30.01.2007 la un mom dat
Chiar in timp ce scriu aici ma intreb: Ce dracu fac? Nu sunt bun la asta. Nu sunt bun la destainuiri. Incerc sa ma conving ca am nevoie sa las totul afara. Poate caut asta de mult. Poate e mai bine sa vorbesc aici, unde poate nici macar nu vede cineva ce scriu(doamne-ajuta) si sa traiesc cu iluzia ca am vorbi cu cineva. Ca nu mai sunt genu ala care tine totul in el, si in loc sa-si verse oful atunci cand trebuie si pe cine trebuie il tine in el si il varsa dupa mult timp pe un forum...Sau poate cred ca problemele mele sunt speciale, ca eu sunt special si vreau sa ma laud. Adica nu sa ma laud, ce e de lauda? Sa caut...compatimire...sa zica lumea: uite ma si la ala prin ce a trecut! Saracu de el. Eh, prin ce am trecut?? Majoritatea banalitati, care s-au resimtit puternic la un copil. Sau la un adolescent-adult care nu poate sa zica ce vrea...decat rar. Care tine absolut totul in el. Si atunci ma intristez. Daca am ajuns aici, incat sa cersesc compasiune si sa ma simt bine cand altii imi poarta de mila. Si iar incerc sa ma mint. Eu?? Sunt eu asa?? Eu, care incerc sus si tare sa-mi fac o imagine de independent, de macho, de jmeker? Eu, care stiu ce inseamna viata, suferinta, responsabilitate?? ....chiar stiu? Hmm...buna intrebare...ma pun singur in corzi...poate nu stiu, nu sunt, nu am, nu am fost si nu voi fi...Ei si?! Ia uite ma! Daca nu sunt ce? In fond ma simt bine acum ca scriu aici. Nici nu ma intereseaza ce scriu. Sau daca sunt coerent...Scriu ce vrea tasta mea! E coltul meu! Mai iau o gura de cola si ma gandesc la cat am de invatat si stau ca un nemernic si nu fac nimic. Astept sa pice din cer tot. Vreau si eu casa, vreau si eu masina, vreau sa nu-i mai cer bani mamei sau fratelui sau fratelui sau...Dar, hei! ce bine e sa fii intretinut! Mai ales, sentimentul e cu atat mai profund cu cat eu urasc sa fiu intretinut. Sau..oare urasc?? Oare sunt chiar asa cum vreau eu sa fiu? "Prea bolnav sa munceasca, prea fricos sa fure, prea mandru sa ceara - multumit sa-ndure..." Bine zis. Oare o sa ma trezesc vreodata din vis? Sa mai fac si eu ceva pt mine? Tocmai am primit un mail. De la Liviu Dumitrescu@ejobs.ro subj Liviu, azi gasesti 3 joburi noi din departamentele alese de tine. Ei si? Cate nu am mai gasit? Si ce daca? Nu tot dejeaba am fost la interviuri? Deja ma cunosc tipele de la recrutare. De aia nici nu ma mai cheama la interviuri. Pierd timpul cu mine. Si ce-s eu de vina ca-s student?? Sa-mi dea jobu` vreau eu, sa ma lase cu studentia! Ma descurc eu, altfel nu ma duceam acolo. Adica ma cheama la job full time si-mi zice ca nu ma vrea ca sunt student. Pai ba retardatule, de ce nu citesti in CV-u` ala pe care l-ai ales sa vina la interviu ca SUNT STUDENT SI VREAU SA LUCREZ! N-am treaba de timpul tau, tu pe al meu il pierzi!!! Chiar toti care ajung sus sunt asa? Atunci dati-mi o matura si raman pe strada. Mai bine. Dar, totusi...cred ca o sa citesc mailu`...