09 Octombrie, 2025, 11:49:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI SURIOARA MEA NEPRETUITA  (Citit de 16332 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Februarie, 2007, 11:44:01 p.m.
Răspuns #15

Semiramis

Global Moderator
nu iti doresc in mod special 150 de ani sa traiesti. iti doresc in schimb ca, atati cati vei avea, sa-ti fie plini de fericire si sa-i traiesti aproape de cei dragi tie.
dragoste iti mai urez sa ai, talentul sa nu iti sece si sa te bucuri de tot ceea ce este frumos!
cu drag,
semiramis... :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Februarie, 2007, 11:47:00 p.m.
Răspuns #16

Lady Allia

Deci...da, m-aţi prins...ziua mea e mâine...pe 22, dar dacă surioara mea dragă a vrut să îmi fie alături de astăzi...am zis să mă bucur de acum pentru mâine  :-[ ;D :-[!
   Mă bucur însă din adâncul sufletului că vă am alături pe toţi...şi vreau să vă mulţumesc pentru cuvintele şi urările frumoase...pentru tot ceea ce însemnaţi voi în viaţa şi sufletul meu...
  Mulţumesc...prieteni dragi...: Iulian, Lorelei, Escu, Kathlen, Eve, charlie, just_a_tear, |ngerMorT, Semiramis..., mulţumesc încă o dată draga mea surioară Lili..., mulţumesc Rudy, Zantiala...şi tuturor...!
   Cât despre bere, băutură, dans şi chef...daaa...haideţi cu toţii să ne bucurăm unii de alţii şi să ne distrăm!  :happydance: :cheers: :bounce: :peck: :cheers: :happydance: :hug: :happydance: :cheers: :bounce:...!!!
   Rudy...lichior???  :D :D :D...Hmmm, te superi dacă sunt pretenţioasă şi vreau un vin dulce şi buuunn???  ;D  :happydance: ;D

It's partyyy timeee!!!

21 Februarie, 2007, 11:57:06 p.m.
Răspuns #17

Miss M.

Cand D-zeu a creat ingerii i-a lasat sa se joace. Unul era mai dragutz decat toti ceilalti..De gelozie ceilalti l-au impins si a cazut pe Pamant. Te-ai lovit?

La multi ani draga noastra , iti doresc din suflet multa fericire , fericire si aaaa era sa uit , FERICIRE  :laugh:

:-*

" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

22 Februarie, 2007, 12:04:27 a.m.
Răspuns #18

diana_nistor

Vizitator
La multi ani, sa ne traiesti draga Lady Allia! Si nu oricum, ci implinita si voioasa, cu caldura in suflet si casa, cu iubire si lumina, cu sanatate si intelepciune!
Si, daca e si voia lui Dumnezeu, astept sa ni te alaturi cat mai curand, noua mamicilor! :)
« Ultima Modificare: 22 Februarie, 2007, 05:07:19 a.m. de diana_nistor »

22 Februarie, 2007, 08:24:42 a.m.
Răspuns #19

andrada

La Multi Ani !!!!!!!!!!!!! draga mea Lady.

Iti doresc sa ramai mereu la fel de iubitoare ...ingerii iubirii sa te ocroteasca intotdeauna si sa-ti imbratiseze in aripile lor sufletul tau atat de minunat ...sa te poarte mereu in bratele lor pe taramul iubirii.

http://www.damaideparte.ro/?p=159

:-* :-* :-*

« Ultima Modificare: 22 Februarie, 2007, 08:26:27 a.m. de andrada »
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

22 Februarie, 2007, 08:54:45 a.m.
Răspuns #20

pokemon

si eu mai tarziu  :-[
la multi ani suflet frumos!sa fii fericita cum nu ai mai fost pana acum! :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

22 Februarie, 2007, 02:22:58 p.m.
Răspuns #21

Little Rose

La multi ani!
La multi ani !
La multi ani!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

22 Februarie, 2007, 03:03:27 p.m.
Răspuns #22

B3b3

Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

22 Februarie, 2007, 05:17:17 p.m.
Răspuns #23

catty

Si eu intarziata dar, din cate am inteles, in ziua potrivita :-[ :P

La multi ani !!!
Sper ca tot ceea ce este frumos sa te inconjoare, tot ceea ce e bun sa fie langa tine, faricirea sa iti fie alaturi la fiecare pas, dragostea sa iti umple sufletul clipa de clipa, norocul si sansa sa iti fie prietene apropiate, toate visele si dorintele sa iti fie implinite.
La multi ani suflet minunat!

22 Februarie, 2007, 06:41:57 p.m.
Răspuns #24

Lady Allia

Mulţumesc din suflet dragele mele: andrada, lovegirl, diana_nistor, pokemon, catty, bebe, Little Rose ... şi vă doresc deasemenea numai fericire, zâmbete, bucurii şi să fiţi mereu înconjurate de multă, multă iubire!

Mulţumesc încă o dată tuturor...! Îmi daţi culoare, frumuseţe şi strălucire vieţii..., o faceţi să fie absolut minunată! Sper ca în curând..., poate la o nuntă... :D..., să ne întâlnim cu toţii şi să facem un chef pe cinste...ce ziceţi???

23 Februarie, 2007, 05:30:16 a.m.
Răspuns #25

Evangeline

La multi ani si fericiti iti zic si eu :-* Sa nu-ti pierzi frumusetea sufletului niciodata, suflet ca al tau rar se mai gaseste foarte rar. Multa fericire iti doresc :peck:

:-*
Never, never quit!

23 Februarie, 2007, 11:43:31 a.m.
Răspuns #26

Lady Allia

Mulţumesc suflet frumos şi drag...! Şi eu îţi doresc să rămâi la fel de frumoasă sufleteşte şi să ai parte doar de fericire şi împliniri...
:-* :hug: :-*

25 Februarie, 2007, 04:52:13 p.m.
Răspuns #27

ONLY DESIRE

iti urez un mult prea intarziat "la multi ani",sa ai parte numai de bucurii,sa ti se indeplineasca toate dorintele si......ca aceasta sa fie varsta la care vei deveni mamica.te pup dulce
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Februarie, 2007, 09:59:31 a.m.
Răspuns #28

Lady Allia

Multumesc din suflet draga mea ONLY U...pentru faptul ca esti alaturi de mine in aceasta zi...ca dealtfel in tote celelalte  :happydance: :peck: :happydance: ! Iti multumesc pentru toate urarile frumoase si pline de caldura si...iti doresc deasemenea numai frumusete, fericire si iubire in viata!