10 Octombrie, 2025, 05:24:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: NEINTERESANT!  (Citit de 22017 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Martie, 2007, 10:11:11 p.m.
Răspuns #15

Rebecka

Hey, de francezi nu te lua ca eu sunt acum in tara lor, sau macar la granita cu tara lor dar e aceeasi limba asa ca mai bine zi ca englezul tres tres interessant... :angel:
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

07 Martie, 2007, 04:19:07 p.m.
Răspuns #16

crocantzel

Vizitator
cum pot fi unele femei ataaaaat de proaste? Moment in care cei care citesc ce`am spus se revolta. :) Ascultam o discutie dintre 2 iubiti, cica. El o-njura ca pe dracu, ca pe ultimul om, ii zice chiar sa nu indraneasca sa se duca la discoteca sambata ca el o sa fie cu alta si o sa o ia la bataie, iar ea rade. Oare chiar pot fi si oameni de astia??? Zau ca nu stiam. Si el, moaaaama ce se mai lauda. "Bah ce o mai injur pe asta, da-o dracu de proasta." Deci a observat si el. Poate chiar e. Si zic WTF? Eu, ca barbat, nu-l inteleg pe el. Cum poate sa se comporte asa? Where the fuck is this world heading to???

19 Aprilie, 2007, 12:29:50 a.m.
Răspuns #17

crocantzel

Vizitator
Ma gandeam zilele astea sa fac o comparatie, viata mea contra ceva. Si asa m`a lovit. De multe ori am facut comparatii de astea, si niciodata o comparatie nu a fost ca o comparatie precedenta. De fiecare data vorbesti despre tine in alte cuvinte, te vezi cu alti ochi. In fiecare zi crestem in ochii nostri, iar cand scadem, scadem mai putin azi decat am scazut ieri. Oare stiind ca perfectiunea inseamna fericire, cautam perfectiunea ca sa fim fericiti sau cautam fericirea sa atingem perfectiunea? Fericire in rate, exact cum zice Tudorache, asa mi-as descrie viata mea de acum. Frunze care abia inmuguresc, flori care asteapta sa infloreasca. Ehh, simple pareri. Oricand poate veni bruma sa distruga mugurii...

19 Aprilie, 2007, 03:05:11 a.m.
Răspuns #18

Lady Allia

...şi apoi apar alţii...pentru că în asta stă esenţa vieţii...în renaştere... :) :-* :)!
...viaţa ta nu o compara cu nimic...compar-o doar cu...o minune, iar apoi...priveşte-te!  :)

11 Mai, 2007, 09:18:37 p.m.
Răspuns #19

crocantzel

Vizitator
Ochii tai, plini de soare si vis,
Mana ta, parul imi mangaia.
Mi-amintesc, fara sa ma gandesc,
Ca prin vis...

Povesteai, vorbe dulci imi spuneai,
De un print si de-un rege vorbeai.
Mi-amintesc, fara sa ma gandesc,
Ca prin vis...

Intr-o seara, ma alintai,
O poveste cum imi spuneai
Si in poala, tu ma tineai
Suradeai...

Spune mama, unde te duci ?
Mama, stai sa ma asculti.
O mama, imbatranesti...
Unde esti ?

Au trecut, cati ani de-atunci
De cand tu, imi povesteai.
Anii trec, nu inteleg,
Fara rost...

Parul tau s-a mai albit.
Mana ta a imbatranit.
Ochii tai sunt ca atunci,
Ca prin vis...

Spune mama, unde te duci ?
Mama, stai sa ma asculti
O mama, imbatranesti...
Unde estï ?

:( :( :( :( :( :( :(

11 Mai, 2007, 09:28:04 p.m.
Răspuns #20

crocantzel

Vizitator
Sunt satul sa las de la mine. Sa ma prefac ca am gresit cand stiu foarte bine ca am dreptate. Sa mi se ceara sa fac eu totul, chiar si ce nu trebuie sa fac. Sa fiu facut mincinos cand nu mint, sa las de la mine cand trebuie sa primesc, sa sufar din prostie altora.

FUCK OFF!!!