11 Octombrie, 2025, 01:30:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poezii  (Citit de 14637 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Martie, 2007, 08:53:08 p.m.
Citit de 14637 ori

agafia

Vizitator

04 Martie, 2007, 10:17:21 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Te descurci pe forum :) ?

04 Martie, 2007, 10:47:37 p.m.
Răspuns #2

valentina

poezii,bine ai venit.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

08 Martie, 2007, 08:52:19 p.m.
Răspuns #3

agafia

Vizitator
Te descurci pe forum :) ?

Multumesc, ai intuit bine. Iarta-ma, te rog ajuta-ma scriindu-mi intr-un mesaj cum sa procedez pentru a lua legatura cu voi si a nu pierde contul.

09 Martie, 2007, 05:57:18 p.m.
Răspuns #4

diablo4u

bine ai venit sper sa nu te plictis acilea!

10 Martie, 2007, 04:29:00 a.m.
Răspuns #5

agafia

Vizitator
In primul rind,sper c-am reusit sa iau legatura cu voi si sanu-mi pierd iar contul pt.ca de data asta- i ultima sansa.Deci:Bine v-am gasit si multumesc de primire! Fiind un loc unde dragostea-i subiectul principal,postez aceasta poezie,scrisa mai demult ,dar care cred ca poate avea valoare si in prezent:    Cind Adam la indemnul Evei,Luat-a marul cu pacat,Eu cred ca-n miezul alb si dulce,Avea iubire-amestecat.  Si in saminta lui amara,Esenta tare-acestui fruct,Statea iubirea care iara, Putea bs-o ia de la-nceput.    De aceia-i dragostea amara,Si-i totusi dulce ca un fruct Ce-i copt in arsita de vara: Ea poarta-n ea primul sarut.    Si e destul s-arunci saminta, C-apare dragostea,o stii:Ea-ti indulceste suferinta,Si-ti amaraste bucurii! Daca am reusit acum singura sa iau legatura cu voi,atunci sper sa mai scriu si voi sa ma trageti de urechi.Cu drag,Agafia.

10 Martie, 2007, 04:46:02 a.m.
Răspuns #6

diana_nistor

Vizitator
Draga Agafia, iata ca ai reusit sa iei legatura cu noi! Fii binevenita!
Mie personal, versurile tale, scrise oarecum in dulcele stil clasic, mi-au placut dintr-odata. Sper sa mai scrii! Iar daca ai nevoie de indrumari "tehnice" pentru asternerea versurilor pe forum, suntem multi gata sa iti sarim in ajutor!
Cu prietenie,
Diana

10 Martie, 2007, 02:55:46 p.m.
Răspuns #7

agafia

Vizitator
:police:
   Multumesc Diana,si sper sa nu te superi daca in adevar te-oi ruga;deocamdata ma mai chinui ,dar da-mi un ghiont daca fac greseli crase.In viata de zi cu zi ,sint vesela,spontana dar in poezii cred ca de fapt e esenta sufletului sau esenta momentului din suflet. Mama avea o vorba:"ironia sortii eca imbatrineste corpul iar sufletul ramine tinar",Doamne cita dreptate avea!veti vedea.Stiu ca sint si alte locuri aici unde sa postez dar inca nu stiu sa ajung.Mai scriu ceva:Rai?   Lumina calda,flori Si muzica de te-nfiori;Lupii si meii stau impreuna;Adam si Eva mina-n mina Se plimba,se tot plimba,tam_nesam;Cind,vad un mar acolo sus pe ram;E interzis! Ei s-au decis.Dar hotarirea lor fuse pacat,Din rai ca au dorit si au plecat? Ei au muncit si au rabdat;dar cite satisfactii au aflat!Urmasi frumosi si buni si cer senin;Apoi aveau si dragoste din plin;Iar cind pe cer se-aratau nori grei,Ii invingeau;erau doar amindoi. Ce-aveau in rai?doar plictiseala;Dar pe pamint de-i munca si-oboseala,Au clipe-atit de fericite,De-a meritat pacatul sa-l infrunte!Ce ziceti ,sa mai scriu?asta mi-i stilul.Tot ce-i bun la toti!

