Atât cât de mult ne-o îngăduie inima...!
Exemplul tău este...dureros, dar eu consider că nimic nu împiedică iubirea...nici măcar moartea! Moartea ne învinge trupul..., îl seacă de viaţă, de sănătate, de lumina aceea minunată din privire..., dar nu triumfă niciodată deasupra sufletului...
Dacă acel cineva este persoana care lângă oricine am fi ne dăinuie încă în suflet...deci este iubirea sinceră şi adevărată a vieţii noastre...eu cred că locul meu ar fi lângă el indiferent de consecinţe! Nu m-aş întreba de ce am trăit separat atâta vreme şi un astfel de coşmar ne-a adus din nou alături...m-aş mulţumi doar să exist plină de viaţă lângă el...atâta vreme cât va trebui să fie!
Dacă este cineva care a fost doar ideea de iubire...l-aş vizita de câte ori aş putea, aş încerca să-i bucur clipele rămase, dar nu i-aş lăsa speranţa...Nimeni nu merită să moară minţit! Iubirea adevărată poate să apară pentru el şi atunci, iar eu...i-aş sta în calea împlinirii...!
Iar ca să mă refer la ceea ce trăiesc...îl iubesc pe Cătălin din adâncul sufletului şi consider că nimeni, nimic, niciodată nu mă va putea ţine departe de el... Locul meu a fost, este şi va fi mereu lângă el pentru că sunt egoistă...şi vreau mereu să mă bucur de zâmbetul lui, de privirea lui, de mânuţa lui, de vocea lui...de el!
Dacă ar fi bolnav...aş fi sănătoasă lângă el atâta vreme cât ar fi nevoie, iar apoi m-aş întinde lângă el şi ne-am privi...până dincolo unde moartea nu are nimic de spus!
Moartea...nu triumfă niciodată...ea este doar un element important al existenţei...singur, trist...căruia îi rămâne doar uscăturile de pe morminte...Ceea ce este mai important ne rămâne nouă...amintirile, sufletul, iubirea, trăirea şi...viaţa!