10 Octombrie, 2025, 08:31:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sarea si piperul  (Citit de 18851 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Februarie, 2007, 08:09:08 p.m.
Răspuns #15

pokemon

subscriu la postul ingerasului
cu mentiunea ca lady este katchup ul dulce din care as manca fara sa ma satur
si al tine...nu mi se pare ca ai fi iute...esti doar dulce :D
in rest perfect de acord :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Februarie, 2007, 10:46:49 p.m.
Răspuns #16

Semiramis

Global Moderator
..."madam semiramis"...?
 :rofl:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Februarie, 2007, 10:54:26 p.m.
Răspuns #17

valentina

..."madam semiramis"...?
 :rofl:

hai de data asta ce-am mai facut? :P
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

25 Februarie, 2007, 10:55:47 p.m.
Răspuns #18

Semiramis

Global Moderator
n-ai făcut nimic, m-ai facut să râd de nebună...auzi..."madam semiramis"...hahaha! ai fost tare comică. părerea mea!
 :laugh:

valyusck e ca un ketchup dulce, pentru cei care nu suportă gustul iute... :D
vai cât m-a făcut să râd. jur că nu mai pot!!!  :laugh:  :rofl: :happydance: asta e din ciclul "fir-aţi ai draq cu melcii voştri"  :laugh:
« Ultima Modificare: 25 Februarie, 2007, 11:05:17 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Februarie, 2007, 11:12:44 p.m.
Răspuns #19

Miss M.

Citat
Complexata e putin spus,sunt pur si simplu furioasa
Chiar nu inteleg de unde atata furie dar fie ...  :-X

Citat
adica eu-sunt sarea caci asta sunt"ca sarea in bucate"-probabil voi fi o soacra acra ,nu numai sarata
Ya , right ... Whatever  8)

Citat
Imi pare rau ca va atacati atat de usor
Aici tu esti cea care se inseala amarnic . Stai linistita ca nu s-a atacat nimeni , cu atat mai putin din asemenea motiv . Ideea e ca , desi nimeni nu te-a jignit cu nimic , tu ai simtit nevoia sa vii si sa ne acuzi ca ne pupam in fund si pe tine nu te bagam in seama . Cine s-a atacat  ??? La randul meu am simtit nevoia sa vin sa te lamuresc in respectiva problema , daca nu as fi facut-o probabil ca ai fi fost si mai furioasa ... " ia uite frate astia chiar nu ma baga in seama " ... Din moment ce ai zis ceva la adresa noastra banuiesc ca asteptai si un raspuns , nu ? . Eu ti-am raspuns sincer .

Citat
Straduiti-va sa oferiti iubire si celor din jurul vostru ,si celor mai putin dotati intelectual
Nu stiu cum sta treaba cu oferitul de iubire insa sper ca esti constienta ca eu nu am insinuat nici o clipa ca tu ai fi mai putin dotata intelectual . Faptul ca unii sunt mai apropiati si se baga mai mult in seama nu are la baza criteriul inteligentei ci faptul ca intra mai des pe site si posteaza mai mult . Mai intra in discutie si calitatea posturilor pe care fiecare o apreciaza cum vrea si cum poate .

Citat
probabil ca uneori dau cu bata in balta,dar mai mult imi place sa citesc ceea ce se posteaza

E adevarat ... uneori dai cu bata in balta !

Pai daca mai mult citesti decat scrii eu n-am de unde sa-mi fac o parere despre persoana ta . Nu am spus ca nu-mi place de tine , nu am spus ca posturile tale nu-s stralucite , ai interpretat total aiurea . Iti explic pentru ultima data si cu asta sper sa se incheie aceasta discutie . M-am referit la modul general ca e normal ca unii care sunt mai prezenti pe site decat altii sa formeze anumite "bisericute" , deasemenea sta in legea firii ca nu poti sa placi totii oamenii cu care intri in contact , unii sunt mai rasariti prin anumite trasaturi de caracter umor , tupeu , inteligenta , sociabilitate , prostie , etc ... de altii nu te apropii pentru ca nu stii nimic despre ei pentru ca nu s-au manifestat in nici un fel si nu te poti baga in seama aiurea ca nu stii cum reactioneaza omul , ma intelegi ? ... Daca nu te-am mentionat in acea descriere asta nu inseamna ca am ceva cu tine doar ca nu mi-am permis sa fac asta atata timp cat eu nu te-am vazut manifestandu-te in vreun fel anume . Posturile tale de obicei sunt scurte si vagi in opinia mea si ele nu lasa sa se vada prea mult din felul tau de a fi . Dealtfel sunt mai multe persoane despre care as fi putut sa scriu , ex: Just , IngerMort , Serenity , Charly , Crocantel , s.a.m.d ... numai ca am scris si eu ce mi-a venit mai repede in minte la ora aia .

