10 Octombrie, 2025, 08:20:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: 1 martie 2007  (Citit de 8139 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Februarie, 2007, 10:48:53 p.m.
Citit de 8139 ori

Semiramis

Global Moderator
Seara bună!!!

Martie vine înfrigurat. Îl aşteptăm cu mare drag şi cu speranţa soarelui în suflet. Mă gândesc la mărţişorul pe care o sa-l primesc şi nu mă pot concentra la altceva...mi-am pregătit acul să-l pot agăţa la rever. Un ac mare, care poate susţine 3 mărţişoare. Cel de la tatăl meu, cel de la iubitul meu şi cel...de la mine. Da! Recunosc! Mi-am cumpărat un mărţişor. O găinuşă din argint. Şi e tare frumoasă.  :D
În rest, ce aş mai putea eu spune?
Fie ca toate primăverile să se adune în ochii voştri şi zâmbetul să vă fie mereu pe buze. La mulţi ani dragele mele!

cu drag,
Semiramis,
28 februarie 2007

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Februarie, 2007, 10:58:22 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Seara buna si tie draga Semiramis! Si totusi... s-ar putea ca martie sa vina macar cu o raza de soare. Apropo.. sper ca v-ati ales baba! Macar asa de amuzament.. poate aveti noroc si e vremea frumoasa ca sa va putei mandri!  :)

Martisorul mi l-am prins inca de azi in piept. Unul la bluzita cu care stau in casa. Unul in hainuta se strada. Ca sa ma trezesc maine direct gatita de sarbatoare! La multi ani va doresc si eu frumoase fete!

IngerulVostruViu. 
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

28 Februarie, 2007, 11:06:45 p.m.
Răspuns #2

serenity82

La multi ani pentru toate fetele, fetitele, femeile!. Suntem niste fiinte gingase pe cale de disparitie. Acum vorbind serios, va doresc sa aveti nu numai o primavara plina de soare si caldura (chiar da ca e friga afara) dar o viata fara probleme majore si luminata mereu de cele mai calde si mai duioase raze de soare. Va doresc tot binele din lume, va multumesc ca existati si va promit ca daca pe 1 Martie nu e cald pe 4 sigur e ca e baba mea :D

Pupici muuuuuuuuuuuulti dati din tot sufletul meu, pana obosesc sau sec de atatia pupici, dar de secat nu voi seca ;)  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*.................. :-*.. :-* :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Martie, 2007, 03:33:18 a.m.
Răspuns #3

Miss M.

Mai nu stiu ce se intampla ... Ori lumea o ia razna pe masura ce trece timpul ori eu , incet-incet , nu mai sunt cea care am fost  :-\ . Este 1 martie si parca nimic nu freamata in jur , cel putin nu asa cum simteam eu cu ceva ani in urma ... Parca tot orasul era plin de flori , parca mirosea a primavara , era acel " ceva " in aer care te facea sa te simti pur si simplu minunat . Inainte se daruiau martisoare . Tin minte cand eram in generala abia asteptam aceasta zi sa vedem cine primeste mai multe martisoare de la baieti , faceam colectie si ne laudam cu cele mai frumoase . Acum se daruiesc sub numele de martisor parfumuri , ceasuri , cosmetice si alte minuni ... Simt ca se pierde treptat farmecul acestor traditii care raman in final doar un pretext de a darui si a primi cadouri . Aceeasi senzatia m-a incercat si de Sarbatorile de iarna si un pic am fost dezamagita . Inainte era altfel ... era magie . A cam disparut !

Ma intreb acum ... oare s-au prafuit aceste traditii de-a lungul timpului sau le simt eu altfel acum ca m-am maturizat ? ...
Nu-mi dau seama  ::)

Anyway ... La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor  :-*
« Ultima Modificare: 01 Martie, 2007, 03:35:03 a.m. de LoveGirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

01 Martie, 2007, 05:28:05 a.m.
Răspuns #4

crocantzel

Vizitator
LA MULTI ANI tuturor. Sa primiti martisoare incat sa nu le puteti cara :)

am vrut sa va dau unul aici, frumos, l-am gasit pe net, dar cica folderu` de upload e plin, asa ca...asta e:) :P

01 Martie, 2007, 07:14:24 a.m.
Răspuns #5

catty

O primavara frumoasa dragele mele...o primavara cu cat mai multe flori colorate si raze de soare calde...o primavara incununata cu succese si satisfactii...o primavara plina de iubire...la multi ani!!!

P.S.: crocantzel...multumim mult oricum...intentia conteaza :P

01 Martie, 2007, 08:49:44 a.m.
Răspuns #6

serenity82

Asera am uitat sa mai adaug pe cineva. LA MULTI ANI Charlie!!!!!!!!!!!!. Ai mai crescut un anisor. Ai grija de tine si sper sa fii fericit mereu. TE pupic, chiar daca ai barba, macar azi :P si NEBUNE IMBATRANESTI  ;D ;D ;D ;D ;D, azi maine te vad asa ca mine  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Martie, 2007, 10:27:15 a.m.
Răspuns #7

amelie

"Atat de mic si de fragil
Parand urat si inutil
Dar cuprinzand o nesfarsire
O mare-ntreaga de iubire
De idealuri si speranta
Un mic simbol cu rezonanta
Un martisor traditional
V-am oferit sentimental."

doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

01 Martie, 2007, 08:01:52 p.m.
Răspuns #8

valentina

Sa aveti o primavara frumoasa si plina de realizari.
                          1 Martie 2007,azi, va daruiesc o floare din buchetul primaverii,un ghiocel micut,firav si totusi puternic.
                                 LA MULTI ANI! suratelor
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

01 Martie, 2007, 08:10:38 p.m.
Răspuns #9

pokemon

la multi ani!
sa fim frumoase ca florile si sa inmugurim precum natura primavara....
 :-* :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Martie, 2007, 09:47:15 p.m.
Răspuns #10

Evangeline

La multi ani si sa aveti parte de o primavara frumoasa si gingasa. Sufletele sa va fie ca o zi de primavara in fiecare zi :-*
Never, never quit!

01 Martie, 2007, 09:52:57 p.m.
Răspuns #11

Rebecka

Sufletele sa ne fie noua tuturor pline de iubire si speranta...sa avem puterea de a infrunta toate greutatile vietii, toate loviturile care le primim, sa nu ne faca decat sa devenim mai puternici....va imbratisez pe toti si sper sa aveti o primavara fericita, ca rasaritul de soare... :-*
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

01 Martie, 2007, 09:57:03 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
alea alea cele mai bune, stiti voi, sa traiti, sa fiti frumoase, cum vreti voi....da la mine cate un martisor virtual pt fiecare fata/femeie :D
Let's put a smile on that face!

02 Martie, 2007, 03:27:31 p.m.
Răspuns #13

Zantiala

La multi ani, voua, femeilor....

Din gradina sufletului meu va rup cu drag cel mai frumos martisor... sa  purtati cu draga inima podoaba aceasta - iubite, sotii, mame, bunice, prietene. Fie ca primavara sa inmugureasca pe chipurile voastre, iar iubirea sa ramane in sufletul vostr mereu,

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"