10 Octombrie, 2025, 08:28:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: "De lav", noul album semnat Daniel Fat, cu 8 piese pe versuri de Rudy Valentino  (Citit de 9817 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2007, 06:19:37 p.m.
Citit de 9817 ori

Rudy Valentino

Noul album "De lav" purtând semnatura lui Daniel Fat cu 8 piese pe versuri de Rudy Valentino, poate fi ascultat pe www.radio3net.ro. Materialul conţine 20 de piese, care se vor o satiră la adresa cantecelor siropoase, cu texte fara sens.Câteva piese sunt parodii după melodiile "de dragoste”" ale altor trupe.Lansarea a avut loc in data de 16 febr 2007 (Club A, in cadrul AntiValentinesDay-Week.)
Daniel Fat va pleca intr-un turneu de promovare a albumului si va ajunge la Brasov, Timisoara si Cluj.

18 Februarie, 2007, 10:15:22 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Misto mastre :) o banalitate, pentru dumeavoastra  :whistling:

Din pacate, pe adresa de mai sus, la rubrica de "Search and Play" nu gasesc nimic... Un link pe youtube ceva ?

18 Februarie, 2007, 10:30:06 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Februarie, 2007, 10:47:37 p.m.
Răspuns #3

Rudy Valentino

Loreley,multumesc!Pacat ca-ti irosesti talentul incontestabil cu indivizi obscuri si absolut tembeli,gen "Escu"!Iulian,thanks de vizita!!Link-ul e bun!Intra pe prima pagina!Acolo gasesti si albumul lui Dani Fat!Pe youtube n-am decat link-ul asta, cu o melodie mai veche a lui Dani:http://www.youtube.com/watch?v=VnSqWP4KOSI

Cu prietenie
Rudy

19 Februarie, 2007, 12:38:23 a.m.
Răspuns #4

Eve

Ma bucur sa aflu ca ai debutat macar sub aceasta forma. Astept sa aud de ceva publicatii.
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

19 Februarie, 2007, 12:47:09 a.m.
Răspuns #5

Rudy Valentino

Eve, micutzo, vorbesti de parca ne-am cunoaste de cand lumea...Mai ciudat e ca ai un singur comment pe site si acela in subsolul anuntului meu!Thanks, anyway!

Rudy

19 Februarie, 2007, 01:03:46 a.m.
Răspuns #6

Eve

N-ai pentru ce. Te-am citit, intr-adevar. Pentru a ne cunoaste trebuia sa ma citesti si tu (macar atat). Nefiind reciproc...  ::)
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

19 Februarie, 2007, 04:32:22 p.m.
Răspuns #7

|ngerMorT

Felicitari maestre si la mai multe reusite! Sunt sigura ca vor mai fi si sper sa le impartasesti in continuare cu noi! Bravo!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

19 Februarie, 2007, 04:37:35 p.m.
Răspuns #8

Just

Felicitari Rudy si la mai multe! Am acultat cateva piese din album si sigur te-as fi recunoscut pe tine in spatele versurilor ,chiar daca nu ne spuneai .Bravo !Si sa ne tii la curent.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

19 Februarie, 2007, 04:45:33 p.m.
Răspuns #9

Rudy Valentino

IngerMort, Just_a_tear,thanks a lot! :)

Kiss your hands
Rudy

19 Februarie, 2007, 07:26:18 p.m.
Răspuns #10

Lorelei

Rudy, pacat ca Dumnezeu si-a irosit darul scrierii pe indivizi ca tine. Ma plec oricand in fata talentului tau, singurul autentic de pe aici, de altfel, insa pentru a fi OM e nevoie de mult mai mult de atat. se pare ca din celelalte puncte de vedere, Doamne Doamne a fost mult mai sarac... Noroc ca a fost mai darnic cu "indivizi" ca Escu... Si bine ca nu nu ne-a dat la toti talent cu carul ca mi-e teama ca lumea asta devenea extrem de saraca...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

19 Februarie, 2007, 08:15:18 p.m.
Răspuns #11

Lady Allia

Felicitări şi la cât mai multe astfel de evenimente! Să ai în continuare parte de cât mai multe împliniri şi succese! Am ascultat albumul şi mi-a plăcut în mod deosebit! Baftă şi...sper să mai împarţi cu noi şi alte bucurii!

cu prietenie,
Ramona-Sandrina

19 Februarie, 2007, 08:31:18 p.m.
Răspuns #12

Rudy Valentino

21 Februarie, 2007, 02:08:41 p.m.
Răspuns #13

Kathlen

Mi-a placut la nebunie!
Oricum, eu ma asteptam sa scrie: 'pe versuri de  Rudy Valentino interpreteaza Danile Fat!' oricum, nu mai e mult pana acolo!
Felicitari ! :)
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!

21 Februarie, 2007, 07:34:07 p.m.
Răspuns #14

Rudy Valentino

Kathlen, multumesc pt. comment,micutzo!

Kiss your hands
Rudy