astia sunt peste tot. Hehe...nu prea o sa le mai mearga treaba. Imi promit solemn. Si asa sunt considerat de unii magaru` de rezerva cand lipseste calu`, macar sa fiu ca magarul pana la capat. Sa vad cati morcovi isi permit sa-mi dea ca sa ma imbuneze.
"Back to my room and back inside my nest
Is not my day today
It`s obvious I don`t belog.
There`s NOTHING you can do
BRUISED UP JESUS for all the shame in you.

...........and I feel..you and I..selling friendships for an ounce of gold."

De ce nu pot fi si eu ca oamenii aia care lasa totul sa treaca pe langa ei si sa nu fie afectati in mare masura? Bine macar ca am boxele mari sa-mi urle in urechi muzica de taiat venele pe lungime. \m/  :bounce:

Pffff..Tre` sa mai fac si de mancare. Imi palce sa gatesc. Nici eu nu stiam asta pana de curand.  :laugh: 
............
Hehe..Gata si cu mancarea. Am luat o pauza de scris si am rezolvat problema.  :)

I find myself sometimes thinking in English. I find it more easy to express myself. I don`t know why. But I like it. :) Sometimes I even think in English and then I translate in Romanian. Isn`t that a bit strange? Eh, wtf cares? I sure don`t.

25 Februarie, 2007, 12:32:05 p.m.
Răspuns #8

valentina

Tot ceea ce scrii este interesant.Insemna ca iti descarci sufletul aici,asta e foarte bine.Dar cu engleza mea de balta,te rog tradu ceea ce ai scris.Da ,o sa spui ce ma intereseaza.Insa banuiesc ca odata ce iti scrii gandurile si le lasi sa ti le citim ,ar trebui sa stiu in a-ti raspunde ,a-ti da un sfat...cine stie poate te ajut sa treci mai usor peste anumite momente.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

28 Februarie, 2007, 01:40:38 p.m.
Răspuns #9

crocantzel

Vizitator
Spuneam ca ma gasesc uneori gandind in engleza. Chiar ajung sa gandesc asa si sa traduc in romana :) Vi se pare ciudat?

Cat despre sfaturi, suport...e o sectiune dedicata. Daca vreau ajutor o sa postez acolo. Mersi mult pt grija. Aici scriu ceea ce gandesc, cum gandesc. De aceea e asa...alambicat totul. Nu ma chinui sa-i dau o forma. Scriu ceea ce ma framanta exact asa cum imi vine.

28 Februarie, 2007, 02:20:19 p.m.
Răspuns #10

Rebecka

De ce sa fie ciudat ca gandesti??
Indiferent de limba in care o faci...mi se pare ciudat ca iti traduci tie insuti ceea ce gandesti in alta limba...de ce??nu intelegi?? :D :police:
« Ultima Modificare: 28 Februarie, 2007, 09:36:14 p.m. de Rebecka »
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

28 Februarie, 2007, 07:40:14 p.m.
Răspuns #11

pokemon

rebeka mi a placut!
sa iti traduci ceea ce gandesti.
si eu numar in engleza..... :police: dar nu imi traduc :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Martie, 2007, 05:30:51 a.m.
Răspuns #12

crocantzel

Vizitator
Pokemon, sigur nu iti traduci? Atunci de unde stii sa numeri sau daca numeri corect? :P

Nu, eu nu traduc fiindca nu inteleg. Pur si simplu vreau sa vad cum suna in alte vorbe. Mi se pare ca in engleza ma exprim mai bine, mai pe deplin. Romana e prea plina de subintelesuri. Cu greu poti vorbi ceva faca ca o persoana sa iti poata rastalmaci vorbele.

01 Martie, 2007, 08:14:17 p.m.
Răspuns #13

valentina

Cateodata chiar ma bag unde nu-mi fierbe oala.Asa este,de ce sa-mi traduci mie ,atata timp cat e neinteresant.Chiar nu o sa ma mai deranjez sa citesc acest topic.Te las sa-l scrii in orice limba doresti.Scuza-ma de supararea pe care ti-am pricinuit-o, bagandu-ma in seama. :-X
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

01 Martie, 2007, 09:21:19 p.m.
Răspuns #14

crocantzel

Vizitator
1.03.07

Nu e interesant cum un simplu cuvant, mai bine zis o mica propozitie, poate sa-ti schimbe starea de spirit radical? Poate ca e banal, trivial, dar e magic. Pt mine. Venind de la persoana potrivita. Suuper :) Sau, cum zice francezul: Very, very interesting...