Citat
Mai ales posturile in care e cantata iubirea,in care se simte acel ceva.Poate ca eu simt mai profund ca tine...
Iar ai dat-o cu bata in balta .
In primul rand nu stiu ce relevanta avea chestia asta in discutia noastra  ::) In al doilea rand nu stiu daca e ceva de laudat in faptul ca tu simti mai profund ca mine  ??? In ultimul rand nu ma cunosti ca sa stii cat de profund pot eu sa simt si ... by de way ... CE anume simti tu mai profund ca mine ?  8)

Citat
Simte si traieste fiecare clipa,ca si cum ar fi ultima
Cu asta m-ai consolat  ;D

Incheiere
Imi cer scuze daca m-am exprimat cam dur . Vreau sa intelegi ca n-am nimic cu tine , nimeni de aici n-are nimic cu tine . Lasa-ne sa te cunoastem , incearca sa te integrezi mai bine printre noi ca sa nu te mai simti complexata , furioasa , etc ... Si hai sa-ti las si eu o vorba de consolare .
Daca taceai filozoafa ramaneai .  

:-*
« Ultima Modificare: 26 Februarie, 2007, 02:08:34 p.m. de LoveGirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

25 Februarie, 2007, 11:44:41 p.m.
Răspuns #20

Dedeiu

Asta a fost ceva de genul "%$^% %^%  #^^ %^@#&*^ %#@. Sa sti ca nu te-am injurat si nu am nimic cu tine."  :-*

25 Februarie, 2007, 11:53:05 p.m.
Răspuns #21

|ngerMorT

Si totusi... se pierde esenta topicului...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

26 Februarie, 2007, 01:44:18 p.m.
Răspuns #22

crocantzel

Vizitator
In general: LoveTime e ca zaharu`(nici nu aveti idee cat de dulce beau ceaiul sau cafeaua)
In particular LoveGirl(dupa ultimele topicuri): ca sarea, depinde cu ce o amesteci si in ce cantitate
Eu..mie-mi place sa fiu ca srea-n ochi, sa trezesc la realitate(pacat ca nu-mi reuseste :) )

26 Februarie, 2007, 02:15:25 p.m.
Răspuns #23

charlie

In general: LoveTime e ca zaharu`(nici nu aveti idee cat de dulce beau ceaiul sau cafeaua)

sa nu faci diabet.

Eu..mie-mi place sa fiu ca sarea-n ochi, sa trezesc la realitate(pacat ca nu-mi reuseste :) )

daca esti prea dulce, ce sa iti fac !

You believe but what you see
You receive but what you give

26 Februarie, 2007, 03:38:08 p.m.
Răspuns #24

crocantzel

Vizitator
daca esti prea dulce, ce sa iti fac !

Ei si tu acum  :-[ Ma bagi la idei

26 Februarie, 2007, 06:54:23 p.m.
Răspuns #25

charlie

Ei si tu acum  :-[ Ma bagi la idei

ai idei eronat formate. mai gandeste.
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Februarie, 2007, 08:37:56 p.m.
Răspuns #26

valentina

bun ,e din ce in ce mai distractiv.Am ras asta e bine la durerea de cap ce-o am,e bine venita.
         Draga lovegirl ti-am vazut pozele(sa-ti traiasca fetita ,sa fie la fel ca mamica ei).Nu te cunosc si zau asa iao si tu mai in gluma.
         Sunt constienta ca uneori dau rau de tot cu bata in balta,dar ...asta sunt,nu am alta de unde sa iau.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

27 Februarie, 2007, 12:29:44 a.m.
Răspuns #27

Miss M.

Hai mai ... zau asa , nici ca as fi facut vreun atac de panica  :P Mersi de urare , iti doresc deasemenea multa sanatate tie si fetitelor tale . Punct si de la capat , ok ? ... Totul e bine cand se termina cu bine  :angel:
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Februarie, 2007, 10:11:04 a.m.
Răspuns #28

Lady Allia

Unii...suntem ca si sarea, altii suntem ca si piperul, altii ca si chilli..., altii ketchup dulce sau iute, dar important este ca oricum ne amestecam...ramane intotdeauna combinatia perfecta...!
 Indiferent de divergentele sarate, iuti, piperate...,la sfarsitul acestora ramane doar un gust dulce si un zambet frumos..., combinatia ideala pentru orice activitate sau lucru de marca si calitate!
 Imi place sa va gust pe fiecare asa cum sunteti...si nu as vrea pentru nimic in lume sa va schimbati, pentru ca...sunteti combinatia ideala!!!

02 Martie, 2007, 02:06:05 p.m.
Răspuns #29

black rose

pai dupa parerea mea....destemona si furia ingerului ideali pt acest topic...se iubesc ca sarea in bucate..si reprezinta piperul vietii....cu ei nu se plictiseste lumea...ca multi altii dintre voi care va iubit...aici trebuie sa-l mentionez si pe Escu impreuna cu jumatatea sa
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!