11 Martie, 2007, 02:04:25 p.m.
Răspuns #8

Eve

Bun venit tie si versurilor tale!
Mi-a placut cum ti-ai facut intrarea.
Sper sa inveti cat mai repede sa te descurci aici  :-*
Inca o data: bun venit alaturi de noi!
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

12 Martie, 2007, 07:39:44 p.m.
Răspuns #9

pokemon

frumos mod de a ti face intrarea.
incerci te rog sa scrii versurile pe randuri diferite?ar fi mai usor de citit...daca nu te descurci,suntem aici :d
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Martie, 2007, 02:16:24 a.m.
Răspuns #10

agafia

Vizitator
 " ZIMBESTE" 
Cind lacrimi ochii ti-i inunda, 
Cind vita ti se pare cruda,
Si de e bine si de-i greu,
Gindeste-te la Dumnezeu! :
Si-n lacrimi ochii de-ti sint grei,
Ca cei din jurul tau sint rai,
Zimbeste Bunului Iisus,
Nadejde-n EL DACA TI6AI PUS?
Caci El ne da si El ne-ajuta,
In viata noastra asta scurta.
Cind omul ce-l iubesti e rau,
Fereste-te din drumul sau ,
Zimbeste doar in gindul tau,
Si roaga-te lui Dumnezeu!   
Iar daca cazi, sa te ridici,
Si  ruga catre El sa zici,
Caci El e bu nsi este mare,
El nu vrea moarte,ci-ndreptare. 
Dar de-i cadea cu voia ta,
Putea-te-voi tu ridica?
Si-atunci acolo unde-i fi,
Vei mai zimbi? 
Deci:   
Zimbeste cerului senin,
 Zimbeste florilor de crin,
Zimbeste spre al tau destin,
Zimbeste pasarii in zbor,
Zimbeste,Puica,tuturor,
Zimbeste apelor din vai,
Si celor buni si celor rai,
Si de e bine si de-i greu,
Tu roaga-te lui Dumnezeu!

ZIMBESTE! Vi s-a -ntimplat sa bata crivatul in suflet?Asa-s eu acum,dar cum trece binele,o trece si raul;nimic nu-i statornic.(pacat ca ma simt vinovata,si de asta-i mai greu;) Asta am scris-o s-o recitesc cind sint suparata;voi scrie si din celelalte;ma iertati?! Si totusi am de ce zimbi,sint linga voi,(ii multumesc in gind cui mi-a deschis blogul),carora va doresc,credeti-ma ,din suflet ce-i doresc fetei mele. 

Sper pe curind,cu drag, Agafia.
« Ultima Modificare: 14 Martie, 2007, 01:48:24 p.m. de Lorelei »

13 Martie, 2007, 05:21:25 p.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
  " ZIMBESTE"  Cind lacrimi ochii ti-i inunda,  Cind vita ti se pare cruda,Si de e bine si de-i greu, Gindeste-te la Dumnezeu! : Sin lacrimi ochii de-ti sint grei,Ca cei din jurul tau sint rai,Zimbeste Bunului Iisus, Nadejde-n EL DACA TI6AI PUS?Caci El ne da si El ne-ajuta,In viata noastra asta scurta.Cind omul ce-l iubesti e rau, Fereste-te din drumul sau ,Zimbeste doar in gindul tau,Si roaga-te lui Dumnezeu!   Iar daca cazi, sa te ridici,Si  ruga catre El sa zici, Caci El e bu nsi este mare,El nu vrea moarte,ci-ndreptare.  Dar de-i cadea cu voia ta, Putea-te-voi tu ridica? Si-atunci acolo unde-i fi, Vei mai zimbi?  Deci:   Zimbeste cerului senin, Zimbeste florilor de crin, Zimbeste spre al tau destin,Zimbeste pasarii in zbor,Zimbeste,Puica,tuturor,Zimbeste apelor din vai,Si celor buni si celor rai,Si de e bine si de-i greu, Tu roaga-te lui Dumnezeu! ZIMBESTE! Vi s-a -ntimplat sa bata crivatul in suflet?Asa-s eu acum,dar cum trece binele,o trece si raul;nimic nu-i statornic.(pacat ca ma simt vinovata,si de asta-i mai greu;) Asta am scris-o s-o recitesc cind sint suparata;voi scrie si din celelalte;ma iertati?! Si totusi am de ce zimbi,sint linga voi,(ii multumesc in gind cui mi-a deschis blogul),carora va doresc,credeti-ma ,din suflet ce-i doresc fetei mele.  Sper pe curind,cu drag, Agafia.

