10 Octombrie, 2025, 05:45:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Va multumim!  (Citit de 6556 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Martie, 2007, 09:14:43 p.m.
Citit de 6556 ori

Camellia

va salut cu draga inima in aceasta prima seara de primavara...sa speram ca vor mai fi si altele ca asta!:)
Pai sa ma prezint..cam asta ar trebui sa fac aici?!nu?Ma numesc Camelia,sunt din Suceava,am 17 ani si va citesc de ceva timp dar nu am simtit ca ar fi cazul sa intervin in vreo problema..insa nu o data s-a intamplat sa ma regasesc in vreo situatie prezentata de voi sau sa aplic solutiile propuse la anumite probleme.Si tocmai asta este rolul userului cu care m-am inregistrat.sa VA MULTUMESC ca existati,ca va pasa,ca nu ramaneti indiferenti la suferintele altora si ca,indirect,faceti  bine multor oameni.Sunt sigura ca acestea sunt cuvinte simtite si soptite seara de seara de  o sumedenie de oameni,care obositi dupa o zi de munca,intra si va citesc post-urile!:)
O primavara superba si..ce pot sa mai spun..continui sa va citesc si sa invat:)

01 Martie, 2007, 09:22:14 p.m.
Răspuns #1

Miss M.

Bine ai venit Camellia ... suntem incantati la randul nostru ca , indirect , facem bine multor oameni.
Sper sa te simti bine printre noi si asteptam sa te citim  :laugh: Sedere lunga si frumoasa !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

01 Martie, 2007, 09:22:48 p.m.
Răspuns #2

crocantzel

Vizitator
Sa te simti cat mai bine pe la noi si cu noi. Nu te sfii sa postezi :)

01 Martie, 2007, 09:50:04 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Bun venit, o data cu primavara, si sa ne citim!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Martie, 2007, 09:53:28 p.m.
Răspuns #4

Evangeline

Bine ai venit si speram ca posturile noastre te vor ajuta si de acum in colo ;)

:-*
Never, never quit!

01 Martie, 2007, 09:56:04 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
bine ai venit iti zic si eu, la cat mai multe randuri !
Let's put a smile on that face!

01 Martie, 2007, 10:03:43 p.m.
Răspuns #6

Rebecka

Eu iti multumesc tie ca existi si macar asa simtim si noi ca suntem utili si chiar facem bine unor persoane, iti multumesc ca existi, iti multumesc ca esti acum alaturi de noi, si chiar ti-as multumi daca ai interveni in posturi....speram sa te citim cat mai curand si cat mai des...
Fii binevenita!(esti acasa) :-*
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

01 Martie, 2007, 10:16:10 p.m.
Răspuns #7

catty

Bine ai venit printre noi!!!

Speram ca in continuare sa reusim sa iti captam atentia si deasemenea sa o captezi si tu pe a noastra :)

01 Martie, 2007, 11:26:12 p.m.
Răspuns #8

katya1886

Buna...si eu sunt nou venita;nu prea ma pricep la formule de introducere dar vreau sa stiti ca mi-a placut tot ce am citit pe aici,e pentru prima oara cand intru dar sper sa fie o experienta care sa se repete si poate...imi gasesc si eu un loc pe aici; ::)ce zapacita sunt1am uitat sa ma prezint:kitty - bacau :angel:
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

01 Martie, 2007, 11:28:09 p.m.
Răspuns #9

|ngerMorT

Bine ai venit! Sedere lunga si placuta!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

02 Martie, 2007, 07:57:29 a.m.
Răspuns #10

pokemon

bine ati venit fetelor!
sedere cat mai lunga si sa ne bucuram unii de altii! ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

02 Martie, 2007, 08:07:55 p.m.
Răspuns #11

valentina

Sa ai o primavara frumoasa si un inceput calduros,plin de farmec si culoare.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

03 Martie, 2007, 11:21:00 a.m.
Răspuns #12

Lady Allia

Un ghiocel frumos, gingas si plin de incredere intr-o zi de primavara...a rasarit pe site-ul nostru...!
 Multumim pentru cadoul frumos draga Camelia si fie ca viata sa iti aduca mereu ceea ce este mai frumos si minunat!
 Bine ai venit printre noi si...sper sa ne intalnim printre randurile scrise de catre noi cat mai mult... :-*!

05 Martie, 2007, 09:06:45 p.m.
Răspuns #13

Semiramis

Global Moderator
fii binevenită!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!