05 Noiembrie, 2025, 09:24:13 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani Joey si Charlie!  (Citit de 19409 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Martie, 2007, 12:51:11 a.m.
Citit de 19409 ori

Eve

Este astazi o zi specială? Ce zi e azi?  ::)
Sa traiti baieti si sa fiti sanatosi! Va doresc tot binele din lume si putin pe langa.
Dragut martisor au primit mamicile voastre ;)

Am auzim si de cate o cupa de sampanie pentru uratori?  :D
Macar o bere?
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

01 Martie, 2007, 01:28:21 a.m.
Răspuns #1

Lady Allia

Intr-adevar...cel mai frumos cadou pentru o mama este COPILUL...! Sa ramaneti mereu asa...niste cadouri minunate si speciale pentru cei care va iubesc si va cunosc..., iar sufletele voastre sa fie pline de fericire, iubire, caldura si...impliniri...!
 LA MULTI ANI  Joey!
 LA MULTI ANI  charlie...micutul meu fratior...! Ramai mereu asa...cu suflet cald si frumos!

01 Martie, 2007, 07:16:44 a.m.
Răspuns #2

catty

Multa multa fericire si sa aveti parte de cat mai multe clipe minunate...problemele sa fuga din calea voastra sui sufletelele sa va fie mereu iubite!!!

La multi ani Joey!!!

LMA Charlie!!!

01 Martie, 2007, 07:39:14 a.m.
Răspuns #3

pokemon

LA multi ani!
sa fiti fericiti si viata sa va aduca tot ce va doriti! :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Martie, 2007, 07:49:39 a.m.
Răspuns #4

andrada

Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce va doriti  in viata. Si fie ca viitorul sa fie intesat cu fericire, iubire si bucurii Astazi va urez o zi de nastere plina de liniste, fericire, de prieteni buni, familie si momente de neuitat.
Fie ca ce e mai bun sa vina de-acum incolo.

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joey si Charlie

Amintirile de la zilele de nastere sunt cele pe care inima nu le uita niciodata. Reuniuni de prieteni pline de caldura, momente fericite petrecute cu familia si cei iubiti, o acumulare din ce are ziua si viata mai bun.

La multi ani !!!!!!!!!!

« Ultima Modificare: 01 Martie, 2007, 07:53:08 a.m. de andrada »
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

01 Martie, 2007, 08:00:01 a.m.
Răspuns #5

Lorelei

Pai sa fie multi si grumosi. Si ce va e drag sa va fie mereu aproape! Restul - se rezolva!  :P

Sa iubiti si sa fiti iubiti!  :-* :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Martie, 2007, 08:43:10 a.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator

01 Martie, 2007, 08:50:39 a.m.
Răspuns #7

serenity82

La multi ani si pentru Joey!, Aceleasi urari ca si in cazul lui Charlie  :-* :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Martie, 2007, 10:24:05 a.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Hehe.. ia uite ce'avem noi aici  :D

LA MULTI ANI joey!!!!!!!!!! Sa ai parte de multe bucurii alaturi de cei dragi tie si de multa iubire!

Si pentru Charlie, in stilu-i caracteristic, o sa fiu scurta si la obiect (ceea ce nu inseamna mai putina dragoste in urarea mea. dimpotriva)!  ;D

la multi ani.

:bounce:
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 Martie, 2007, 10:59:19 a.m.
Răspuns #9

amelie

e o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand ce a fost greu ti se pare usor, e ziua cand mai cade cate o petala din trandafirul vietii. La multi ani! Sa aveti parte de multa- multa iubire!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

01 Martie, 2007, 11:22:06 a.m.
Răspuns #10

Paul

La multi ani... sa ne traiti fericiti
Iubesc, deci exist.

01 Martie, 2007, 01:39:26 p.m.
Răspuns #11

crocantzel

Vizitator
Sa traiti mult si bine :)

01 Martie, 2007, 07:54:57 p.m.
Răspuns #12

valentina

La multi ani sanatosi sa ne traiti.
             Sa va fie casa, casa / Sa va fie viata ,viata / Bunatati sa puneti pe masa / In fiecare an, in zii aleasa.
                               La multi ani! 1 MARTIE 2007

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

01 Martie, 2007, 09:49:42 p.m.
Răspuns #13

Rebecka

La multi ani sanatosi si fericiti si sa ne traiti sa ne incantati in fiecare zi cu existenta voastra :-*

va imbratisez si va pup dulce!
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

01 Martie, 2007, 09:57:21 p.m.
Răspuns #14

Evangeline

La multi ani dragi prieteni :-* Va doresc sa aveti parte de multa iubire :) Esecurile sa treaca aproape neobservate si sa fie urmate de cat mai multe reusite :D

P.S. Astept si eu o felie de tort ;D
Never, never quit!