10 Octombrie, 2025, 08:32:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI SURIOARA MEA NEPRETUITA  (Citit de 16363 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Februarie, 2007, 09:10:10 p.m.
Citit de 16363 ori

sunshine

LA MULTI ANI SURIOARA!!!!!!
     A TRECUT UN AN DE CAND EMOTIILE PUSESERA STAPANIRE PE SUFLETUL TAU DELICAT , UN AN IN CARE AI DEVENIT MAI PUTERNICA,ANUL IN CARE AI TRAIT MAI MULTE DECAT AI FI VISAT VREODATA ....ITI DORESC , SCUMPA MEA, SA MAI TREACA 1000 DE ANI DAR  CARE SA-TI ADUCA NUMAI LACRIMI DE FERICIRE , IMPLINIRE SI MULTA LINISTE SUFLETEASCA. ITI MULTUMESC RAMONICA PENTRU CA AI STIUT EXISTA LANGA MINE IN ORICE CLIPA, CA AI STIUT A-MI ASCULTA LACRIMILE SI M-AI INVATAT SA CRED IN MINE.
           LA MULTI ANI RAMONA SANDRINA, DUMNEZEU SA VA LUMINEZE SUFLETELE SI SA VA BINECUVINTEZE :-* :-* :-* [/color
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Februarie, 2007, 09:13:07 p.m.
Răspuns #1

Zantiala

La multi ani, fie sa ai parte numai de fericire, numai de dragoste, numai de impliniri... fie ca Dumnezeu sa reversa asupra ta cupa fericirii , iar stropii ei sa iti lumineze zilele vietii tale, si ale celor dragi tie.  :cheers:
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

21 Februarie, 2007, 09:16:01 p.m.
Răspuns #2

Lady Allia

... :-* :-* :-*...mulţumesc din suflet...!
 Oricâte cuvinte ar naşte sufletul meu în aceste clipe...nici unul nu este potrivit şi îndeajuns pentru sufletul tău draga mea surioară!
 Am fost lângă tine şi voi fi mereu..., iar fericirea deplină am să o am când am să-ţi văd surâsul larg şi frumos pe chip...şi am să pot să te îmbrăţişez...! Când te voi vedea...va fi o zi cu adevărat binecuvântată pentru mine...!
 Mulţumesc draga mea pentru tot!!! Şi eu TE IUBESC...şi am să te iubesc mereu!!!

21 Februarie, 2007, 09:17:52 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

Mulţumesc Zantiala..., fie ca viaţa să te sărute şi pe tine cu împliniri şi frumuseţe deasemenea!  :happydance:

21 Februarie, 2007, 09:36:36 p.m.
Răspuns #4

Rudy Valentino

LA MULTI ANI ,RAMONA!

Rudy

21 Februarie, 2007, 09:41:49 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

Mulţumesc dragul meu prieten... :peck:...! Mă bucură nespus vizita ta alături de cei dargi mie şi...îţi doresc deasemenea tot binele din lume şi fericirea şi te-aş ruga să rămâi la o halbă de bere ...  :cheers:  :)

aceeiaşi,
 Ramona-Sandrina

21 Februarie, 2007, 09:49:43 p.m.
Răspuns #6

Rudy Valentino

Sigur, Ramo, raman cu tine cat vrei...Aduc eu o naveta de "Haineken"....Sau poate preferi un lichior fin? :D

Rudy

21 Februarie, 2007, 09:56:27 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Heeey - cum de e ziua ta azi si eu n-am stiut :D si calendarul zice ca e in viitor  :-[

:-* Success in tot ce vrei sa intreprinzi, si multa bafta si noroc in viitorul ce se anunta..

La Multi Ani!

21 Februarie, 2007, 09:58:08 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
la multi ani, multa sanatate...ca e mai buna decat toate...si tot ce iti doresti...

si bautura unde e ? :cheers:
Let's put a smile on that face!

21 Februarie, 2007, 10:01:50 p.m.
Răspuns #9

|ngerMorT

Si totusi... nu e maine?  :o Eh, dar daca tot se inghesuie lumea azi, atunci hai si eu cu poporul!  ;D

La multi ani Ramona! Iti doresc sa fi fericita alaturi de cei pe care ii iubesti si sa ai parte de multa iubire.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Februarie, 2007, 10:02:25 p.m.
Răspuns #10

Just

La multi ani frumosi si plini de fericire,Lady Ramona. Tot ce doresti tu sa devina realitate.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

21 Februarie, 2007, 10:32:52 p.m.
Răspuns #11

Eve

Multi ani fericiti si fie ca dragostea pe care o reversi cu generozitate in ceea ce faci sa intoarca asupra ta aceeasi nesfarsita aura de lumina si dorintele sa ti se implineasca!
 :-*
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

21 Februarie, 2007, 10:37:58 p.m.
Răspuns #12

Lorelei

La multi ani, fata frumoasa, multi si fericiti, plini de dragoste si de zambet. Sa-ti fie pasul usor si fruntea senina, drumul drept si dragul aproape.  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Februarie, 2007, 10:38:40 p.m.
Răspuns #13

Kathlen

La multi ani Ramona!
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sa fii fericita, iubita si inteleapta.
Multumim ca existi :)
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!

21 Februarie, 2007, 11:23:39 p.m.
Răspuns #14

charlie

mereu intarziatul (si mintal, recunosc)... iti zice "La multi ani !".

;D
You believe but what you see
You receive but what you give