Poti gresi ,poti sa faci ceva rau ,iar consecintele faptei tale le vei suporta.Asta inseamna ca se intoarce impotriva ta.Iar ca sa luam exemplul tau ,intr-o relatie,da, este posibil ca sa se intoarca impotriva ta caci persoana de langa tine poate avea ganduri de razbunare ,dorinta de a-ti plati cu aceeasi moneda.
"Si daca da...prin deductie...dupa o relatie in care am avut de suferit, in care ni s-a gresit...ar trebui sa asteptam rasplata?"
In primul rand ar trebui ca cel ce a gresit sa-si astepte rasplata -> s-ar putea sa aibe regrete pentru ce a facut, sa sufere ca a pierdut etc. ,iar cel/ cea careia i sa gresit isi poate lua singur rasplata incercand sa fie mai atent/a in alegerile pe care le face. Ma rog ,ce vreau in fond sa spun e ca totul depinde numai de noi si ca nu e regula asta cu "What Goes Around Comes Around " .
Si totusi am trait pe propria-mi piele ceva asemanator,o intamplare hazlie pot sa spun acum dupa ce a trecut. Cu ceva timp in urma am vazut ca o vecina de-a mea mergea schioapa ,se vaita ca a cazut dintr-un pom si s-a lovit la picior. Eram eu cu inca o fata cand am intalnit-o si nu stiu de ce dar am ras cu asa pofta cum ca ea e "cazuta din pom" .In seara aceleiasi zi am cazut peste o gramada de lemne si m-am lovit la picior ,iar prietena mea cu care am ras a doua zi a cazut in curte pe scari si s-a invinetit la picior.
Asa ca ar trebui sa fim mai atenti ca deh! intamplator sau nu se poate intoarce impotriva noastra.