Agafia
nu vreau să te supăr. acesta este genul de post pe care nu mă obosesc să îl citesc. de ce? pentru că este obositor felul în care arata, înghesuit, fără cap, fără coadă. este posibil ca acest post al tău agafia să aibă un conţinut bun, însă forma îl defavorizează. incearcă te rog, să scrii mai aerisit, ok? astfel, toată lumea are de câştigat.
o zi frumoasă să ai!  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

13 Martie, 2007, 07:57:12 p.m.
Răspuns #12

agafia

Vizitator
   Multumesc mult,Samiramis, multumesc dragul meu;stii de ce-ti spun asa? Pentru ca barbatii n-au rabdare,femeile nasc si cresc copii,au servici si cind vin acasa cauta sa fie dragostoase,au rabdare.Uite,mai sus mi s- oferit ajutorul,ce zici? Si tu ai trecut pe la "Noi veniti",nu? tot asa ai fost primit?mda,poate erai doct si atunci ma-nchin. Mai e ceva,EU una,pe un drum cu gropi trec din greseala o data,apoi ocolesc cit pot(prima data-i greseala);de ce nu-ti iei o maeinuta alba,sa alergi pe drumurile U.E.,aia-s mai avansati in astea,n-ai intilni alde mine.Oricum,ai dreptate,iarta-ma;mai ai putinica rabdare ,s-ar putea sa-mi fie anulat si blogul asta,ce zici?Si totusi ,Eu, iti doresc :TOT NOROCUL DIN LUME!

13 Martie, 2007, 10:50:49 p.m.
Răspuns #13

Semiramis

Global Moderator
   Multumesc mult,Samiramis, multumesc dragul meu;stii de ce-ti spun asa? Pentru ca barbatii n-au rabdare,femeile nasc si cresc copii,au servici si cind vin acasa cauta sa fie dragostoase,au rabdare.Uite,mai sus mi s- oferit ajutorul,ce zici? Si tu ai trecut pe la "Noi veniti",nu? tot asa ai fost primit?mda,poate erai doct si atunci ma-nchin. Mai e ceva,EU una,pe un drum cu gropi trec din greseala o data,apoi ocolesc cit pot(prima data-i greseala);de ce nu-ti iei o maeinuta alba,sa alergi pe drumurile U.E.,aia-s mai avansati in astea,n-ai intilni alde mine.Oricum,ai dreptate,iarta-ma;mai ai putinica rabdare ,s-ar putea sa-mi fie anulat si blogul asta,ce zici?Si totusi ,Eu, iti doresc :TOT NOROCUL DIN LUME!

cu mine vorbeai?  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Martie, 2007, 12:41:57 a.m.
Răspuns #14

Miss M.

Citat

Ceee ? ... Nu ma prind  ::) ... Care e faza ?
Te-am sfatuit pe private cu toata bunavointa sa ai grija ce forma dai posturilor tale ... Nu e prea tarziu ; vezi ce faci ca te bag in proces de urgenta  ;D  :D  ;D  Bineinteles , mai avem si varianta lectiilor de gramatica online - prima sedinta gratuita  8)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "