10 Octombrie, 2025, 09:52:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poezii  (Citit de 14628 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Martie, 2007, 01:37:08 p.m.
Răspuns #15

agafia

Vizitator
Draga Agafia, iata ca ai reusit sa iei legatura cu noi! Fii binevenita!
Mie personal, versurile tale, scrise oarecum in dulcele stil clasic, mi-au placut dintr-odata. Sper sa mai scrii! Iar daca ai nevoie de indrumari "tehnice" pentru asternerea versurilor pe forum, suntem multi gata sa iti sarim in ajutor!
Cu prietenie,
Diana
Buna Diana ! Cine te-a pus sa fii buna? uite acum iarta-ma ca te rog sa ma ajuti,daca ai timp .Cit m-am chinuit si am butonat n-am reusit sa scriu in pagina corect poeziile si nici nu stiu cum sa intruin alt loc decit la:"Noi veniti".Te rog din suflet si-nca o data iarta-ma.Multumesc anticipat, iar daca n-ai timp sau rabdare,nu-i nimic,asta-i .

14 Martie, 2007, 01:55:55 p.m.
Răspuns #16

Lorelei

Ti-am trimis un mesaj pe mesajeria privata, ca sa il poti citi e suficient sa apesi butonul MY MESSAGES de sus, din bara cu  Home      Help    Search    Profile   My Messages   Calendar   Who's Online    Members   Logout      
Sper ca lucrurile vor fi clare si ca te vei descurca mai usor pe forum.
Bun venit iti spun si pe acesta cale si asteptam sa te citim. 
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

14 Martie, 2007, 04:58:17 p.m.
Răspuns #17

Semiramis

Global Moderator
 :rofl:
nu mai pot de râs...îmi vine rău...hahaha
şi nici nu mai înţeleg nimic.
 :laugh:

later edit

pentru cei ce nu înţeleg: nu râd de Agafia, râd de faptul că nu mai înţeleg cine cu cine vorbeşte şi de ce la acest post
« Ultima Modificare: 14 Martie, 2007, 11:04:28 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Martie, 2007, 06:20:56 p.m.
Răspuns #18

Zantiala

Agafia, bine ai venit.
Fie ca sederea sa iti fie cat mai placuta, si cat mai indelungata !
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

14 Martie, 2007, 06:56:42 p.m.
Răspuns #19

agafia

Vizitator
:police:
  "nu mai pot de ris...imi vine rau...hahaha..si nici nu inteleg"Draga Samiramis le recunosti?  Adevarul e ca nici eu nu inteleg cum am putut eu reactiona asa.O fi reactia spontana cind esti lovit atunci cind ceri ajutor?Puteai sa fii indiferenta. M-am intors curioasa sa-ti citesc postarile sa inteleg de ce ai reactionat asa,si am ramas surprinsa ca-n rubrica de ,Psihologie din 27-03 -2005,11-11-2005,14-11-2005si chiar in cea din10-01-2007,aveai alta viziune despre viata;un citat din ian.anul curent:"..intotdeuna cind faci un lucru,bun sau rau,cineva vede si apreciaza;e mai frumos sa zimbesti decit sa certi.." Cred ca ce am redat la inceput ,nu era zimbet;ce zici?Tu n-ai invatat de la altii?Au ris de tine,si daca da cum ai reactionat?Acum cu reprosuri si contra reprosuri,sintem chit?Facem pace?Hai nu fi suparata pe o necunoscuta chiar daca-i proasta,eu nu ma supar intotdeuna decit pe mine c-am creat situatiia respectiva.Uite iti dau voie sa ma urechesti daca gresesc,dar n-asi vrea sa mori ,of,si chiar de ris din cauza mea.Bine?Sa ai noroc in tot ce-ti doresti.Cu prietenie Agafia.

