09 Octombrie, 2025, 11:40:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce facem cu ei?  (Citit de 3885 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Noiembrie, 2003, 01:43:02 p.m.
Citit de 3885 ori

umbre

Vizitator
Ce atitudine putem adopta fata de acele persoane care nu ne inspira nimic, dar care, din motive diverse, sunt parmanent prezente in viata noastra?
Intr-adevar, sunt multe ascunzisuri ale sufletului si, intr-un fel sau altul, fiecare poate nutri idei si sentimente demne de a trezi atentia, insa cum poti stii, daca nu exista nici un semn exterior?
Deseori mi-e greu sa vad oamenii asa cum sunt ei de fapt. Trebuie sa recunosc ca situatia mi se pare dintre cele mai groaznice, caci mi-e frica ca i-as putea judeca gresit, iar indiferenta mi se pare si mai groaznica prin insasi natura sa.
Rabdarea si atentia sunt de aur...

11 Iunie, 2004, 12:53:04 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Incearca sa nu ii supui judecatii, priveste-i doar, cu ochii unui copil, fara sa judeci, incearca sa simti fara sa ti se spuna, nu este chiar asa de greu.
Este una sa gandesti la ce se intampla si alta sa judeci, cred ca numai D-zeu are dreptul sa judece, dar totusi o facem si noi, inclusiv eu am facut-o si cateodata am gresit, dar.. suntem oameni la urma urmei si suntem supusi greselilor.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Septembrie, 2004, 11:48:26 a.m.
Răspuns #2

secunda albastra

ce sa facem cu ei? o vorba care mie imi place mult zice asa: daca nu-i poti face cuiva un bine ai grija ca nimeni sa nu-i faca vreun rau. trebuie sa avem grija de toti cei din jurul nostru, indiferent de natura si intensitatea relatiilor dintre noi  :)
clipa de clipa, iubirea isi sapa albie in noi

19 Septembrie, 2004, 04:34:47 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
Ce atitudine putem adopta fata de acele persoane care nu ne inspira nimic, dar care, din motive diverse, sunt parmanent prezente in viata noastra?

Ii lasam in umbra...  ;D

10 Februarie, 2007, 11:22:44 p.m.
Răspuns #4

B3b3

Oare reuseste cineva sa aiva grija ca celor din jur sa nu li se intample nimic rau ,chiar daca nu primesc in schimb nici macar un zambet,niciodata..... ::)

Bebe
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

10 Februarie, 2007, 11:40:52 p.m.
Răspuns #5

Just

Eu cred ca fiecare persoana are grija de cel putin o alta din jur si asa fiecare dintre noi este  protejat la randul sau .Avem grija unul de altul.Tu ai grija de mine ,eu si de tine si de mama ,mama de tata si tot asa.

"Ce atitudine putem adopta fata de acele persoane care nu ne inspira nimic?" Cred ca cel mai bine este sa-i privin si atat. Daca ne zambesc sa raspundem cu un zambet,daca ne intind o mana sa o prindem ,iar daca sunt pur si simplu trecatori sa nu le intrerupem drumul ,sa nu-i judecam ,sa-i privim si la randul nostru sa ne urmam calea.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

11 Februarie, 2007, 02:36:03 p.m.
Răspuns #6

Lady Allia

...Îi acceptăm?!...Da, asta trebuie să facem cu apropae orice persoană care dintr-un motiv sau altul se află în preajma noastră... Nimeni nu se interferează întâmplător cu viaţa noastră şi nimic în viaţă nu este întâmplător! Acceptăm, ajutăm dacă putem şi învăţăm din ceea ce ni se oferă... Nu întotdeauna oamenii buni sunt aşa cum ne aşteptăm noi să fie..., precum nici şarpele nu este ceea ce pare!