10 Octombrie, 2025, 12:50:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: paradox  (Citit de 11964 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Martie, 2007, 05:07:49 p.m.
Citit de 11964 ori

amelie

stii care-i paradoxul meu? faptul ca eu nu voi fi niciodata sotia ta...dar tu vei fi intotdeauna jumatatea sufletului meu...sotul inimii mele...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

12 Martie, 2007, 09:11:42 a.m.
Răspuns #1

pokemon

ahhh...
curaj draga amelie
 :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Martie, 2007, 08:39:28 p.m.
Răspuns #2

amelie

multumesc...curaj am...am si speranta...ce-mi lipseste oare ca sa-mi implinesc visul?
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

12 Martie, 2007, 08:40:57 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
asta nu mai tu o poţi şti...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

13 Martie, 2007, 09:44:44 p.m.
Răspuns #4

amelie

semiramis,draga mea....nu depinde doar de mine...cred ca asta imi lipseste...speranta si increderea celuilalt...nu in mine,ci in viitorul nostru impreuna...

13 Martie, 2007, 10:44:01 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
amelie, care e povestea ta?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Martie, 2007, 08:14:29 p.m.
Răspuns #6

amelie

pentru ceilalti e o poveste...doar atat...o poveste..pentru mine insa...e viata mea...viata mea pe care probabil ca nu am stiut sa o traiesc asa cum ar fi trebuit...sau mai bine zis asa cum mi-as fi dorit....si ma tem ca acum este un pic cam tarziu...sau poate ca nu? doar ceea ce se va intampla de acum inainte imi va putea da raspunsul....

14 Martie, 2007, 08:56:14 p.m.
Răspuns #7

pokemon

niciodata nu exista prea tarziu.eu incerc sa cred ca e mai bine mai tarziu decat niciodata...
si viata reala poate lua o intorsatura ca in povesti....
 :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Martie, 2007, 09:16:07 p.m.
Răspuns #8

Zantiala

Asa e Pokemon, niciodata nu e prea tarziu.
Chiar si cand suntem doborati si cazuti, trebuie sa incercam sa ne ridicam si sa ne croim destinul...
E greu - e foarte greu... dar trebuie.

Resemnarea nu duce nicaieri.

Deci, capul sus, Amelie !  :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

15 Martie, 2007, 01:04:35 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

Resemnarea duce doar la uitarea de sine... :'( !
 Resemnarea duce la pierderea noastră atât ca şi indivizi cât şi ca suflete şi scop în viaţă !
 Resemnarea...înseamnă că am pierdut cea mai importantă luptă cu noi înşine şi cu viaţa...!

Cine a zis că viaţa e uşoară?
 Aici e paradoxul...viaţa este a naibii de grea, dar este...frumoasă!
 Este plină de piedici, dar şi de drumuri deschise!
 În viaţă te loveşti de durere...ca să înveţi să o apreciezi!
 În viaţă trebuie să vrem destulă bucurie pentru a ştii să râdem şi destulă tristeţe pentru a învăţa să ne ştergem lacrimile!
 În viaţă ne trebuie multă înţelepciune pentru a nu deveni inumani şi destulă umanitate pentru a ştii să fim buni!
 În viaţă...trebuie să ştim că nu există fericire fără durere..., dragoste fără indiferenţă..., bucurie fără ură..., eşec fără cădere...!
 Şi înainte de toate trebuie să învăţăm că dacă avem credinţă şi iubire...faptele şi lucrurile rele şi grele din viaţă, devin...neânsemnate!

A învăţa să simţi credinţa...este a învăţa să simţi că trăieşti şi poţi merge mai departe oricât ar fi de greu şi oricât ar părea de departe fericirea!

Pika-Pika...tu POŢI orice iubita mea...!!! ABSOLUT ORICE...! Ştii de ce? Pentru că ai învăţat de prea multe ori să îţi ştergi lacrimile şi nu ai uitat să zâmbeşti! Pentru că oricâte dureri te-au încercat nu ai uitat să fii bună! Pentru că oricâte ploi te-au udat nu ai preferat să rămâi în nămolul uman ci ai mers mai departe! Pentru că oricâte răni a căpătat sufletl tău minunat...ai învăţat să le dai un rost! Pentru că eşti minunată! Pentru că oamenii minunaţi deşi înving mai greu...sunt fericiţi mai mult! Pentru că deşi ţi-e mai greu drumul frumos pe care l-ai ales...te vei bucura mai mult când vei ajunge la capăt! Pentru că a alege să fii un om bun nu e uşor..., dar te va bucura mai mult decât orice!
 Sus fruntea micuţa mea prietenă şi zâmbeşte frumos, frumos cum ştii doar tu...! Oricât de departe pare fericirea...ea este mai aproape de tine decât crezi... Închide ochii şi atinge-ţi inima...vei simţi cum de acolo dinăuntrul fiinţei tale frumoase, iubitul tău îţi şopteşte în fiecare clipă...iubirea!
 Să nu uiţi niciodată că tu te-ai născut să fii deosebită... :) :-* :-* :-* :)!

15 Martie, 2007, 07:16:02 p.m.
Răspuns #10

pokemon

draga mea lady,inca o data in fata ta raman fara cuvinte.

ai fost aici,langa mine,de multe ori cand sufletul imi plangea si aveam nevoie de cineva care sa poata sa ma inteleaga.tu ai facut mult mai mult decat atat.tu mi ai readus zambetul pe buze si m ai facut sa vad partea plina a paharului,chiar si atunci cand din cauza suferintei uitam sa vad adevarul din fata mea.
tu sti draga mea cat de dureros este acest drum si ma bucur ca acum ai reusit cu adevarat sa fii fericita.
din pacate,se pare ca intotdeauna,pentru a putea fi fericit trebuie sa suferi...sau poate ca altfel nu poti recunoaste fericirea adevarata.
te pup draga mea
 esti o femeie deosebita...cuvantul deosebit...nu inseamna nimic in fata ta..... :-* :-* :-*

30 Martie, 2007, 12:04:22 a.m.
Răspuns #11

amelie

stiu la ce te gandesti tu, draga mea; asta poate ca nu seamana a pasiune, dar macar nu face rau. Nu stau toata ziua cu inima grea, la gandul ca lipseste, fiindca stiu ca seara o pot revedea daca vreau.Nu stau toata dupa amiaza cu ochii pe telefon, simtind nevoia sa-i aud glasul si sa stiu ca nu pot suna.Nu ma tem ca spun ceva care s-o faca sa-mi dea o sentinta definitiva. Cu ea, stomacul nu mi se strange cand ma trezesc dimineata avand-o alaturi, pentru ca, deschizandu-mi ochii, o vad ghemuita la pieptul meu.Nu traiesc asteptand,ci traiesc clipa. Ea ma iubeste asa cum sunt. Poate ca nu ne uneste o dragoste inflacarata, ci o legatura omeneasca. Cu ea impart cotidianul existentei sale, iar relatia noastra capata substanta, exista.(Trosc! Ia-o-freza ,isteato!)
N-am spus asta ca sa te ranesc, draga mea! (Anunta-ma cand vei face asta dinadins, caci fara s-o faci te descurci binisor.Nici nu vreau sa ma gandesc ce ai reusi, in acest sens ,cu putina bunavointa.Bun,si urmarea )Am de gand sa ma casatoresc cu ea.
Am strans din ochi si am zambit...(zambet?nope...rictus!)
Sunt multumita pentru tine ,dragul meu. Mi se strange putin inima la gandul ca trebuie sa te impart, dar sunt sincer (???) fericita pentru tine.