14 Martie, 2007, 09:35:27 p.m.
Răspuns #20

agafia

Vizitator
Ei, si acum sa vedem daca stim lectia cu pusul in pagina,daca da facemc urmatorul pas,adica hoinarim prin boarduri. Deci: 
Ce-i viata? un vis, o aventura,
A unor suflete ce au mai fost cindva
si au revenit sa-si schimbe karma?
Ce-i omul? un pumn de lut
ce il zdrobeste orice lovitura
si il darima orice viitura?
Ce-i visul?dorinta ce-ai avut cindva
si ai venit sa ti-o-mplinesti
insa constati ca prea slab esti?
Ce-i binele?e sufletul din tine
ce-l dai oricui are nevoie,
si-o faci cu drag de bunavoie?
Ce-i raul?e dragul de-a vedea
ca cineva se zbate linga tine
si sufera,iar tie-ti este bine?
Ce-i dragoste? e inima-ti in palma
chiar si atunci cind totul se desface
si printre lacrimi vezi ca n-ai ce face?
Ce e uitarea? e clipa care-ai vrea
sa nu mai stii de loc c-a fost
ca suferit-ai fara rost?
Ce e credinta?e tot ce-a mai ramas
cind in deriva sintem tu si eu
c-o sa ne-ajute Bunul Dumnezeu!  O,Doamne,am reusit!Mii de multumiri cui ma-nvatat ,si-i doresc viata cu urcusuri,fara coborisuri.Ei de-acum vom incerca pasul urmator,dar mai incolo.               

14 Martie, 2007, 10:47:04 p.m.
Răspuns #21

Semiramis

Global Moderator
Agafia,
1 la mână: nu ai înţeles absolut nimic din ceea ce am spus eu.
2 la mână: eu nu am înţeles nimic din ce ai postat tu.
3 la mână: eu aici închei pentru că nu are rost să mai spun ceva la acest post.

o zi bună

ps: a se citi ultimul meu post la acest topic (adică: vezi mai sus)
« Ultima Modificare: 14 Martie, 2007, 11:05:06 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

15 Martie, 2007, 12:14:01 a.m.
Răspuns #22

Miss M.

Agafia draga , iarta-mi indiscretia ... dar poti sa-mi zici si mie ce varsta ai ? ...  Eventual de unde esti ... asta asa ca sa te cunoastem si noi mai bine  8)

By de way ( = apropo' ) ...
Citat
Multumesc mult,Samiramis, multumesc dragul meu;stii de ce-ti spun asa? Pentru ca barbatii n-au rabdare,femeile nasc si cresc copii,au servici si cind vin acasa cauta sa fie dragostoase,au rabdare.Uite,mai sus mi s- oferit ajutorul,ce zici? Si tu ai trecut pe la "Noi veniti",nu? tot asa ai fost primit?mda,poate erai doct si atunci ma-nchin. Mai e ceva,EU una,pe un drum cu gropi trec din greseala o data,apoi ocolesc cit pot(prima data-i greseala);de ce nu-ti iei o maeinuta alba,sa alergi pe drumurile U.E.,aia-s mai avansati in astea,n-ai intilni alde mine.Oricum,ai dreptate,iarta-ma;mai ai putinica rabdare ,s-ar putea sa-mi fie anulat si blogul asta,ce zici?Si totusi ,Eu, iti doresc :TOT NOROCUL DIN LUME!

- "Samiramis" cum ii zici tu e de fapt S-E-M-I-R-A-M I-S
- nu este barbat ci FEMEIE in toata regula ... ca sa-ti dai seama pe viitor te uiti in partea stanga deasupra avatarului ( poza ) utilizatorului respectiv si vezi ca exista reprezentarea sexului ( gendre ) : sageata in jos - femei , sageata in sus pe diagonala dreapta - barbati . Sper ca te-am lamurit ! Pe de alta parte fata are rabdare dar si rabdarea ei are o limita . Iarta-ma dar citindu-ti postul asta am avut impresia ca vorbesti cu un prieten imaginar  :D
- Ceea ce ai scris tu NU este un blog ci un post , este o diferenta intre astea doua si nu e anulat , cel mult trimis la cos , adica sters . Ma intriga ceva la tine ... pe de o parte nu stii sa dai enter ca sa scrii versurile poeziilor pe randuri diferite dar pe de alta parte ti-am dat un mesaj , mi-ai raspuns si chiar ai stiut sa-mi dai un quote din mesajul meu , hmmm ...
- Esti cumva din Moldova ? ...
- Ti-am atras atentia la gramatica si forma posturilor si in public , si pe private ... nu ca as fi eu politzia aici dar ... esti cam certata cu gramatica  8)
« Ultima Modificare: 15 Martie, 2007, 12:36:32 a.m. de LoveGirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

15 Martie, 2007, 01:05:55 a.m.
Răspuns #23

agafia

Vizitator
:police:
Draga Love GIRLS,nu-ti fie jena ca m-ai intrbat;e-o intrebare normala avind in vedere ca ne ascundem in spatele  a multe adevaruri.Am 97 de ani,sotul e mortsi am un amant de80 de ani.Ce facem?Facem poezii;iti plac?nu cred,dar avind in vedere c-am vazut povestindu-se despre bucuria ce-o dau copii,spuse si de femeii si de barbati ,cred ca mai sint si altii mai mari ca tine ,adica peste 21 de ani.Vrei sa stii daca mai facem dragoste?da.Ce simtim?Pai daca mai facem,simtim.Mai vrei sa stii ceva?Intreaba fara jena caci dupa fotografia ce vrei sa te reprezinte,esti la virsta intrebarilor.Mai astept intrebari,am crescut 8 copii si stiu sa le raspund.Cu bine,puiule!

15 Martie, 2007, 07:02:59 a.m.
Răspuns #24

Miss M.

Saru'mana mamaie ... uite ce e ... incep sa cred , de fapt sunt sigura ca faci misto de noi ! E clar pentru mine ... eventual esti unul dintre utilizatori care si-a facut inca un cont ca sa se joace  de-a prostia pe aici si sa ne bage in draci  ;D

NU ESTI CONVINGATOR/OARE ...

ha hah ha ha hah haaa ...
« Ultima Modificare: 15 Martie, 2007, 07:32:11 a.m. de LoveGirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

15 Martie, 2007, 07:39:57 a.m.
Răspuns #25

andrada

Draga mea  agafia...mai citeste inca o data numele site-ului...e TOTUL DESPRE IUBIRE...nu Totul despre cearta ...
nimeni nu s-a nascut invatat ...toti am luat-o pas cu pas dar daca vei continua sa-i iei "peste picior "pe cei care incearca sa te ajute, nu vei face decat sa demonstrezi ca de fapt nici nu vrei sa fii ajutata ...
« Ultima Modificare: 15 Martie, 2007, 08:28:34 a.m. de andrada »
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

15 Martie, 2007, 12:49:51 p.m.
Răspuns #26

Lady Allia

...Dragă Agafia...în primul rând îţi doresc să vezi aici ceea ce este defapt...o altă lume! O lume în care fiecare învăţăm să fim mai buni..., mai indulgenţi..., mai...oameni! O lume unde ar trebui să înveţi şi tu alături de noi să visezi...nu te-ai săturat de realitate în fiecare zi când mergi la serviciu sau pur şi simplu ieşi pe stradă?...
 ...Îţi doresc să laşi "sabia" deoparte...şi scutul...Nu îşi au rostul aici prietenă dragă...chiar dacă uneori poate te simţi atacată...! Zâmbeşte, încearcă să înţelegi şi...învaţă să tolerezi aşa cum fiecare dintre noi suntem toleraţi...! Şi...mai scrie poezii...e un început bun...!...Iar Semiramis...ai să vezi că este un exemplu de frumuseţe sufletească...şi cred că totul a fost o neânţelegere...! TE ROG...încearcă să scrii mai mult să vedem ce fel de prieten ne eşti şi să învăţăm să ne bucrăm de tine..., iar tu să înveţi să te bucuri de noi...!  :-*

16 Martie, 2007, 02:28:13 a.m.
Răspuns #27

agafia

Vizitator

Se spune ca cine ridica sabia,de sabie va muri. N-am intrat in blog cu sabia scoasa;am ripostat ironic,recunosc,mi-am cerut iertare,am multumit din suflet persoanelor care m-au ajutat si le mai multumesc inca o data acum. Nu am de ce si nu sint suparata pe nimeni ,am spus si in alta replica ,eu ma supar intotdeuna numai pe mine,prin faptul ca am creat situatia respectiva. In cazul de fata ,incercarea de a scrie ,de a cere ajutor unor oameni straini ,care oricit ar fi de binevoitori ,au timpul limitat si vor discutind in blog sa mai elimine din incordarea unei zile agitate.Cred ca prin asta am scos sabia,deci.... Stiti ce le urez celor dragi cind ne despartim? Tot ce-i bun si spre folosul lor si intelepciune sa foloseasca intr-o viata lunga cu urcusuri fara coborisuri. Acelasi lucru doresc la absolut toti,fara exeptie. [De citit , sa ma iertati , va voi citi in continuare] .Cu bine.

16 Martie, 2007, 04:53:52 a.m.
Răspuns #28

agafia

Vizitator
bine ai venit sper sa nu te plictis acilea!

Te rog din suflet spune-mi daca cunosti in Brasov familia Cires;daca-ti spune ceva numele:Onofrei,Tilihi..
   Daca da raspunde-mi cu :da sau nu;atit.Multumesc.Agafia.